Курс валют в Ощадбанке
Оформлення депозиту без моєї згоди з неможливістю скасувати депозит до закінчення його терміну
Повернення коштів
Соціальна карточка
у банк про зняття арешту з мого рахунку, на гарячій лінії мені повідомляють що банк може знімати арешт протягом 30 днів. У мене питання, чому коли накладати арешт на дитячі кошти то це робиться за пару хвилин, а коли зняти то місяць. В мене іншого доходу немає, за що купляти дітям харчі? Замість того щоб присвячувати час новонародженій дитині я бігаю по відділеннях банку і щось намагаюсь доказати, зі сторони банку жодної консультації, пояснень, тільки один на одного пальцями показують. З вище написаного я так розумію що дитячі кошти ніяким чином не захищені!!! Прошу надати мені інформацію що я маю робити щоб мені розблокувати рахунок на який я отримаю лише соціальну допомогу?
Не вчасно приходить пенсія
Крайне отвратительная работа сайта и приложения!
Жаль, что нельзя поставить 0. По сравнению с конкурентами — это худшее, чем я когда-либо пользовался.
Чи могли б ви уточнити, яке питання необхідно було вирішити?
Рекомендуємо скористатися нашим новим додатком — мобільний Ощад. Ми випустили його нещодавно. Впевнені, вам сподобається.
Посилання для завантаження:
Apple Store: https://apps.apple.com/ua/app/%D0%BE%D1%89%D0%B0%D0%B4/id1571479928?l=uk&fbclid=IwAR051hJS5JGP4Wn6a0_sO495aHLh2UDpPb8Iyn1h8YJZ3uJF722DxNdD_qI
Play Market: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.oschadbank.flumo&fbclid=IwAR2le6smEnWQFTEsFv8UNq4ce9wDzjBBOT3Tja2jdyMWFqEqLWjCq-se_Ss
Открыли смс банкинг без открытия счета в банке
Оформлення картки киянина
Окрема подяка пані завідуючій — Мотрич В. Ю. (вибачте, якщо переплутала прізвище або ініціали) — за «виховування» (:)) таких бездоганних, сумлінних працівників/співробітників. Завжди приходжу до ВАС з упевненістю, що мої питання будуть вирішені.
ЩИРО ДЯКУЮ.
Порушення законодавства працівниками банку: Ощадбанк Отделение № 10003/0436
можливі незручності. На даний момент банк працює над доопрацюванням програмних комплексів, аби проведення всіх операцій, що передбачають верифікацію клієнта, були можливими з використанням додатку «Дія». Як тільки це стане можливим, одразу проінформуємо наших клієнтів.
Надоедливые звонки из калл-центра Ощада
Ви можете подати заявку на збільшення кредитного ліміту.
5 млрд не гарантуємо, але заявку розглянемо ;)
Бред
Будемо вдячні за можливість проаналізувати ситуацію.
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Чи моніторить керівництво якість обслуговування клієнтів консультантами контакт-центру?
Навязывание кредитной карты
Очень разочарована поведением сотрудницы банка, которая вынудила меня открыть кредитную карту. Обман клиентов это явно не добавляет баллов репутации вашего банка
Обслуживание в Ощадбанке
Я заказывал муниципальную карту. Мне её изготовили. Карту не забирал.
Так слаживаются обстоятельства, что мне возможно нужно будет уехать с Киева на месяц — второй, а возможно и вовсе переехать в другой город, тоисть карта мне и не понадобиться. Оператор на горячей линии сказала, что карта будет лежать на отделении 6 месяцев после чего сотрудники банка её уничтожат, но при этом 120 грн за обслуживание мне нужно будет оплатить не важно забрал я её или нет.
Вопрос состоит в том зачем я платил 70 грн за выпуск «нового пластика» как объяснили сотрудники отделения и + 120 грн за обслуживание карты которую я не буду забирать и активировать?
шахрайство в банке.
Щоб владнати це питання мені треба взяти в банку, картку, заплатити податок, щоб роздрукували реквізити банку (це гроші), поїхати в держустанову, там витратити свій час в черзі або по запису.
в Call-центре мене запевнили, що я повинен нести реквізити банку в держустанову.
В держустанові вважають що винен банк.
Питання, косяки банка чому, Я повинен їв вирішувати за свій рахунок і свій час, витрачаючи на цю «проблему», якої по факту в мене, як кліента банка немає. а ось в банка до клієнта чомусь є.
Реквізити рахунку можна переглянути в Ощад 24/7 або чат-боті безкоштовно та в будь-який час: https://www.oschadbank.ua/chat
Внутренними инструкциями отменяют законы Украины
То есть, какой-то почтальон Печкин, который работает в режиме бешенного принтера в правлении банка, придумал новую инструкцию, которая отменяет Закон Украины Про нотариат. Карту мы вам выпустить и выдать можем, но пользоваться вы ею не сможете.
Причем, сами сотрудники банка признают, что не понимают формулировку своей же инструкции и действую по принципу «лучше запретить, чем разбираться».
Ощадбанк, вы там звісно совсем здравый смысл потеряли?
Пін-код до картки встановлює власник рахунку. Це регламентовано не просто внутрішнім документом, а ДКБО — договором, що визначає умови взаємодії між банком та клієнтом.
Зокрема, у пункті 1.22 зазначено:
«Клієнт має право уповноважити Довірену особу отримати Платіжну картку, випущену на його ім’я, на підставі нотаріально посвідченої довіреності або довіреності, посвідченою іншою уповноваженою на це особою (в разі якщо використання такої довіреності передбачено нормами Законодавства). В цьому випадку Клієнт самостійно отримує ПІН-конверт до Картки (при наявності)/встановлює ПІН-код до Картки в установі Банку або через IVR або через ІПТ/АТМ.»
Посилання на Договір комплексного банківського обслуговування: https://old.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe
Жалоба
Ответ
А мою проблему с Дикой решать отказываются
Спасибо Минфин, спасибо Ощадбанк
Мошенничают с коммунальными платежами
Три года назад был лишён жилищной субсидии из-за непередачи Ощадбанком в платёжных документах показаний счётчика горячей воды и образовавшейся из-за этого многотысячной задолженности перед поставщиком услуги.
В этом году лишён жилищной субсидии из-за задолженности перед Управляющей компанией на сумму 1248,20 грн. вследствие непередачи ей Ощадбанком моих ежемесячных платежей.
На мой запрос о причине отсутствия платежей Ощадбанк утверждает, что моих платежей не было два предшествующих до 2019 года, хотя у меня есть все оплаченные и подтверждённые самим же Ощадбанком квитанции за последние четыре года.
Т. е. Ощадбанк ограбил своего клиента-пенсионера.
К сожалению, НБУ и лично его председатель Шевченко К. Е., не реагируют на жалобы о беспределе Ощадбанка.
Якщо комунальна організацію стверджує, що не було отримано платежів, ви можете надати квитанції як підтвердження оплати. Банк переказує кошти чітко за реквізитами, що вказуються.
Ганебне обслуговування