Курс валют в Ощадбанке
Жахливі правила
Відгук щодо відвідування Ощадбанку на вул. Будівельників, 23 А (м.Київ)
Подяка фахівцю Олені з відділення Київ, вул.Володимирська 4.
Де доплати, Карл? (Або як порушити трудове законодавство)
Вчора керівник відділення мені повідомив, що відділення тепер працює з клієнтами на пів години більше (не до 17:30, а до 18:00).
До того, я виходив з роботи не раніше шостої, просто тому що це так званий «операційний час», навіть якщо робота вже вся виконана (а за час, проведений на роботі логічно що не доплачували).
Хоча я на роботі й так вісім годин. А на що я їх витрачаю, на зведення каси чи на роботу з клієнтами, це вже проблеми роботодавця.
Тепер ж офіційно я працюю до 18:00, хоча цілком пропорційно з роботи буду виходити не раніше 18:30. Але керівництво нічого не каже про доплати за ці 30 хвилин на день. Трохи більше двох додаткових годин на тиждень. Той час, який я проведу з клієнтом.
Саме кумедне, що навіть наказ на пошту не приходив.
Це дуже демотивує. І так зарплати низькі в порівнянні з іншими банками.
Такими темпами можна і до 20:00 працювати.
Ще й з цією обідньою перервою незрозуміло. Ніби вона відсутня (по факту «плаваюча»), але на сайті показується графік з 13 по 14.
Банк видно мало що не хоче доплачувати, так ще й не вказує актуальну інформацію.
Я дійсно вже втомився від цього. Навіть не знаю, куди скаржитися, щоб щось змінити.
Вбережи вас від такого недобанка
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Не працює додаток Ощад
Відмовили у відкритті рахунку м.Гостомель
Мама дала слухавку їй, щоб я уточнила, і на питання, на підставі чого ви відмовляєте-отримала відповідь, що не може відкрити рахунок, бо як вона вкаже місце прописки Луганська область, а фактичне місце проживання зі слів клієнта не вносять (тільки в їх банку, напевно).
До яких пір громадян України будуть за місцем народження/прописки чи ще чогось дискримінувати!!! Вважаю роботу Олени некомпетентною, так як у всіх без виключення банках ОКРІМ ОЩАДУ, рахунки відкривають без проблем. Прошу провести роботу з даним співробітником та надати зворотню відповідь щодо законни підстав даної відмови. Дякую!!!
почему арест счета произошел через два месяца после снятия этого самого ареста
Ощадбанк | Самий жахливий банк (на мою думку)
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Держава в державі
Самий тугий банк
ОБслуговування
Приклад для наслідування.
Мені тактовно запропонували інші продукти банку і я відкрила рахунок та застрахувалася від нещасного випадку. Була приємно здивована уважному відношенню, мені було приділено стільки часу, що не залишилося жодного питання.
Висловлюю щиру подяку співробітникам відділення √10004/0219, зокрема Коваленко Світлані Миколаївні, за сумлінне виконання службових обов’язків, ввічливе обслуговування та високий професіоналізм у своїй справі! Бажаю успіхів у роботі та високого рівня заробітної плати!
Бувайте здорові, сміливі та вільні!
О работе Главного экономиста Отделения Ощадбанка № 11 Соболевой Ольги Леонтьевны
Я, Гугуев А. А., пользуюсь услугами Ощадбанка много лет. Неоднократно в операциях мне помогала Соболева Ольга Леонтьевна и считаю, что такими работниками можно гордиться и брать с них пример в работе и культуре общения с клиентами Вашего банка.
Во-первых, большая умница, настоящий профессионал.
Во-вторых, доброжелательная, добросовестная, вежливая, терпеливая. Каждый раз, когда у меня возникают проблемы, я обращаюсь к Соболевой Ольге Леонтьевне. Потому, что в обращении к ней с вопросами я ни разу не сомневался в её компетенции. Главное, никогда не слышал раздражительного тона. А ведь все мы очень нуждаемся в этой доброте!
Сколько раз она тратила, по крайней мере, на меня своё обеденное время — и нисколько ни сожаления, ни досады я не замечал. Спасибо ей огромное.
Желаю здоровья, успехов, всех благ и терпения. Она хороший пример честности и добропорядочности, в чём у меня, и надеюсь у других Ваших клиентов, были реальные случаи убедиться и сказать ей большое спасибо за это!
Желаю доброго здоровья, благополучия и дальнейших успехов в сложной, но так необходимой нам Вашей работе!
Не вказано на сайті про обідню перерву
Пустомитіаський р-н
Не закривають рахунок з червня місяця
Не рекомендую цю компанію від слова зовсім. Тримайте свої кошти налом у гаманцях, щоб не мати проблем з такими горепрацівниками.
Хоч вовни жмут…
Вкрали гроші з рахунку
Неповага до своїх клієнтів
«служба підтримки» — електронний кабінет
Сидять школярки-пенсіонерки не здатні адекватно реагувати на проблеми з їхнім же так званим «сервісом». Систематичні глюки офсайту при оплаті комунальних через персон. кабінет. Проходиш п’ять рівнів ідентифікації тільки щоб вказати їм на їхні ж косяки і після всіх питань — відповідей якась «клава» «Юля"(так назвалась) відповідає: «ваш № телефону не є фінансовим!» Серйозно??? Вказаний № телефону (з нього і дзвоню) зазначений у договорі при відкритті рахунку у вашому «супер банку»!!! Намагаюся «ткнути носом» у некомпетентність «Юлю», кидає трубку під приводом «обмежений час на спілкування з одним клієнтом» !?