Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Бездіяльність АТ Ощадбанку стосовно своїх кліентів та недотримання законодавста України.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
marimarimari 7 апреля 2020, 10:49
Отделение по адресу: Львов, ул. Сечевых Стрельцов, 9
Було звернення мого адвоката до керівництва АТ Ощадбанк з приводу розблокування мого зарплатного рахунку, котрий був заблокований незаконно приватним виконавцем, на котрий я отримую зарплату. Котрий по законодавству України не підлягає блокуванню(точно так само як і рахунок для соціальних виплат). Звернення було направлено ще минулого тижня але ніяких дій зі сторони АТ Ощадбанк вжито не було, що призвело до зняття з мого рахунку коштів і залишило мене та мою неповнолітню дитину без засобів для існування. Питання тепер як мені з дитиною жити і харчуватись, коли всю мою зарплату переведено невідомо кому і за що. Бачу, що керівництво банку АТ Ощадбанк ніяких дій приймати не думає, тому буду звертатись у всі можливі органи влади та гарячі лінії, щоб домогтись справедливості. Так як зі сторони АТ Ощадбанку її отримати не виходить, не розібравшись в проблемі зразу вчинили дії і унеможливили людину від засобу на існування.
Ощадбанк
Ответ банка
8 апреля 2020, 14:06
Доброго дня! Згідно закону «Про звернення громадян», а саме ст 20, банк надає відповідь на письмове звернення громадян на протязі 30 календарних днів. Додатково зазначаємо, що процедура по розблокуванню рахунку буде проведена після отримання банком відповідного листа від виконавчої служби.

Комментарии - 1

+
0
marimarimari
marimarimari
8 апреля 2020, 15:09
#
По вашій відповіді виходить, що ви навіть не ознайомились з ситуацією і відповіли так аби було і зняти з себе відповідальність за дії котрі призвели до мене особисто і моєї малолітньої дитини на голод, бо інших засобів для існування в мене нема, прошу розглянути звернення мого адвоката як представника влади, а не фізичної особи як ви пишете і прийняти відповідно правильне рішення

Вам звернення подавала адвокат(а не фізична особа, як ви написали) представник влади. Тому розгляд по закону має бути на протязі не більше 10 днів.
Щодо розблокування, то ваша помилка так як ви навіть не удосужились перевірити рахунок вашого кліента, який він і що собою пРедставляє, а просто виконали незаконне розпорядження, чим порушили закон України. І тим самим залишили мене без засобів на існування і мою малолітню дитину також, таким самим порушили закон України. Тому вам не потрібно жодного звернення від виконавця на розблокування рахунку, а керуватись законом України про заборону накладення арешту на запрлатні та соціальні рахунки.
прошу ознайомитись з законодавством і поправити свою помилку
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Бездіяльність АТ Ощадбанку стосовно своїх кліентів та недотримання законодавста України.