Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Ирпень, ул. Т. Шевченко, 7

Адрес:
Киевская область, Ирпень, ул. Т. Шевченко, 7
Телефон:
+38 (04597) 6-17-17, +38 (04597) 6-14-94
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб: 10:00-16:00, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
5 марта 2024, 18:30
Оперативно отримав детальну відповідь щодо подальшого обслуговування у відділенні банку. Задоволений компетентною відповіддю менеджера відділення Білик Ірини Миколаївни. Дякую.
Комментарии (1)
5 не засчитана
30 января 2024, 15:17
Дуже приємні враження від роботи відділення. Оформлення рахунку, видача готівки все на дуже високому рівні! Освідомлюю що це все в більшості завдяки одній людині — менеджеру Ірині з одним відомим прізвищем). Але робота касирів теж приємно вразила — привітні і професійні 👍 Менеджери в фойє теж охоче допомагають. Може і через те що очікував іншого але в моїх очах заслуговують на тверду 12
Написать комментарий
1
17 июля 2023, 8:55
Звернулась у відділення в Ірпені, щоб заблокували рахунки померлої мами. На наступний день заблокували всі мої рахунки. Прийшла виясняти у відділення чому до менеджера. Сказали у зв’язку із моєю смертю! На питання, як могли це зробити без підтверджуючих про смерть документів, відповісти не змогла. Сфотографувала мене і відправила тому співробітнику, який заблокував. Пройшло 2 робочих дні, ще не розблокували. Хтось знає скільки чекати розблокування і куди звертатись (заява, скарга?)далі?
Комментарии (5)
3 не засчитана
7 октября 2022, 20:16
Добридень!
У моєї мами депозит в Ощадбанку, я її насилу в лежачому положенні вивезла з Маріуполя 20.09.22, пенсію вона не отримувала 7 міс, і отримає першу тільки в листопаді, виплат і допомоги теж поки ніяких не отримували, сказали чекайте. ми і депозит зняти не можемо, у неї автоматично він продовжувався, в Ощадбанку м.Ірпінь, нам сказали, треба було в серпні розірвати продовження, але вона це зробити не могла, не було жодного зв’язку з Маріуполем, не працював і не працює там ні Вадафон, ні Київстар.. Працівники банку навідріз відмовляються видати депозит, але грошей на життя немає, пенсії поки немає і не буде ще півтора місяця, тільки в листопаді мають виплатити поточну, а за заборгованістю взагалі ніхто нічого не знає. Маму поклала на лікування до лікарні, переживши події у Маріуполя вона вже не ходить. Ліки дорогі, депозит в ощадбанку є, але і його не видають! Прошу віддати мамин депозит, її гроші потрібні на життя їй і на лікування, саме зараз, ні через місяць. саме зараз коли немає ніякого доходу.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
10 октября 2022, 12:42
Добрий день. Нам дуже прикро що у вашої матері склалася така ситуація. Щоб забрати депозит достроково, потрібно звернутися у відділення банку та подати заяву на зміну терміну вкладу повернення вкладу. Це може зробити ваша мати або інша особа по нотаріальній довіреності. Також можна відмінити автопролонгацію депозиту щоб після закінчення він автоматично зарахувався на рахунок. Її можна відмінити у відділенні Ощадбанку або ж самостійно в Ощад 24/7. Перепрошуємо за незручності.
1
7 апреля 2021, 17:40
Це просто жах. В мене захворіла бабуся, яка проживає в м. Буча, і за генеральною довіреністю попросила зняти кошти з книжки. Через хворобу вона з квартири не виходить з 2018 року. Сумма більше 40 000 грн. 1 лютого 2021 р я звернулася до відділення банку в м. Києві, де і з’ясувалося, що кошти були зняті в період з липня 2019 до грудня 2019. Я подала заяву, що кошти бабуся не знімала і більш ніяких документів вона не підписувала для зняття коштів. 10 лютого мені передщвонили з відділення м. Ірпінь та попросили написати ще одну заяву. Розслідування банку продовжилося до 10 березня 2021 року. 11 березня подзвонили з банку і повідомили що розслідування закінчене і для повернення коштів потрібно під'їхати написати ще одну заяву, куди повертати гроші. Сказали що до кінця березня кошти будуть повернуті. На сьогоднішній день ні грошей, нічого. То вони кажуть що людина, яка мала б підписати заяву для повернення коштів захворіла і кошти будуть у квітні, то через годину передщвонили сказали що кошти повернуть взагалі ЧАСТИНАМИ… 02 березня 2021 року я звернулася до першого відділення, де писала першу заяву, при мені передзвонили в головний офіс де і повідомили, що розслідування ЗАКІНЧЕНО!!! і передано справу до іншого відділення. А 6 квітня отримала листа від 26 березня 2021 р. що розслідування ще йде, листа якого я бачила 02 березня в електронному варіанті від 16 березня 2021 року!!! Це жах!!! Банк просто грабує літніх людей, людей які по копійці відкладаю свої кошти!!! І нічого не можна добитися!!!
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
7 апреля 2021, 18:08
Доброго дня! Хотіли б розібратися в даній ситуації. Напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення ваше ПІБ та вашої бабусі, а також ваш номер телефону та адресу відділення, в якому відкрито рахунок.
Ответ администратора
Минфин
7 апреля 2021, 18:59
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 07.04.2021).
Користувач надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
4 не засчитана
15 октября 2020, 13:57
Як додзвонитись до Ірпенського відділення по Шевченко,7 ?? Я знаходжусьв іншому місті! Набираю весь день вказаний телефон 04597-61-7-17 і ніхто не бере трубку! Що це за телефон? Чому не відповідають? Чи дійсний цей телефон? Хтось контролює інформацію на сайтах???
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
15 октября 2020, 16:35
Доброго дня! Вказаний номер телефону дійсний і робочий. Важливо телефонувати саме в робочий час із врахуванням обідньої перерви, аби працівники могли відповісти. Інколи трапляються ситуації, коли в працівників немає фізичної можливості відповісти через надмірну навантаженість. В таких випадках рекомендуємо перетелефонувати пізніше.
1
31 марта 2020, 17:13
Всім доброго дня!
Хочу описати ситуацію як можна коректніше, але просто не має слів…
Мені 46 років, в мене 3 група інвалідності по опорно-руховому апарату. Я вже другий місяць не працюю, безробітня. Моя пенсійна картка закінчилася 02/2020р. На карточці залишилося 90 грн.04коп. Пенсія в мене кожного місяця 19 числа. Картку мені ніхто не перевипустив, смс не надіслав, що моя картка знаходиться в якомусь відділенні. На початку цього місяця десь 10 березня я зателефонувала на гарячу лінію мені сказали, що моя нова картка знаходиться у відділенні яке працює першу середу місяця один раз в місяць. Звичайно пенсію 19 березня я не отримала. Сьогодні 31.03.2020р. я зайшла в онлайн банкінг щоб скористатися залишком коштів. На рахунку залишилось 83 грн.04 коп., 7 грн банк зняв за обслуговування рахунку який закрив 29.02.2020р. по закінченню дії картки, а залишок коштів 83 грн.04коп. просто заблокував і я не можу ними скористатися. З 17 березня по всій країні карантин. Що робити, як далі жити, без картки, без грошей? Що нас далі чекає? В мене питання до Ощадбанку ви заблокували залишок і надалі будете знімати кожного місяця по 7 грн поки не закінчаться гроші? Я не хочу з вами надалі працювати. Розблокуйте мені мої кошти, я їх використаю на оплату через інтернет, перевипущу пенсійну картку в іншому банку, не хочу з вами більше працювати і нікому не раджу.
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
31 марта 2020, 17:49
Доброго дня.
Комісія в розмірі 7 грн у вас була списана за послугу смс-інформування. Кошти ваші не заблоковані, оскільки у вас не активована нова карта, то кошти тимчасово не доступні до використання. Як тільки ви отримаєте нову карту та активуєте її, ви зможете проводити операції в Ощад 24/7 або знімати готівку.
3
20 марта 2019, 16:56
После смерти матери решила закрыть ее пенсионный счет в «Ощадбанке», (денег на счету нет). В отделении потребовали оформить «право на наследство» у нотариуса. Оказалось, что это обойдется в 600 грн.
Почему я должна платить 600 грн., чтобы закрыть пустой счет?
Зачем держать «мёртвые души» годами?
Кому-то это выгодно?
Комментарии (3)
Ответ банка
Ощадбанк
20 марта 2019, 18:05
Добрый день. Примите соболезнования в связи с вашей утратой близкого человека.
Сотрудники банка, действительно, не могут закрыть счет вашей мамы без заявленного документа. Поскольку банк осуществляет деятельность только на законных основаниях.
1
7 марта 2019, 19:38
Получал пенсию по пенсионной карте в ПриватБанке, никаких притензий к банку не было, рассчитывался в любом магазине и через Приват24 без каких либо осложнений, все четко и профессионально. Затем зачем-то насильно перевели в Ощадбанк и наградили пенсионной картой с фотографией, этой картой можно рассчитаться только в определенных магазинах, которые поддерживают эту карту, на ней написано Простiр. А на Приватовской было Мастеркард.
Ее не принимают ни в Новой линии, ни во многих магазинах Лавины, Епицентра и т.д.
Это какая то дискриминация, на хрена она нужна такая карта. А а в приват переходить нельзя, т.к. я с ДОНБАССА.
Шовинистический дебилизм…
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
11 марта 2019, 10:46
Добрый день!
ЭПУ выпускает только Ощадбанк, решения Каб. Мина… Что касается эквайринга, не все POS-терминалы поддерживают ПС «Простир», проблема решается.
3 не засчитана
21 августа 2018, 14:22
Добрый день. На телефон пришло СМС уведомление с таким содержанием: «Уважаемый клиент Ощадбанка, просим в ближайшее время связаться с банком по номеру тел. +380459761717. Битый час сижу набираю указанный номер телефона — все безрезультатно. Подскажите, что мне в данной ситуации делать? Срываться с работы и мчать в отделение банка или есть какие то альтернативные номера телефонов, по которым есть возможность услышать ответ
Комментарии (4)
Ответ банка
Ощадбанк
21 августа 2018, 16:26
Добрый день!
Обращаем Ваше внимание на то, что сотрудники банка никогда не звонят и не присылают сообщения с мобильных телефонов и не просят в телефонном режиме предоставить информацию по открытым счетам, осуществленных переводов, а также не спрашивает пин-код и CVV-код карты. Никогда и никому не сообщайте эту информацию. Это мошенники. Единственный номер, который указывается в СМС от Ощадбанка — 0800210800
Страницы: 1234

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Ирпень, ул. Т. Шевченко, 7.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Ирпень, ул. Т. Шевченко, 7- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.