Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
anderrkarnn 26 сентября 2024, 15:54
Дуже допоміг оператор Денис 10499 швидко вирішити моє питання. Молодець, швидко та професійно 👍
26 сентября 2024, 16:17
Вдячні за відгук!
svitlanaziomenk 26 сентября 2024, 10:50
Пользовалась Монобанком достаточно давно, но меня постигла та же учесть: блокировка без причины. Но это полбеды: если раньше Монобанк спокойно давал при блокировках выводить средства, то теперь они удерживают их навсегда.

У меня заблокировали счет, когда на карте осталось 15 000 гривен. Я связалась со службой поддержки и они отказываются отдавать мне мои деньги.

Были запрошены документы по поводу получения средств. Я ответила, что у меня нет никаких документов. На это меня несколько раз просили «поискать» документы, хотя их просто не существует. Банк говорит, что может закрыть счет только после проверки. А для проверки нужны документы.

После этого Юлия из службы поддержки сказала мне, что проверка уже ведется:

— Уточните: проверка уже началась?
— Так, ваше питання в роботі профільних колег.

Далее я уточнила про сроки проверки на что мне сказали что «сроков нет». Я спросила, может ли проверка длиться, например, 3 года? Ответ: «Колеги вас повідомлять, як тільки перевірка закінчиться.» То есть деньги они могут удерживать на неопределённый срок.

Но потом — самое интересное — меня опять просят дать документы, хотя выше Юлия сказала мне, что проверка уже ведётся без них.

И получается следующая ситуация, если вы попали под блокировку: либо Монобанк разблокирует вам счет (не происходит никогда), либо деньги оно навсегда удерживают у себя.

Я буквально лишилась 15 тысяч и не могу с этим сделать вообще ничего. Не ведитесь на замануху в виде удобного приложения, оно того не стоит. 15 тысяч — это для меня большие деньги и очень обидно их было потерять. Банк их просто украл.
26 сентября 2024, 11:53
Розуміємо, що ситуація неприємна
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Наразі, колеги зв'язались з вами, щодо виведення залишку коштів
Також, обов'язково перевіримо діалоги з колегами та вживемо заходів
Приносимо вибачення за негативний досвід, при зверненні до підтримки
Katharine 26 сентября 2024, 0:58
Сервис monobank обладает безупречно терпеливыми работниками, которые всегда готовы помочь решить Вашу проблему всеми возможными способами. Независимо от времени возникшего вопроса, команда операторов окажет Вам необходимые услуги для его разрешения. Несомненно выражаю колоссальную благодарность сервису за отменную работы технической поддержки.
26 сентября 2024, 11:31
Дуже дякуємо за відгук!
Минфин
Ответ администратора
28 сентября 2024, 18:02
Отзыв не засчитан (на 28.09.2024).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
da75y 24 сентября 2024, 7:51
Робив вчора переказ власних коштів до 20 тис на моно карту колеги. Вивели на відео дзвінок. Сам оператор був без відео камери — абсолютно неповажливе ставлення. Дивні питання типу скільки років тому кому відправляю і так далі — питаю, а довго ще — мовчить — і льє ті питання стосовно моїх коштів без перестанку намагаючись залізти мені в карман — лице хоча б своє показав. З рештою не було часу займатися цією демагогією. Також, деякі оператори служби підтримки не компетентні. Але це буває. Створені скарги.

Всі рахунки закрив.
Каші не звариш.
monobankua 24 сентября 2024, 15:15
Насамперед просимо вибачення за саму ситуацію, нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ній
Вже залишили вам особисте повідомлення, щоб уточнити деталі
Юлія Подсевальнікова 23 сентября 2024, 16:53
Вирішив нестандартне питання швидко і легко!
Рекомендую саме Моно банк та всіх працівників, особливо Владислава ♥️
monobankua 23 сентября 2024, 19:02
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
krakomen 23 сентября 2024, 13:20
На днях відбулась неприємна ситуація у мене, була фродова транзакція по моїй картці — якась інтернет-покупка на зовісм невідомому мені сайті у пакестанських рупіях. Звернувся в підтримку — картку заблокували і сказали очікувати добу на відповідь, поки відповідна служба банку розбереться з усіма деталями. Запитав, чи можлива процедура чарджбеку.

Одразу відповіли, що для моєї транзакції чарджбек в принципі не передбачений. Попросив надати посилання на офіційні документи щодо процедури чарджбеку у монобанку — запит проігнорували, сказали просто очікувати.

Транзакція була на незначну суму — 520 гривень, і зрозуміло, що банку таким дріб'язком займатись нецікаво. Але у банку в тарифах ніде не згадується про мінімальну суму транзакції для запуску процедури чарджбеку. Навпаки — прописаний запобіжник у вигляді 19 доларів за невдалу спробу чарджбеку задля уникнення зловживань. Тому в цілому це було неприємне враження.

Але! Банк швидко реабілітувався. Уже на наступний день мені повідомили, що запустили процедуру чарджбеку. На той час, щоправда, я уже сам написав мерчанту і пояснив усю ситуацію, але все ж процедура чарджбеку була ініційована — і за це монобанку дякую.

Мерчант погодився на чарджбек уже на наступний день, гроші надійшли на мою картку через декілька днів, тому все закінчилось добре і швидко.

Це була перша ситуація, коли підтримка монобанку дещо розчарувала, але врешті-решт все одно реабілітувалась. І в цілому всі попередні випадки взаємодії з підтримкою залишали дуже позитивне враження. Не завжди вдавалось вирішити проблему, але завжди залишалось відчуття, що людині з того боку екрану не байдуже. Це приємно.

Тому в цілому оцінка відмінно! Залишаюсь вдячним клієнтом :)
monobankua 23 сентября 2024, 14:18
Глибоко вдячні, що знайшли час, поділились досвідом та оцінили нашу роботу!
Ваша підтримка дуже важлива для нас і мотивує нас працювати ще краще.
Сподіваємось, що надалі наша співпраця приноситиме лише позитивні емоції.
Oleksandra Chumachenko 23 сентября 2024, 11:13
Як ФОП користуюся monobank вже третій рік. За весь цей час регулярно надходили кошти на рахунок за допомогою SEPA платежів.
Тиждень тому помічаю, що вже чотири дні як мали надійти гроші. Зазвичай це займало до одного дня. Вирішую перевірити реквізити, а їх немає. Звертаюся в підтримку: «На жаль, вам не доступний такий тип переказу». «Реквізити не відображаються по рішенню банку згідно внутрішніх інструкцій, які ми не можемо розголошувати».
Два роки був доступний, успішно використовувався, і тут з’являються якісь внутрішні інструкції, його роблять для мене недоступним. Найгірше і що насправді обурює в цій ситуації, це те, що жодних повідомлень не надходило. Жодних. Мені здається, що гарною практикою, якщо ви щось змінюєте, робите недоступним, особливо, те чим користуються регулярно, було б хоча б завчасно повідомляти. А не ми знаємо чому, та вам не скажемо вже по факту і після звернення до підтримки.
Я засмучена, обурена і розчарована. Де ті кошти, що не надійшли, доведеться ще з’ясовувати, ще очікую зараз інформацію від відправника. Але вже ставлення банку є зневажливим. Що ще ви можете без попередженням зробити недоступним?
За два роки маючи рахунок ФОП і більше трьох років будучи просто клієнтом банку, не мала нарікань та рекомендувала його всім друзям. Дана ситуація просто перекреслила всю довіру до нього.
monobankua 23 сентября 2024, 13:27
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації.
Ми передали запит колегам все детально перевірити.
На поточний момент питання вирішене та SEPA реквізити знову доступні у застосунку.
Сподіваємось, що надалі наша співпраця приноситиме лише позитивні емоції
Володимир В. 21 сентября 2024, 8:52
20.09.2024 трапилась не надто приємна ситуація, банкомат ПриватБанку не видав готівку при знятті з карти монобанку. Сума не надто велика (1000 гривень), проте для мене як студента так і загалом будь кого це теж гроші. Сам банкомат почав виконувати операцію та було чутно перерахунок банкнот, проте в кінцевому результаті — помилка на екрані, чек про операцію також не вдалось зняти. Хоча як виявилось сам банкомат чудово працює і наступним бажаючим видавав значно більші суми. В результаті було написано звернення до монобанку, а також зателефоновано в службу підтримки ПриватБанку. До ПриватБанку вдалось додзвонитись не з першого разу, що і можна було очікувати, і як результат — карта не нашого банку тому не наші проблеми і ми нічого не можемо вирішити, хоча на банкоматі під час помилки було вказано що гроші повернуться протягом 30 хвилин.
Після цього всього я ще раз звернувся в підтримку Монобанку, де виявилось що прийдеться чекати до 02.10 і гроші повернуть в кращому випадку, в гіршому оскарження транзакції і ще 60 днів очікувань. Прийдеться чекати або робити відео в тікток, які так люблять українські бренди
21 сентября 2024, 16:49
Розуміємо, що ситуація неприємна
Хочемо трішки підказати, чому, на жаль, оскарження платежу не відбувається так швидко, як очікується:
Є правила платіжної системи, через які всі оскарження з ненадання послуги/товару проводиться виключно через подачу відповідного запиту до платіжної системи. За правилами платіжної системи, ми можемо запустити процес оскарження операції лише після надходження запиту на остаточне списання коштів. Цей запит надходить до банку протягом 11 днів, після проведення операції. Якщо ж запит за 11 днів не надійшов або надійшло скасування операції, то кошти повертаються на ваш рахунок. Саме тому ми очікуємо цей термін до подання диспуту
Дійсно, максимальний термін відповіді по оскарженню – 60 днів, як правило ми отримуємо її раніше. Цей термін встановлено платіжною системою, а не нашим банком, але ми робимо все, щоб якомога швидше повернути вам кошти
andriivna 20 сентября 2024, 12:42
У мене стала ь неприємність, списав сервіс некоректну (х2) суму за послуги. Я звернулась в підтримку Mono щоб скасували транзакцію. Мені сказали що це можливо тільки через міжнародну заявку на повернення яка мені обійдеться в 19$.

Рішення: я без грошей (не повернули) банк не посприяв вирішенню питання. Добре що ще на 19$ не розвели.

Далі почались трабли з закриттям Білої картки, через застосунок це зробити чомусь не ожливо. Підтримка «вирішує питання» вже добу.
monobankua 20 сентября 2024, 14:48
Розуміємо, що ситуація неприємна.
Є правила платіжної системи, через які всі оскарження з ненадання послуги/товару проводиться виключно через подачу відповідного запиту до платіжної системи, а 19$ за оскарження списуються лише у разі програшу.
carvmvm 20 сентября 2024, 11:23
Ужасный банк, никому не рекомендую им пользоваться вообще, я проживаю за границей, каждый месяц мне приходило 50 тысяч, я переводил их на долларовую карту и с долларовой на свою личную иностранную карту, чтобы оплачивать квартиру, сегодня с утра мне прилетает блок в связи с тем чтобы подтвердить доходы, я предоставил документы что это помощь родителей, предоставил документы что подтверждают родство, предоставил выписки с родительских кабинетов, на что все равно получил отказ, разве это нормально что я не могу оплачивать в месяц 50 тысяч и это требует еще какие-то подтверждение, куда катится страна, с этими законами, у меня нет каких то заоблачных сумм, каждый месяц оплачивал только за квартиру и причем каждый месяц в одни и те же даты, в тех поддержке пишут что решение изменить нельзя, а если у меня нет другой возможности теперь платить За квартиру, как быть? как говорится все для людей у нас, только получается нет людей для которых все делается, надеюсь здравые сотрудники увидят это и решат мою ситуацию
monobankua 20 сентября 2024, 12:16
Банк перевіряє абсолютно всі платежі, які зараховуються на рахунки нашим клієнтам.
Тому будь-яке зарахування може потрапити під перевірку і буде потрібно надати документи, що підтверджують походження коштів.
Сергій Видринський 19 сентября 2024, 23:18
Закачав додаток моно, пройшов відеореєстрацію.хоча говорили оператори що не було такого.Далі в них виникли якісь тех.неполадки що не можуть зареєструвати,5 днів кормили обіцянками, чекайте, що все нормально і скоро вирішиться, а сьогодні пишуть що вже не можуть мене обслуговувати бо в них там скорингова модель для відкриття картки.тобто я б купив би картку в магазині, а мені скажуть що не можуть відкрити рахунок? Що тоді виходить втрата грошейКидаловом попахує.Негативний досвід.Не рекомендую
monobankua 20 сентября 2024, 19:06
Передали запит колегам та фахівці вже виправили ситуацію.
На поточний момент можна продовжити реєстрацію.
Додатково ми передали ваше звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.
Сподіваємось що надалі наша співпраця приноситиме лише позитивні емоції
Yevi 19 сентября 2024, 11:38
Там всі мої гроші, я не маю не налічки не на інших банках, елементарно нема за що жити, заьлокували по серед дня, і все що мені відповідають це «чекайте», чекаю вже 3 день, ще трішки і елементарно не буде за що купити продукти, розумію, всім всеодно, але куди звертатись? У які двері бити? Блокнули за якіст нетипові операції, підтвердила особистість через дію, ну скільки ще чекати? Бути готовим що твої власні кошти по серед дня просто стануть не такими вже і твоїми ну ніяк не можливо.
monobankua 19 сентября 2024, 12:59
Передали запит колегам прискорити вирішення питання.
Фахівці зв'яжуться з вами для запиту додаткової інформації.
Хочу висловити подяку співробітниці на точці видачі Monobank Олені Олейнік за чудове обслуговування.
Я звернулася для отримання картки, і все було зроблено оперативно та без зайвих затримок. Співробітниця також надала детальні інструкції щодо користування додатком." Співробітниця Mono була надзвичайно ввічливою і компетентною, допомогла мені отримати картку швидко та без проблем. Детально відповіла на всі мої запитання з терпінням та професіоналізмом. Дуже задоволена обслуговуванням та рекомендую всім! Величезне дякую!
monobankua 19 сентября 2024, 10:19
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
mihab 18 сентября 2024, 8:19
Звернувся до підтримки у вайбер-чат щодо неможливості підпису петицій з постів у ФБ в браузері chrome, з певними діями копіювання ссилки в google це все ж вдається зробити! Проблема залишається на різних пристроях. Надіслав скріни, запис екрану. отримав відповідь — проблема виникає не з нашого боку, відкрийте посилання на іншому пристрої, помилок не знайдено, складності в роботі Банк Айді і т.д. Тобто шаблонні відповіді! Ну, ок якось підлаштувався, підписую то приватом то іншими банками!

Вчергове звернувся щодо неможливості реєстрації карти моно мастер в програмі мастеркард Більше. Відповідь та сама — помилка при додавані карти, не з нашої сторони, зверніться до Мастеркард! Ну ок. Надіслав запит мастеру отримав відповідь — карта нова, потрібно зачекати декілька робочих днів! Тобто вирішення проблеми потребує певних дій Моно! Пане Гороховський ну про такі нюанси служба підтримки повинна знати!
Здебільшого відповіді шаблонні і спеціалісти навіть не напрягаються для вирішення проблеми! Дуже шкода!
18 сентября 2024, 12:39
Приносимо вибачення за негативний досвід, при зверненні до підтримки
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити та провести роботу над помилками
Annaseyrik 16 сентября 2024, 22:00
Підтримка банку завжди працює швидко, дружньо, дуже кваліфіковано. Допомагають вирішити проблеми з інтернет шахрайством
17 сентября 2024, 15:25
Дуже дякуємо за ваш відгук!
smmih 15 сентября 2024, 1:35
На початку місяця мені блокують застосунок. Шановні боти банку — видихайте — не дроп, не щось там ще. Як виявилось через пару днів — щось там з ІНН. Після прогріву в чатику де мені на всі питання була відповідь що по інформаціії банку я погана людина, звісно, я не захотів надавати вже нічого і корректно пояснив, що справ з цією шарагою мати не хочу (кліентом банку був з 18го року). Хоча дівчина що телефонувала — реально єдиний адекватний працівник у цьому банку. Бажаю їй гарної кар"єри десь у нормальному місці.

Як відповідальна людина, у якої ніколи не було прострочок я випросив доступ до застосунку на 5 хвилин і зробив скрін розстрочок.
Ситуація неприємна, але хрін би з ним.
Закриваю потрохи чорну картку, приходить дата розстрочки, кидаю з запасом грошей. І чомусь от думаю, це ж моно. Треба написати їм.
І виявляється, що вже немае розстрочок, а є одна сумма боргу. Бо в один день розстрочки відмінили. ОК — це їх право згідно договору. Але ж повинні були повідомити. Саппорт пише що у застосунку повідомили. Який в мене місяць як заблокований. На пошту не вважають за потрібне мабуть.

Тільки до цього ми прийшли майже через годину спілкування. До цього це чудо затирало якісь історіі що всьо у мене ок, кидало виписки по іншій картці.

Як розумію ситуцію я. Після моєї відмови продовжувати відносини з банком, ці мишки вирішили знищити мою кредитну історію і ще накласти якихось санкцій. Бо так як ніхто не повідомив, що банк злив розстрочки у одну сумму яка одразу повинна бути погашена — я про це не знав і кидав би собі в дати виплат ті суми. А про те що щось не так я б узнав десь після нового року від коллекторів.
Монобанк — у вас не вийшло. І ваша служба підтримки — та найміть вже краще індусів.
Навіть термінали для оплати після вибора вашого банку відмовляються більше 5к на добу приймати.
Будь які пруфи, окрім телефонних розмов — та будь ласка. Навіть з задоволенням ту частину де 40 хвилин саппорт вдає з себе ідіота щоб не відповісти на пряме питання по розстрочці (про що вони повинні були самі попередити)
monobankua 15 сентября 2024, 11:28
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити.
Samaretsee 14 сентября 2024, 11:03
Деякий час мала проблеми з фінансами, бо взяла собаку з притулку, яка потребувала операції і дуже багато вкладень. Кредитний ліміт завжди виручав і було всього 15.000
На деякий час прострочила виплату по мінімальному платежу, але не критично.
Банк надзвонював мені по 8−10 раз на день, не даючи покою.
Я завжди знала, що можна розраховувати на Моно, коли покриваєш заборгованість. Що можна користуватись далі. Я покрила свій ліміт, це були морально тяжко зароблені кошти. І важкий період.
Вони заблокували їх. Це мене добило, якесь фінансове насильство.
Підтримка дає дуже розмазані відповіді, ніякої конкретики. Відповіді типу «ми розраховуємо під кожного клієнта індивідуально» або «все залежить від сукупності факторів».
Я до вас індивідуально і звертаюсь, може ви індивідуально мені і поясните? Яка сукупність факторів впливає на конкретно на мій випадок? Ніякої відповіді

Я розумію, що банку нецікаві боржники і тд Але цей банк завжди міг розраховувати на мене, а я зі свого боку на нього. Але, на жаль, прийдеться розірвати ці стосунки взагалі.
monobankua 16 сентября 2024, 12:34
Розуміємо, що ситуація неприємна.
Рішення про надання ліміту приймається системою з урахуванням багатьох параметрів та детального аналізу.
На поточний момент ви можете використовувати особисті кошти на картці.
Є такі рекомендації:
— частіше здійснювати різні операції карткою monobank (перекази, поповнення, витрати та оплати послуг, відкриття депозитів);
— Слідкувати за тим, щоб не виникало прострочених заборгованостей за кредитними продуктами і в інших банках.
Ці активності позитивно впливають на можливість використання та збільшення кредитного ліміту у майбутньому.
Serhii Buhryk 13 сентября 2024, 22:53
Жахливий банк!
Постійний фін моніторинг.
Постійно мою карту блокували навіть якщо кошти приходили від знайомих.
І відмовили у користуванні рахунком без надання причини.
Кошти обіцяли повернути, а кешбек сказали що залишається банку. В мене приблизно 400 грн. було на кешбеку.
14 сентября 2024, 8:53
chubaka123 13 сентября 2024, 11:51
в начале месяца начал разбираться с блокировкой счета. там висели деньги. набрал исполнителю говорю — спишите деньги и разблокируйте счет, а дальше я сам буду платить. все нормально договорились. исполнитель вешает в АСВП квитанцию на списание, а на следующий день постановление о снятии ареста. время проходит банк игнорирует. поддержка в вайбере, которая по сути кучка обезьянок ничего не видит все слепые. ну думаю ладно. тут заходят деньги. звоню исполнителю. вешай квитанцию и списывай деньги. он делает и спустя три недели деньги списываются. а арест не снимается. в итоге висит две квитанции в асвп, а между ними постановление о снятии ареста. квитанции выполняются и деньги уходят, а постановление в упор не видят. как так? а просто. банку просто пофиг. блокировка счета за три секунды, а снятие ареста по той же процедуре — НИКОГДА! уроды!!!
13 сентября 2024, 14:09
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації
aleksandr387 12 сентября 2024, 17:15
Я являюсь ФОП с 2019 года. Создал новый интернет магазин и хотел для удобства клиентов подключить Оплату частями от Монобанка, от Привата подключил без проблем. В итоге мне оператор по видеосвязи отвечает что не можно новый магазин подключить, так как он должен проработать минимум 1 год. Это как так и в связи с чем связано это тем более что ладно еслы бы небыл ФОП, а просто физ лицо. + это должны подключать когда будет полностью функциональный магазин и клиенты на нем уже будут, а не задумывались что подключить Вашу оплату это не раз два и все готово, могут и будут сбои пока все настроится, а это уже будут убытки. + будут клиенты недовольные так как когда будет настраиваться интеграция это уже будет полноценный работающий магазин. Это показало как вы относитесь к клиентам своим и моим!
13 сентября 2024, 14:08
Розуміємо, що ситуація неприємна
Дійсно, на жаль, наразі ми не можемо запропонувати вам підключення послуги Покупки Частинами

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝