Відмова в доступі
Така процедура яку хочете пройти ви — не передбачена жодним законом. Натомість закон встановив що можна мати доступ до рахунку маючи нотаріальну довіреність. Інша справа що навіть з довіреністю зробити це в Монобанку складно.
Ну і якщо вже говорити за винних то це скоріше військова частина чоловіка яка не надає йому можливість оформити рахунок в іншому банку, в якому він міг би оформити додаткову карту і на вас також, чи доступ до «кабінету клієнта» в веб-версії.
Хоча є найпростіший спосіб: просто додати карту в GooglePay/ApplePay вашого телефону і користуватись нею. Мінус цього варіанту що порушує умови договору чоловіка з банком і потенційно може вести до блокування рахунку,
Раніше мій чоловік намагався надати мені доступ до свого рахунку, однак не встиг завершити та підтвердити відповідну процедуру.
Я зверталася до monobank із проханням надати можливість пройти верифікацію як родичу/представнику, надавши документи, що підтверджують родинні відносини та мою особу. Проте банк не надає можливості пройти таку процедуру та фактично залишає мене без доступу до коштів, необхідних для забезпечення сім'ї, на час тривалої відсутності чоловіка.
Розуміємо, наскільки важливо мати доступ до коштів у такій ситуації. На жаль, надати доступ до спільної картки може лише сам клієнт у застосунку, а без його підтвердження ми не можемо зробити це самостійно.