Безпідставне припинення обслуговування (п. 10.4), ігнорування звернення понад добу та дискримінаційний підхід до клієнтів
те що ти не написав про підстави зовсім не означає що їх немає
пікантна деталь: банк не зобов’язаний повідомляти тобі ці підстави тож є вони чи ні — ти не знаєш, але стверджуєш що знаєш що їх немає
У разі подальшого ігнорування та формальних відписок буду змушений до НБУ для перевірки дотримання банком прав споживачів фінансових послуг
Так не треба відклалади, це треба робити ДО написанні пустопорожнього відгуку на Мінфіну.
те що ти не написав про підстави зовсім не означає що їх немає
Хочу висвітлити ситуацію з абсолютно неадекватною роботою фінмоніторингу та підтримки monobank.
Днями я пройшов повторну реєстрацію у застосунку, мої документи були успішно верифіковані, а картку — відкрито. Жодних обмежень на етапі реєстрації не виникло.
Однак одразу після проведення звичайної побутової покупки в продуктовому магазині («Сім-23») додаток заблокував рахунок, а згодом виставив екран розірвання угоди за п. 10.4 Умов та Правил із виведенням залишку коштів.
Зі свого боку я одразу надав усі необхідні пояснення та відправив офіційний лист на пошту фінмоніторингу. Підтримка банку запевнила, що питання передано спеціалістам і відповідь буде надана протягом доби.
Станом на зараз минуло вже понад 24 години, проте жодного висновку чи офіційного роз’яснення від банку я так і не отримав. Підтримка в месенджерах відповідає виключно шаблонами: «колеги працюють, чекайте)».
Окремо хочу підкреслити дискримінаційність цієї ситуації: моїм знайомим із аналогічною історією обслуговування банк зараз спокійно відновлює доступ і дозволяє користуватися рахунками, тоді як мій профіль без будь-яких обґрунтованих підстав заблокували після першої ж дрібної транзакції в супермаркеті.
Для перевірки вашого питання вже зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях🙏🏻