Жахлива підтримка
До слова додам що право повернути бракований товар є не тільки у відділенні Нової пошти в момент отримання, а і протягом певного перідоду, здається двох тижнів. Це норма закону про захист прав споживачив.
- Недорого Отзывы
- 4 июля 2026, 10:23
А разве брак возвращают, его должны починить после диагностики в сц. Если нет возможности починить, то должны заменить или Вернуть деньги. Вернуть можно только исправный
Не є експертом з захисту прав споживачив, але здається мені там два варіанти серед яких обирає покупець
- SergeyNina
- 4 июля 2026, 22:51
Вернуть можно только новый исправный товар.
Все защитные пленки должны быть на месте.
Если брак то.
Товар отправляется в авторизованный сервисный центр импортеру который поставил товар в страну.
Он решает будет ли ремонт, замена или возврат денег.
Это касается только товара нового и имеющего гарантию.
Если гарантии нет то вопрос решается с продавцом.
Брак сложного товара нельзя вернуть в магазин назад без диагностики в сервисном центре.
Если товар разбит, помят или поврежден то нужно было составлять акт на новой почте, вернуть такой товар по гарантии невозможно.
Монобанк может вам компенсировать стоимость ремонта если вас неправильно направила поддержка
Все защитные пленки должны быть на месте.
Если брак то.
Он решает будет ли ремонт, замена или возврат денег.
Это касается только товара нового и имеющего гарантию.
Если гарантии нет то вопрос решается с продавцом.
Типова схема, баригам аби свої відсотки від продаж отримати, а покупцю втюхати товар навіть із прихованним браком, після отримання грошей потім всі на мороз падають
- Oleksii Ch
- 5 июля 2026, 11:43
Знавець схем скаму? В якому колцентрі сидиш?
- SergeyNina
- 5 июля 2026, 21:35
Монобанк платит с своего кармана в таких случаях.
Суппорт монобанка должен был четко указать клиенту что нужно было составлять акт при получении на новой почте что товар неисправен и отправлять его сразу в сервисный центр на диагностику.
Если товар без гарантии там это не работает.
| EUR | 50.6 | 51.2007 |
Перед покупкою ноутбука я звернулася до служби підтримки та запитала, що робити, якщо після отримання товару буде виявлено дефект. Мені відповіли, що в такому випадку товар можна буде повернути.
Після отримання ноутбука я виявила дефект. Перебуваючи у відділенні Нової пошти, я дізналася, що відкриту техніку вони не приймають до повернення. Я одразу зробила фото товару та звернулася до служби підтримки Monomarket, очікуючи чітких інструкцій.
Протягом трьох днів мене лише просили зачекати. Лише на третій день мені повідомили, що ще у відділенні Нової пошти потрібно було скласти акт. На той момент зробити це вже було неможливо.
На мою думку, саме через неналежну консультацію та несвоєчасно надану інформацію я втратила можливість належним чином оформити звернення. Замість того щоб визнати помилку в консультації та взяти відповідальність за свої дії, служба підтримки уникала прямої відповіді на це питання та не запропонувала жодного реального вирішення ситуації.
Якщо в товарі наявний дефект, застосовується процедура, передбачена статтею 8 Закону України «Про захист прав споживачів». Для підтвердження виробничого браку необхідно провести діагностику в авторизованому сервісному центрі.
Якщо ж сервісний центр запропонує платний ремонт, будь ласка, повідомте нам суму та надішліть акт із зазначенням вартості ремонту 🙏