Шарлатани!!!
В Моно немає звичайних кредитів. ВЗА-ГА-ЛІ немає.
Всі документи є на сайті, як їх можна не отримати? 🤦♂️
Боже, яка маячня 🤣
Слушна порада. Треба було вивчити умови кредиту, порахувати його вартість, перепитати у підтримки і лише потім оформлювати.
А ти зробила все навпаки: не дивлячись оформила кредит, а коли довелось платити — здивовано почала задавати питання «чому?»
В Моно немає звичайних кредитів. ВЗА-ГА-ЛІ немає.
Всі документи є на сайті, як їх можна не отримати? 🤦♂️
Боже, яка маячня 🤣
Через пів року мені несподівано повідомили про заборгованість у розмірі 760 грн. Під час з’ясування ситуації виявилося, що мені оформили не звичайний кредит, а розстрочку. При оформленні договору я не отримала належних документів із чіткими умовами, відсотками та іншими істотними положеннями.
Коли я почала вимагати документи, які підтверджують умови договору, мені надсилали лише незрозумілі схеми розрахунків замість зрозумілих пояснень. На мої письмові запитання банк так і не надав вичерпних відповідей. Після звернення до юриста все листування з банком зникла взагалі з моєї пошти протягом кількох днів, що викликало ще більше запитань.
У результаті я була змушена сплатити нараховану суму лише для того, щоб остаточно припинити договірні відносини з банком і більше ніколи не користуватися його послугами.
Мій досвід виявився вкрай негативним. Раджу всім дуже уважно перевіряти, який саме банківський продукт оформлюється, та вимагати повний пакет документів із чіткими умовами ще до підписання будь-яких зобов’язань. Банк обманює клієнтів!
З нашого боку історія листування з клієнтами зберігається та не видаляється.
Також відсутня можливість з нашого боку видалити листи на вашій пошті.
Для додаткової перевірки відписали вам тут в особисті повідомлення🙏