Монобанк як партнер — сумнівне рішення. Банк, на котрий не можна розраховувати,сьогодні у вас є там акаунт — завтра немає. Можливо, навіть не тільки для фізичних осіб.
Ты нарушила правила, а именно передала карту в использование чужих (третьих) лиц, а таких гениев вообще никто не разблокирует, и то если разблокируют при первом же переводе подозрительном получишь пинок под зад.
дальше, по поводу рассылок обычный спам и только, не думай что оно именно тебя касается, фраза «можу» не значит что ты точно станешь клиентом а только дарить вероятность стать им, ох уж эти юристы, научись думать и читать пользовательское соглашение.
У тебя на будущее «дроп» вечный бан будет.
У тебя на будущее «дроп» вечный бан будет.
На шаблонні питання — шаблонні відповіді. А ви хочете щоб кожного разу людина напружувалась і видавала сам унікальний текст? Так це не диплом, це техпідтримка і використання однакових фраз і термінів запорука того що більшість клієнтів зрозуміє відповідь, а не зломає голову розшифровуючи багатослівну та високопрофесійну доповідь з використанням сленгу банківських робітників.
Навчаєтесь на юридичному, а брешете. Фу так робити.
Навчаєтесь на юридичному, а брешете. Фу так робити.
моно може будь-які рішення чи обіцянки скасовувати в односторонньому порядку.
Так будь який банк може переглянути своє рішення про відкриття рахунку, як це і сталось з тобою в перший раз коли ти дала свій рахунок в користування іншим людям. Банк зрозумівши це переглянув своє рішення і прийняв нове про закриття рахунку. Абсолютно всі бізнеси у світі час від час переглядають якісь свої старі рішення і приймають нові які є повністю їм протилежні.
- DianaVynnyk
- 22 июня 2026, 16:23
Ти хоч би прочитав уважно тест, перед тим, як строчити коментар. Моно по суті двічи відмовив і обслуговуванні. І якщо перший раз можна зрозуміти, то я на днях зареєструвалась повторно, жодної транзакції не провела ще і знову з’явилося повідомлення про те, що можуть випустити картку. Ще раз, спеціально для тебе, пару днів назад мені карту вже випустили, після відмови в обслуговуванні, а отже, рішення все ж таки було переглянуто.
P. S. До речі, свідомо я нічого не передавала нікому. Довіряти близьким людям не є чимось поганим. Ти теж не можеш на 100% бути застрахований від «підстави» з боку близького оточення
- CashBackstage
- 22 июня 2026, 15:51
Найбільше подобається фраза про «індивідуально розібратися в обставинах». У банків таких «мене використали в темну», «я не знав», «мене попросили допомогти» та «я лише передав дані» буває по сотні на день. Про який індивідуальний підхід може йти мова, якщо сам факт передачі доступу чи реквізитів автор фактично підтверджує?
Як майбутньому юристу варто пам’ятати, що незнання законів не звільняє від відповідальності. І, можливо, в цій історії варто подякувати долі, що все завершилося лише відмовою в обслуговуванні, а не питаннями від правоохоронців щодо участі в більш серйозних схемах.
А вимагати від банку зворушливої індивідуальної реакції на те, як вас «використали», коли ризики для банку очевидні, — це трохи як просити митницю поставитися до заборонених предметів «з розумінням ситуації».
- 22 июня 2026, 18:24
Дропам вечный бан по факту.
Очень редко банки пересматривают решения.
Только если зарплатный проект и выбора нет тогда некоторые банки разрешают открыть повторно карту.
Очень редко банки пересматривают решения.
Забудьте про цей брудний псевдобанк, де в підтримці сидять вчорашні кур'єри з глово та обсмажувачі бургерів з маку так всі відповіді клієнту генерує чатжпт.
Коли зміниться влада цей псевдобанк з мутками та потіками грошей спіткає та ж доля що й інші мийки для грошей як конкорд, айбокс і тп
- Oleksii Ch
- 23 июня 2026, 8:01
Радиш як дроп дропу? 😆
- 23 июня 2026, 15:08
Поддержка отвечает строго по инструкции, запрещено отвечать не по инструкции. Такое во всех банках.
- fotograf chunt
- 23 июня 2026, 20:13
+ куча штрафов за неправильный диалог с клиентом или отступление от инструкций
дивно чому поточна влада прибрала перелічені мийки для грошей, але не помічає моно
чи не має тут порушення банальної логіки?
чи не має тут порушення банальної логіки?
Вже писали, 150K usdt заступнику НБУ щомісячно та фінмоніторинг «не помічає» порушень в банку. Конкорд внаглу тупо все заробляв на міскодингу для казино. В монобанку це маскують під фопами, які відкриті на люмпенів та торчків під п2п та крипту
- 24 июня 2026, 12:45
Просто заблокируют всех через кого моют деньги и все.
Монобанку ничего не было за работу с торговыми точками торгующими в сёлах левой водкой и сигаретами.
А также за магазины разбитые на два или три ФОП монобанка.
Приват вроде оштрафовали и теперь все это барахло только за наличные.
А также за магазины разбитые на два или три ФОП монобанка.
Приват вроде оштрафовали и теперь все это барахло только за наличные.
У мене була відмова в обслуговуванні. Люди з мого минулого оточення фактично, використали мене «в темну». Але що саме відбулося, я зрозуміла вже навчаючись на юридичному. Через якийсь час на електронну пошту надійшов лист що я можу знову стати клієнтом моно. Зареєструватися тоді не вийшло, але й не було важливим. Банк набрехав в своєму офіційному листі і це теж факт.
Пройшов ще час, вирішила Зареєструватися знову. І в мене це вийшло! Зраділа, що банк переглянув рішення, справедливість перемога (повторюсь, відмову отримала, бо мене й саму використали), додала картку до гугл пей. Через декілька днів придбала в магазині пластикову картку, заходжу активувати її, а застосунок пропонує знову зареєструватися! Спочатку не зрозуміла, але вирішила ще раз зареєструватися і вже отримала повідомлення «вибачте, ми не можемо випустити картку для вас», яке у мене було під час відмови. Я витратила свій час, я витратила гроші на поїздку, купівлю картки, а банк взяв і видалив мій профіль без будь-яких попереджень.
За цей час я активно користуюся іншими банками і не скажу, що відсутність моно дає якийсь дискомфорт, але коли переглянули рішення, було приємно, що у разі необхідності можна скористатися моно (купити не мономаркет щось чи базарі, про котрий розповідали та показували друзі, приймати участь в різних активностях по типу лимонів і т.д). Але головним звісно було відчуття справедливості.
Не розумію позицію банку, чому треба виставити його «поганим», щоб в твоє питання дійсно хоч хтось вникнув, а не дали формальну відповідь. І я неодноразово бачила пости, де навіть відмови в обслуговуванні переглядали через той же тредс, НБУ. Не хотіла використовувати ці інструменти, але зараз, коли я зареєструвалась, втратила час, гроші, і головне- я нічого не зробила (в застосунок всього декілька разів встигнула зайти), а банк так вчинив- він не дає вибору. Навіть якщо це не вирішить питання з реєстрацію, комунікації з НБУ теж корисний досвід як для майбутнього юриста. В даній публікації я ще намагаюсь зберігати лояльність до банку, обираю м’яку риторику, але не впевнена, що цієї лояльності вистачить надовго. Цей пост, це тільки «розігрів», писати, як ви помітили, я багато вмію.
Також маю скріншоти в якості доказів, які зроблені після реєстрації, до реєстрації про те, що в мене дійсно був профіль котрий банк видалив (але вони скоріш під формат тредс, тік-ток). Чи можна розраховувати на такий банк — питання відкрите. Час покаже, напишу продовження, але те, що банк може «перевзутися» в будь-який момент — теж факт, а мова не тільки про відмову в обслуговуванні, а в цілому, дивлячись на мою ситуацію, виходить, моно може будь-які рішення чи обіцянки скасовувати в односторонньому порядку.
Щодо ситуації в минулому- свою помилку я зрозуміла, висновки зробила. Я навіть весь цей час не «штурмувала» підтримку, бо тоді хоч банк і не став розбиратися, але частково я з розумінням посварилася до рішення розірвати відносини, а зараз навіть активувати карту не встигла — результат такий же
Ми приймаємо зважені рішення щодо обслуговування, аналізуючи дані з різних перевірених джерел.
Ваше питання ми вже вирішуємо, але поки що маємо технічні труднощі, потрібен час на їх виправлення🙏
Очікуйте, будь ласка, вже на цьому тижні зв'яжемось з вами.