Проблема решена
Vladimir26K
Хочу звернути увагу керівництва та профільної підтримки Monobank на вкрай суперечливу та неправомірну ситуацію, з якою мені довелося зіткнутися.
​Суть проблеми полягає в наступному:
​Некоректна трансформація рахунку: Звичайна процедура зміни кредитного ліміту чомусь була інтерпретована банком як закриття одного рахунку та відкриття іншого. Проте зміна ліміту в межах чинного договору не є підставою для автоматичного закриття поточного рахунку без моєї прямої заяви та згоди.
​Безпідставне блокування: Окрім незрозумілих маніпуляцій із рахунками, банк повністю заблокував усі мої картки, обмеживши доступ до управління власними коштами.
​Непрозорість та приховані комісії: У відповідь на моє звернення служба підтримки обмежилася загальною та неаргументованою фразою, що «все відбувається в межах закону». Ба більше, оператори попередили, що у разі розблокування карток відбудуться «певні списання». Жодних чітких роз’яснень щодо природи цих списань, їхнього розміру та правових підстав мені надано не було.
​Вважаю такі дії банку непрофесійними та такими, що порушують права споживача фінансових послуг. Посилання на «законність» без надання конкретних пунктів Умов та правил банку або норм чинного законодавства є неприпустимим у спілкуванні з клієнтом.
​У зв’язку з цим, прошу Monobank:
​Детально розібратися в моїй ситуації та провести внутрішню перевірку дій технічного відділу та служби підтримки.
​Надати чітке обґрунтування: на яких підставах зміна кредитного ліміту призвела до закриття/зміни рахунку та блокування карток.
​Офіційно роз’яснити суть та підстави для майбутніх списань, про які заявили співробітники підтримки.
​Оперативно відновити повноцінну роботу моїх рахунків та розблокувати картки.
​Сподіваюся на конструктивне та швидке вирішення цього питання.
Щиро перепрошуємо за такий досвід 😔
Обов'язково перевіримо комунікації і зв'яжемось з вами для надання зворотного зв'язку
Додатково зв'язались з вами тут в особистих повідомленнях для уточнення деталей

Три літри
Три літри
16 июня 2026, 5:48
Дуже цікаво, але нічого не зрозуміло

При тому що тексту ну більше ніж в середньому

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Необґрунтоване блокування карток та непрозорі дії банку під час зміни кредитного ліміту