МОНОБАНК порушує ЗУ щодо кредитних канікулах як дружині військового
А як це виглядає «категорично не радять звертатись до НБУ»? Стоять над вами, дивляться в очі і кажуть «не видумуй дзвонити в НБУ»?
- SergeyNina
- 7 июня 2026, 11:37
Реалии из личного опыта.
Лучше их не просить иначе кредитный лимит с вероятностью 80% будет ноль.
Если не просить будет хоть какой то кредитный лимит.
Если служит не на линии фронта, а в тыловых частях кредитные каникулы на усмотрение банка и лимит тоже.
Скорее всего будет отказ и в каникулах и возможно обнуление кредитного лимита из-за многочисленных инцидентов предоставления огромных кредитов военным и которые потом платятся с похоронных денег.
Лучше их не просить иначе кредитный лимит с вероятностью 80% будет ноль.
Если не просить будет хоть какой то кредитный лимит.
- Мирослава Хоменко
- 7 июня 2026, 23:12
Надайте відповідь згідно яких законодавчих баз відмовляється у кредитних канікулах, а не просто згідно чинного щаконодавства, я теж керуюся ним і конкретно надавала чим саме, навіть скріни скидала, а з вашого боку відмова приходить відразу, а підстави уточняють ще з 30.05 і навіть у пн мені повідомили, що їх не нададуть, точно дати відповіді добитися не можу
- Мирослава Хоменко
- 7 июня 2026, 23:16
Не правда, ви відмовляєте, а законних підстав не надаєте, всі керуються чинним законодавство, ви відхиляє і не повідомляє, які документи не такі і згідно якого абзаца, пункту чи статті ЗУ. Я чекаю відповідь з 30.05. Хоча говорили 3 к.д. і навіть у пн сказали, що відповіді не буде
Банк діє виключно у рамках чинного законодавства і запитує актуальні документи про службу саме для коректного надання пільги.
Зараз тримаємо ваше питання на контролі і незабаром надамо відповідь за запитом. Також раніше ми вже зв'язались з вами та запропонували варіанти вирішення, просимо відреагувати