Без причини заблокували застосунок
- 8 сентября 2025, 0:35
02.09 было обновление версии до 6.28.00.
Скорее вы получили автоматически обновление через playmarket и скорее всего теперь для работы приложения теперь нужен доступ к микрофону.
Увы changelog изменений в play market нет и в списке разрешений в play market микрофон не обязателен для работы.
Пересмотрите список приложений которые у вас установлены и проверьте антивирусом, возможно у вас банковский троян или что-то удалённого доступа или что-то не нравится приложению монобанк из установленного у вас в смартфоне.
Если в версии 6.28.00 для работы нужен обязательно микрофон установите предыдущую версию приложения.
Для работы приложения на смартфоне не должно быть рут прав. Или вы должны сделать так чтобы приложение их не видело.
Для бесконтактной оплаты с использованием гугл пей сертификация устройства обязательна или обход сертификации
- 8 сентября 2025, 13:29
Соромлюся спитати, навіщо пересічному клієнту рути на смартфоні?
Вільно ставити мотлох з торентів та з кацапського IXBIT?
Вільно ставити мотлох з торентів та з кацапського IXBIT?
- 8 сентября 2025, 14:03
А Ви не соромтеся, йдіть спокійно мимо.
Рути потрібні з багатьох причин, зокрема розробникам і тесиувальникам і взагалі це не банку справа пхати свого носа в мій приватний пристрій. Мікрофон і відео дзвінки банківському застосунку непотрібні, — для чого? Щоб підслуховувати мене і таємно писати відео? Не буде цього! Досить з мене гугла, коли не встигнеш чхнути, а тобі вже з усіх дірок пропонують спрей від нежиті.
взагалі це не банку справа пхати свого носа в мій приватний пристрій.
це як раз справа банку і якщо тобі щось не подобаєтся — то ти закриваєш рахунок, або банк закриває його за тебе
Рути потрібні з багатьох причин, зокрема розробникам і тесиувальникам
та наздаровля, але на окремому девайсі якій як раз і призначений для розробки чи тестування і який виданий тобі або роботодавцем, або замовником, або придбаний тобой за власні гроші для виконання робіт на замовлення
але не на одному пристрої з банківським застосунком
Щоб підслуховувати мене і таємно писати відео?
ти точно розробник чи тестувалник? бо пишеш якусь дитячу ахінею, враження що твій син, якому ти відкривав дитячу картку, вкрав твій телефон і пише з нього всю цю маячню
Рути потрібні з багатьох причин, зокрема розробникам і тесиувальникам
але не на одному пристрої з банківським застосунком
Щоб підслуховувати мене і таємно писати відео?
- 8 сентября 2025, 19:59
Там айтішником і не пахне.
Просто любить халявні застосунки та вміє читати гайди по руйнуванню і так дірявої безпеки андроїда.
- 8 сентября 2025, 19:57
А розробники та тестувальники завжди виконують свою роботу на приватному девайсі із встановленим банківським застосунком? Чи я просто відстав від життя?
- 15 сентября 2025, 1:14
Микрофон и видео звонки для связи с поддержкой банка.
Гугл поиск можно отключить или удалить, но во многих прошивках это недоступно или нужно использовать компьютер для отключения гуглохлама.
Банковское приложение монобанка или другого банка не будет работать при наличии рут прав на устройстве по соображениям безопасности.
Или нужно скрыть рут права от приложения используя magisk alpha — deny list или альтернативы.
Разработка и тестирование ведётся идёт на отдельном устройстве или эмуляторе вообще.
- 15 сентября 2025, 1:04
Извини что не мог ответить.
Импортёр завозит смартфоны без гарантии и поддержки предназначенные только для рынка Китая или Индии. Там только английский и китайский или индийский язык и все.
Загрузчик заблокирован.
Разблокируют загрузчик, ставят глобальную прошивку в лучшем случае и продают. В худшем случае ставят неофициальную прошивку.
Из-за ошибок при перепрошивке или спешке остаются разблокированные загрузчики, папки или apk, Root права
Все новые устройства с гарантией три месяца от продавца как правило такие.
В них может слетать сертификация гугла.
Загрузчик заблокирован.
Все новые устройства с гарантией три месяца от продавца как правило такие.
В них может слетать сертификация гугла.
- 8 сентября 2025, 1:34
Предоставьте доступ к микрофону и что приложение просит. После начала работы удалите доступ в настройках в Андроиде после входа в приложение.
- 8 сентября 2025, 13:28
Мені цікаво, що там за звіринець в автора на телефоні, що застосунок забив тривогу…
Ще раз переконуюсь, що казкова кастомізація та відкритість Андроіда недобро жартує з деким.
Оператор підтримки замість того щоб розібратись у ситуації почав мене шантажувати і спробував змусти мене надати банківському застосунку всі описані дозволи
а чим саме шантажував?
Оператор, як я розумію, пояснив що треба надати застосунку дозволи щоб можна було перевірити твою особу.
та висунув ультиматум що у мене є місяць щоб здійснити відеодзвінок з банківського застосунку за наданим
це не ультіматум, особливо враховуючи термін — місяць
це інформація для тебе що банк згодний аж цілий місяць чекати що ти прийдеш до тями та пройдеш процедуру відеоверифікації
Зламаний банківський застосунок про всяк випадок я видалив
Ти його ломав?
Якщо так то підозри банку оправдані. Якщо ні — то він не зламаний.
але банківські застосунки мого дозволу на доступ до мікрофону і відеозв'язку не отримають
тоді чекаємо наступний крок — викинути смартфон і повернутись до кнопкового телефону, а краще навіть до того класичного з диском
а може навіть і взагалі відмовитись від телефонів щоб ніхто не міг тебе підслухати
а чим саме шантажував?
це не ультіматум, особливо враховуючи термін — місяць
Зламаний банківський застосунок про всяк випадок я видалив
Ти його ломав?
Якщо так то підозри банку оправдані. Якщо ні — то він не зламаний.
- 8 сентября 2025, 15:32
Дякую за турботу і цінні поради! Біда тільки в тому, що вони дуже складні для впровадження)
Набагато простіше закрити рахунок.
- 8 сентября 2025, 19:58
Сходіть краще до психолога, треба фобії пропрацювати.
Чувак реально думает что если он в андроиде поставил плашку, то типа он запретил что-то ахахах) Боже, какой наивный клоун…
- olexey designer
- 10 сентября 2025, 19:20
Ну так й є що додаток нишпорить по телефону клієнта та закачує на сервер все що знайде — контакти, приблизну геолокацію, номера сім-карт, зареєстровані гугл акаунти або клауда, встановлені проги та виходить тепер у фоні може вмикати мікрофон на запис. Краще не користуйтесь манобанком якщо не бажаєте щоб ваші дані були де попало
- 11 сентября 2025, 13:18
У професійного брехуна нова шпаргалка.
Старі теми вже викликають регіт навіть у авторів негативних відгуків — пішла нова страшилка про особисті данні.
- 18 сентября 2025, 9:31
Лёшка я там выложил пост про выигранный суд у ПУМБ банка) так что все твои слова что ты пишешь людям полная чухня)
А ну да ты скажешь что банк просто не захотел возится в суде и решил просто так отдать деньги клиента и +80% от удержанных?)
- 18 сентября 2025, 12:41
Посилання на рішення дай спочатку. Хочу сам почитати.
Бо ти якщо напряму не брешеш, то просто не розумієш довгі речення.
Твоя стаття то окремний facepalm — якщо сам не можеш три слова зʼязати, проси хоч ЧатГПТ написати адекватний текст.
Бо ти якщо напряму не брешеш, то просто не розумієш довгі речення.
- 18 сентября 2025, 15:26
Тогда подай запрос от моно банка в банк ПУМБ чтобы они выдали вашему банку инфу о том что дело реальное:)
Твой разум лжи пока не готов принять я понимаю, это первая стадия, потом идёт смирение и принятие, брехать уже не получится, можешь выдумывать пока новую байку о причине почему банк решил отдать и заблокированные и плюс ещё сверху дать :)
- 19 сентября 2025, 0:23
Що й треба було довести — Валера видає бажане за дійсне. Поки ти не дав посилання на судове рішення — це все пусті теревенькі ПТУшника.
P. S.: Доречі, рішення — публічная інформація, там затерті особисті дані та реквізити сторін.
- 19 сентября 2025, 9:00
В реестре дело появится, почитаешь, там тоже будут затэрты особысти данны, так как это не является публично информацией может свои скинешь?
Хотя ты видимо такой человек типичный брехун на белое будет говорить чёрное, люди ж не дураки, видят по сути D а ты только болтаешь без фактов:) Появится дело в реестре, ты почитаешь и принесёшь извинения за всю ту ложь которую ты трактовал людям?)
- 28 сентября 2025, 9:41
Валєра, а чого ж ти вихляєшся стегнами замість того, щоб надати пруфи? Я як раз і питаю номер справи або посилання на реєстр.
Це нормальна практика, бо там всі справи реально із затертими персональними даними згідно до закону.
Роблю висновок, що ти знову або набрехав, або сам половину не зрозумів, блохер-ПТУшник…
- radioragal
- 9 сентября 2025, 9:56
Прога получает разрешение к видео, аудио и локации, потом не удивляйтесь что можно удаленно послать команду на запись разговоров и на карте видно где находится клиент, поэтому лучше такие шпионские проги удалять, предварительно закрыв счета. Рут ставят как минимум чтоб заблокировать рекламу и мусорным прогам не давать доступ к инету и отправки данных на трекеры, обезьянам конечно это не нужно
- 9 сентября 2025, 22:07
Приємно бачити як у мнобанківських недорозробників пердаки горять!)))
Давайте, ще насипайте, чого здулись?))
Давайте, ще насипайте, чого здулись?))
- Java Vetal
- 10 сентября 2025, 8:51
Там хто ще щось нормально писав в моно вже давно звільнилися через низькі зарплати та велетенську плинність кадрів, тощо вимагають безкоштовно овертаймити. Це банківські боти, вони нічого не розуміють в розробці, лише роблять клієнта винуватим у всьому
- 10 сентября 2025, 10:57
Ти головне не забувай релогати акаунти, щоб удавати розмову між реальними людьми.
а ось і він, той про кого я казав — нині пише програмки в теплокомуненерго
а ось і він, той про кого я казав — нині пише програмки в теплокомуненерго
- 15 сентября 2025, 1:23
Банки согласны платить опытным разрабам много, но опытных разрабов способных командно сделать нормальный продукт мало так как многие уехали из-за войны.
- 15 сентября 2025, 18:34
Не руйнуйте мантру хейтерні…
- 10 сентября 2025, 10:53
Так відповідай на коменти, бо ти ще недостатньо зганьбився відгуком. Треба ще.
Банк діє правильно та з міркувань безпеки він захищає як вас, так і себе від можливих фінансових втрат. У цій ситуації цілком логічно було запросити додаткове підтвердження того, що доступ до рахунку має саме клієнт банку. Суть претензій незрозуміла. Краще втратити кількох подібних «розумників» серед проблемних клієнтів, ніж мати серйозні проблеми через те, що хтось вирішив «качати права», не розуміючи всіх можливих ризиків, як для себе, так і для банку.
- olexey designer
- 16 сентября 2025, 9:42
Це завджи було ідеологією манобанку, або ти в загальному стаді та надаєш додатку дозвіл нишпорити по телефону та зливати на сервера все що є на телефоні та всі його метадані або відмова клієнту в обслуговуванні, там ненавидять клієнтів розумніших за їх розробників
- 18 сентября 2025, 9:29
Как составить иск на банк через электронный суд, за незаконное удержание средств, незаконную причину разрыва договора и ещё срубить моральну шкоду и пеню я расписал у себя в блоге, с ПУМБ банка уже срубили х2 от заблоканных за незаконное удержание и чушь с закона о легализ и отмывании которое он присылал.
У банка нет полномочий вообще прикасаться к вашим деньгам и уж тем более отказывать в обслуживании.
- 18 сентября 2025, 12:45
Ти хоч відгук читав?
Його просять відео-верифікацію пройти, а ине під фінмон підводять.
Валера традиційно не може здолати довгі речення.
Його просять відео-верифікацію пройти, а ине під фінмон підводять.
Валера традиційно не може здолати довгі речення.
- 18 сентября 2025, 15:31
Он написал про блокировку, где в законе написано что при видеовериф счёт клиента должен быть в блоке? Плюс ему не разьяснили на каких пидставах банк решил что не клиент пользуется застосунком, если он отказался от прохождения вериф, его право это не обяз опция от банка, и в суде если он подаст, банк должен будет доказать причину блокировки и причину сомнений от финмона в том что операцию проводит не клиент банка.
- radioragal
- 18 сентября 2025, 22:37
То что банки считают что можно издеваться над клиентами асболютно безнаказанно, и как угодно нарушать сроки и законы, если б хотя через одного подавали на банк в суд то у юротдела уже б уши горели разгребая груды исков и банк вынужден был бы тратить огромные деньги на юристов. Только единицы клиентов не побоялись поставить на место банковских бандитов в законном порядке
- 28 сентября 2025, 9:42
Та тобі начхати на клієнтів, визнай це.
Просто шукаєш науменший привід випорожними свою біль та хворе сумління.
Якби я справді працював в Монобанку, вже б напевне три разі був підвищений, поки ти тут з 5 акаунтів маячню несеш =)
Просто шукаєш науменший привід випорожними свою біль та хворе сумління.
| USD | 42 | 42.3693 |
З повагою, Вячеслав
У разі, якщо система фіксує незвичну активність на пристрої, може з’явитися вимога зробити селфі чи пройти відеодзвінок. Це необхідно, щоб переконатися, що саме власник намагається увійти до застосунку.
Безпека коштів для нас у пріоритеті, тому такі дії спрямовані виключно на захист даних та картки клієнта. Ми завжди намагаємося підтримати та проконсультувати, і точно не маємо на меті чинити будь-який тиск. Повідомлення про 30 днів, стосувалось безпосередньо самого посилання, оскільки воно активно саме 30 днів, після чого потрібно повторно створювати. Для проходження відеодзвінка просимо натиснути на «Зв'язатися з підтримкою» при вході у застосунок.