Монобанк украл мои деньги!

Юрий Волков 11 ноября 2024, 15:18
Монобанк заблокировал мои карты без объяснения причины.И не хочет возвращать мо средства.Все остальные мои банковские карты работают в обычном режиме такие как приват банк, а-банк, пумб.Не пользуйтесь этим банком во избежание воровства ваших средств! Волков Юрий Вадимович 04.03.1985 мой телефон 0634314952.
monobankua 11 ноября 2024, 17:16
Ситуація, що виникла дійсно не приємна
Однак, інформація, що описана у відгуку, не повною мірою описує все що та чому відбулося.
На жаль, повідомити всі дані під відгуком можливості немає. У такій ситуації ми порушимо банківську таємницю, що є неприпустимим.
Ми передали запит колегам, вони зв'яжуться з вами для допомоги у вирішенні питання

Юрий Волков
Юрий Волков
11 ноября 2024, 17:56
Ссылаясь на банковскую тайну очень просто разводить на деньги и воровать их у них ,у простых людей!Люди ни вкоем случае не пользуйтесь Монобанком они воруют деньги у простых людей. Пользуйтесь проверенным приватом а-банком и пумбом с ними у меня никогда не было проблем! Монобанк Вор!
11 ноября 2024, 20:16
Ссылаясь на банковскую тайну очень просто разводить на деньги и воровать их у них, у простых людей!

А ти хочеш щоб банк розповів всім яки операції ти робив та чому банк зацікавився тобою?
olexey designer
olexey designer
11 ноября 2024, 22:34
Жадібні банкіри завжди грабували клієнтів, ви що не знали це? Як тільки їм відніс гроші рахуй що їх вкрадуть, намахають на комісіях або курсі. Манобанк це взагалі банківський сурогат. Приват таке ж гниле болото, з нього попереднє керівництво лише викрало гроші на фіктивні кредити, щоб заснувати манобанк
MarselKN
MarselKN
11 ноября 2024, 18:49
Видно что-то не договариваете, не спроста, это не спроста
Qwerty1999
Qwerty1999
11 ноября 2024, 19:26
«И не хочет возвращать мо средства…»

Похоже, что вы и не просили Монобанк вернуть ваши средства,
ведь ни слова не написали об отправке в адрес Монобанка
письменного заявления о возврате средств с указанием банковских
реквизитов вашей БПК в другом банке…
Причитания на горячей линии банка не являются официально
оформленным заявлением и не могут быть приложены к делу.
11 ноября 2024, 21:24
Как составить иск на банк через электронный суд, я расписал у себя в блоге пользуйтесь.
Так же советую почитать темку как безопасно продать криптовалюту чтобы не отмыть деньги мошенникам:
12 ноября 2024, 7:26
Ось ці позиви реальні, на відміну від твоїх віртуальних

Протягом великої війни кількість позовів від банків до боржників постійно коливалася. Якщо до 2021 року вона поступово зросла до 85 тис. на рік, то від початку повномасштабного вторгнення впала майже вдвічі.
Пік позовів припав на 2023 рік, тоді банки звернулися до суду понад 91 тис. разів — навіть більше, ніж до великого вторгнення. 67,9 тис. позовів подали банки до боржників за 10 місяців цього року.
Лідером за зверненнями до суду став monobank — майже 21 тис. позовів або 30.8% від загальної кількості позовів цьогоріч.
12 ноября 2024, 9:26
Ага такие же реальные как и сам банк :D любят всё приукрасить:) Просто люди боятся в это ввязываться даже когда им всё разжуёшь и на блюде подашь бесплатно:) они всё равно будут чёто ждать ныть и тд) нет воинов духа все нытики и слабаки)
12 ноября 2024, 9:34

бесплатно розвести на бабки для адвокатів та витрат на суд :D
12 ноября 2024, 14:17
Та мне не нужны ни какие бабки я живу в достатке, просто есть люди которые просто по зову благодарят, это для них, а так я не нуждаюсь.
Oleksii Ch
Oleksii Ch
13 ноября 2024, 6:30
Валєра знову не допер, що означають друковані літери =)

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Монобанк украл мои деньги!