Незрозумілий запит документів
- Валерка Котовский
- 9 ноября 2024, 15:45
Ну вот люди включают головы и понимают что те головы что сидят у власти:) сами себя закопают) конечно лучше деньги в крипту ложить и безопаснее никто не спросит за них:)
Как составить иск на банк через эл суд я расписал у себя в блоге.
Моно банк кукухой поехал? У вас там все так трактуют законы под свой вымысел?) При чём тут торговэць и доручення клиентов?) Кто ему что доручал:?) И кому он обязан чёто показать?) вам или клиентам ?:D Это скорее для банка как для продавца что он обязан клиенту дать документы после каждой выполненной сделки инвистиционной, вот это ебобо в банке финмона работают я худею)
Как составить иск на банк через эл суд я расписал у себя в блоге.
Тощо там в фінмоні сидять безграмотні неучі які не розуміють що це білі гроші. ОВДП треба отримувати у нормальні банки типа сенса, там навіть курс продажу дешевше, тощо в моно вас обдурили на курсі купівлі або продажу, порівняйте ціни на овдп з тим же сенсом
«Надійшли кошти від погашення ОВДП менше 400 тис.»
400к це обов`язкова межа для запиту, а не верхій ліміт, тебе і при тисячі можуть перевіряти (це не вигадка, а факт, при переказі тисячі гривень, теж можуть попросити підтвердити походження коштів і сенс переказу)
Ну *** ці овдп, в чергове прочитав як люди не можуть витягти гроші з овдп)) чисто пірамідна історія))
- Недорого Отзывы
- 13 ноября 2024, 10:23
Так сразу говорили и прямо:«на войне заработать не дадим, вы просто даете в долг государству»
Хочемо звернути вашу увагу на те, що згідно Законодавства України, а саме ст. № 640 від 03.11.2020 торговець за результатами виконання доручень клієнтів надає їм звіти після кожної здійсненої інвестиційної послуги не пізніше наступного робочого дня з моменту надання послуги способом, який узгоджений у відповідному договорі між сторонами. Саме тому ми запитали у вас додатково цю інформацію
Якщо у вас його немає або є інші причини не надавати звіт — будь ласка, повідомте нас про це