Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували рахунок і кошти

Максим Р 20 октября 2024, 15:20
На цьому тижні у додаток прийгшло сповішення, що потрібно підтвердити через Дію, що рахунком користуюсь саме я. Підтвердив, все ок, через день хотів зробити переказ, прийшло повідомлення, що мої кошти заблоковані, зверниться у підтримку. Написав у підтримку в тг і почалося. За рік мої надходження були 450 тис, за рік! На місяц це десь 45 тісяч, що я порушив? У підтримці пишуть заготовленими фразами, предоставити офиційні документи, я предоставив все що у мене було, но цього їм недостатьньо. Після довогої переписки циклічної я попросив закрити мій рахунок і перевести залишкі коштів в інший банк, але і тут відмова, поки я не знайду документи які їх влаштують. Що це таке? Чому я не можу закрити рахунок, я не хочу більш користуватись вашим банком, на цьому сайті читав відгуки, що людям закривали рахунки без таких проблем та принижувань у чаті. Закрийте мій рахунок!!! Я більш не можу предоставляти докази, я все що зміг надіслав вам!!!
monobank
20 октября 2024, 18:17
Розуміємо, що ситуація неприємна
Повірте, ми самі не любимо бюрократію, при цьому на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Колеги уточнили перелік документів, які можна надати, для підтвердження походження коштів
Будемо очікувати від вас документи

20 октября 2024, 15:23
що я порушив?

а хто тобі сказав що ти щось порушив?

Чому я не можу закрити рахунок

бо це вимога закону: доки триває фінмониторинг банк не може закрити рахунок на прохання клієнта

на цьому сайті читав відгуки, що людям закривали рахунки без таких проблем та принижувань у чаті.

жодного такого відгука немає на цьому сайті
21 октября 2024, 11:02
це вимога закону: доки триває фінмониторинг- де тут написано, що триває фінмониторинг?
Ох уж ці вологі забобони…

жодного такого відгука немає на цьому сайті- ретельніше треба читати, Віталя
ch777
ch777
20 октября 2024, 16:20
не хочу більш користуватись вашим банком

а де ви взагалі бачили такий «банк»? В НБУ такий банк не зареєстрований, є сумнівний фінансовий проєкт, який купив за гроші ліцензію продажного Універсалу, в який ви засунули гроші, тому не треба було їх довіряти банківським аферистам, тощо гроші хоч на рік можуть заморозити під виглядом «фінмоніторінгу», якщо ви не напишете в в наглядові органи:
— скарга в НБУ https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals про порушення строків фінмоніторінгу та незаконне обмеження користуванням коштів після надання усіх документів
— заява у кіберполіцію про привласнення коштів АТ Універсалбанк|манобанк
— позов до суду з компенсацію адвокатських послуг за рахунок відповідача
— залишати якомога більше негативних відгуків про привласнення ваших грошей під вигаданими причинами.
21 октября 2024, 11:44
Шпарить типові коменти копіпастою і навіть вже не ховається =)
Максим Р
Максим Р
20 октября 2024, 18:38
Я вам надав документи, вам не це не підійшло, більш у мене немає документів розумієте? Закрийте мій рахунок і переведіть залишкі коштів на рахунок в іншому банку
За законом ви зобов’язані меня предоставити інформацію, що було з моїми платежами не так, і який державний орган подав запит у ваш банк на обмеження моих операцій.
20 октября 2024, 20:51

Немає такого закону.
21 октября 2024, 7:46
Немає такого закону.

Как це немае есть есть? Написано банк обязан иметь обгрунтовану пидозру что клиент или его получатели связаны с легализацией или отмыванием у банка есть такая инфа и вообще может быть? Врядли:)
21 октября 2024, 11:08
Ти коли щось стверджуєш, додавай посилання, щоб хоч поржати.
Бо ми вже зʼясували, що ти дуже вільно трактуєш прочитане.
21 октября 2024, 15:01
Я тебе кучу посылань уже давал ты мимо глаз пропускаешь :D
Ты просто маленький врунишка провокатор
21 октября 2024, 11:05
Немає такого закону-ретельніше треба читати, Віталя…
Віктор Чірко
Віктор Чірко
20 октября 2024, 20:05
Як на цьому сайті клоуна ставити до коментів?
20 октября 2024, 21:01
🤡
SergeyNina
SergeyNina
20 октября 2024, 23:13
Если у вас нет справок о доходах то просто укажите где вы работали неофициально. Например сортировочный терминал сети магазинов и вам отказали в оформлении. Или на стройке объект и подрядчик. Только не выдумываете данные. Не переводите деньги в другой банк если там значительная сумма (свыше 30к гривен) Монобанк их переведёт так что в другом банке вам могут закрыть счёт. При переводе они могут подписать что счёт закрыт и причину и другой банк эти деньги или не приймет или вообще закроет ваш счёт.
21 октября 2024, 7:44
Это всё бред_) никто не воспримет такую инфу я советую наказывать банкиров, а не бегать к ним на поклон:) их цель как можно дольше удерживать деньги видя что клиент *** будет ждать:)
21 октября 2024, 11:00
Всьо, посудова особа Валєра пішов карати банкірів.
Тілько коли будеш костюм супергероя робити собі, вдягни хоч чисті труси поверх треніків =)
21 октября 2024, 7:40
Как составить иск на банк через эл суд я расписал у себя блоге:) никто не имеет права удерживать средства клиента, только при нарушении закона это надо доказать и то на 2 дня банком и до 7ми дней с разрешения НБУ СТ 23 закона ПВКФТ
Банк не имеет права отказать клиенту в выполнении его поручения это так же нарушение ст 32 закону про платижни системы.
Заблокировать для финансового мониторинга вам пишут? Такого понятия даже в законе нет, это чушь от банкиров и лапша на уши, финансовый мониторинг обязан подавать запросы в другие первичные мониторинги чтобы собирать на вас данные и выяснить действительно ли вы нарушаете закон (ст 17 пвк\фт) а они нарушают ст 1066цку где чётко написано что банк не имеет право вызначаты та контролюваты напрямы коштив клиента, не имея обгрунтованной пидозры вообще задавать вопросы про походження коштив.
21 октября 2024, 11:02
Валєра понаходив в законах рядків, що його влаштовують та зробив коктейль «Сон ПТУШника»
21 октября 2024, 15:02
Дак скоро увидим:) чё ты паришься) не долго музыка будет играть у банкиров)
21 октября 2024, 15:13
Мы уже второй год ждём
Mir0n
Mir0n
21 октября 2024, 7:40
Такая фигня только в моно банке. Если активно пользуетесь картой, то откройте приват и будет вам счастье. В других банках это бывает очень редко и работники идут на встречу
21 октября 2024, 11:08
Суцільна маячня. Кругом зараз однакова картина.
Якщо не мутити мутки або несподівано не закидати на холодну картку суми з декількох джерел — жодних проблем не буде.
Цікаво що в моєму величезному колі спілкування ЖОДЕН не зловив фінмон, хоча багато хто по 3−4 джерела доходів має, дохто USDT потроху купує-продає, між собою часто переказам перекидаються.
Java Vetal
Java Vetal
21 октября 2024, 17:14
У мене декілька знайомих теж відкрило фоп-рахунки в монобанку, спочатку все було нормально, потім деяким відмовивили повністю, а іншим заблокували надовго рахунки з вимогою надати усі договори та інвоїси, мету зняття та переказу коштів, скани паспортів власників компаній, від яких були отримані гроші(!), та ще купу документів. Причому це були абсолютно чисті гроші. Підтримка не змогла обгрунтувати причину блокування, послалися на «внутрішній регламент», так само підтримка по колу скидує одну й ж ту саму відповідь з бота «Повірте, ми самі не любимо бюрократію», якій вже 7 років. Поки переїхали в інші банки, взагалі рівень обслуговування на ступень вище, а не як у моноботів
oleksdesigner
oleksdesigner
21 октября 2024, 12:50
Нічого не тримайте в цьому псевдобанку, тощо блокують рахунки під вигаданими причинами мінімум на 3−12 місяців, люди місяцями ходять по судам щоб вибити з монобанку гроші

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Заблокували рахунок і кошти