Монобанк не отдает мои деньги, консультант Ксения , очень некомпетентна.
На законодательном уровне предоставить документы невозможно до 18 лет
Боже, яка маячня
Прошу помочь мне в данной ситуации и просто разорвать контракт.
Законодавством заборонено розривати контракт під час процедури фінмониторингу. От це реальна норма закону на відміну від вигаданої тобою неможливості отримувати документи неповнолітнім.
Боже, яка маячня
Прошу помочь мне в данной ситуации и просто разорвать контракт.
- 7 октября 2024, 8:33
Такой процедуры не существует, покажи закон где при финмоне банк имеет право удепрживать деньги клиента ?:) Если человек нарушил закон, только тогда банк имеет полное право не разрывать договор и ожидать пока тот подаст иск в суд, другие причины *нам просто спросить* такое не канает:)
Це закон з відомою тобі назвою «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
Ти вже нарешті прочитав його назву. Але головне прочитати текст.
Ні, банк має право розірвати договір з будь-яким клієнтом і для цього не є обов'язковою умовою щоб клієнт порушив закон.
Це написано в іншому відомому тобі законі під назвою «Цивільний кодекс». Ти навіть знаєш назви иа номери статей де прописані правила закриття рахунків клієнтів, але все ніяк не прочитаєш іх.
Ти вже нарешті прочитав його назву. Але головне прочитати текст.
Це закон з відомою тобі назвою — у цьому законі має бути конкретна стаття про заборону розривати контракт під час процедури фінмониторингу, але ти ж про неї нічого не скажеш…Так? Бо сам ще не второпав-)
і вона там є, якби ти перед тим як вчергове смашно присідати в калюжу взяв і прочитав закон то знайшов би там слова
Банк не має права за заявою клієнта розривати договір банківського рахунка чи вчиняти інші дії, що мають наслідком припинення договору, у разі якщо грошові кошти, що знаходяться на відповідному рахунку, заморожені відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
але ти ж про неї нічого не скажеш…
так, а я хіба надаю платну юридичну консультацію Валерчику?
Я лише вчергове спростовую його брехню і для цього достатньо того що я знаю про цю вимогу закону і можу послатись на неї.
Якщо тобі чи Валерчику цікаво — ви можете самі почитати закон і пересвідчитись в моїй правоті.
Якщо не цікаво — можете нічого не робити і продовжувати писати нісенітниці.
але ти ж про неї нічого не скажеш…
так, а я хіба надаю платну юридичну консультацію Валерчику?
Якщо не цікаво — можете нічого не робити і продовжувати писати нісенітниці.
і вона там є- в неї є номер, якого ти не знаеш, бо тупо скопіював текст з WLA, тому що ознайомитись з текстом цього закону тобі важко-)
достатньо того що я знаю про цю вимогу закону і можу послатись на неї-номер статті не знаеш але щось та колись про це чув…Кумедний.
в неї є номер, якого ти не знаеш
Я його знаю, більш того ми вже декілька раз обговорювали цю статтю з Валерчіком і Валерчік теж про неї знає
а якщо ти не знаєш то які до мене претензії? я тобі теж не надаю платних юридичних консультацій
бо тупо скопіював текст з WLA,
хз що таке WLA
текст я дійсно скопіював з сайту Верховної Ради відкривши закон назву якого я теж знаю і знайшовши статтю за номером який, як я вже написав вище, знаю — а там залишилось лише виділити текст і зробити Кртл+Ц, Ктрл+В ну і ще пару маніпуляцій з форматуванням
а ти вимагаєш від мене щоб я напам'ять його знав, чи що?
в чому твій поінт про «ти скопіював»?
от ти наприклад не можеш похвалитися знанням законів, але чомусь для тебе це не є проблемою — замість пошуку інформації ти тупо кидаєшся в суперечку
хз що таке WLA
а ти вимагаєш від мене щоб я напам'ять його знав, чи що?
в чому твій поінт про «ти скопіював»?
- 8 октября 2024, 8:43
Ты статью напиши Вася:) шо ты десяток слов вырываешь из контекста:) это тоже самое что мент который устроился работать ментом прочитает только фразу что он имеет право носить оружие и использовать его :D, а где при каких обстоятельствах на ухо оно надо верно ?:)
Це ж ти прям про себе розповідаєш. В статті ЦК яку ти тут неодноразово називав написано що банк має право закривати рахунку і що у випадку коли фінмониторинг ще триває то банк не має права закривати рахунок за заявою клієнта.
Але ти вперто ігноруєш це.
Але ти вперто ігноруєш це.
Anrey12
трилітровий мені теж не подобається, але тут трилітровий правий, тільки він тобі сказав про положення закону, котрим вносяться зміни до статті 1075 ЦКУ, тож можеш одразу цю статтю ЦКУ відкривати в принципі.
Тут трилітровий не бреше.
Тут трилітровий не бреше.
трилітровий мені теж не подобається,
я не долар щоб всім подобатись
я не долар щоб всім подобатись
Три літри
та ти явно гірший, але такі твої «тези» лише показують про те, як сильно ти налаштований бути інтернет воїном на форумах, припиняй, побудь нормальною людиною трохи)
Бо ти шось не туди вчитався, ти далі там дочитай.
так я прочитав що ти назваз ту статтю яку я цитував.
не бачу сенсу щось про це писати, крім хіба що похвалити за вміння шукати, ну або за те що ти маєш відповідні знання якщо тобі шукати не довелось
так я прочитав що ти назваз ту статтю яку я цитував.
Я не про його звичайну брехню, но про те — якщо згадуеш якійсь нормат-й акт, то треба вказувати статтю, а не бла-бла, якого у нього досить.
стаття 1075 ЦКУ част.2 п.3-Банк имеет право требовать расторжения договора банковского счета:
— в случаях, предусмотренных законодательством, регулирующим отношения в сфере предотвращения и противодействия легализации (отмыванию) доходов, полученных преступным путем, финансированию терроризма и финансированию распространения оружия массового уничтожения;
Ну дай мне документы в 16 лет о доходах. И если ты так защищаешь моно, почему ты ничего не пишешь о том что деньги зашли по ошибке? по ошибке моно, и сам оператор это признал, почему ты об этом молчишь?
- Java Vetal
- 7 октября 2024, 12:46
Ваша фатальна помилка що ви гроші завели у цей псевдобанк, якби полистали відгуки то побачили шо ця шахрайська установа, яка називає себе «банком», «картковим продуктом» блокує гроші на мінімум 3−6 місяців під вигаданими причинами.
У кращому випадку вам відмовлять в обслуговуванні та перерахують гроші в інший банк з приміткою що вони отримані після відмивання доходів або фінансування терроризму
під вигаданими причинами.
- 7 октября 2024, 20:15
за п2п торговлю криптою заблокують рахунок в будь-якому українському банку
в твоих фантазиях разве что) часто вывожу деньги через крипту и всё ок)
в твоих фантазиях разве что) часто вывожу деньги через крипту и всё ок)
Автор відгуку теж виводив — і в нього не ок
автор наступного відгуку теж виводив — і в нього не ок
автор наступного відгуку теж виводив — і в нього не ок
- 8 октября 2024, 8:40
А ты свечку держал? Они могли вывести и им закинули грязь мошеники потому что не понимают сути:) которую я расписал в сааааамом первом своём посте как избежать денег от мошенников
Три літри
Та ні трилітровий, то лохам блокують за крипту, серйозні люди як торгували так і торгують криптою і виводять гроші на банківські карти, способів завести і вивести з біржі кошти — маса, хоч відбавляй, так само як і способів гратися з банками при переказах п2п за крипту, тут просто треба мізки, а якщо у відкриту по джентельменському все робити — тоді так, тоді в будь-якому банку заблокують
я ж не сперечаюсь з тим що якщо підходити до цього з розумом (обдумано), контролювати кількість і суми операцій в межах одного банку — то можна легко торгувати криптою і навіть на цьому заробляти
але ж от такі дурники тупо лізуть в п2п так ніби не розуміють що це несумістно з правилами користування банківським рахуном і вцілому незаконно (хоча банк і не буде здавати їх в поліцію)
Ну дай мне документы в 16 лет о доходах.
Це не я тобі маю щось дати, це ти маєш надати банку документи про свої доходи.
И если ты так защищаешь моно,
Я не Моно захищаю, в цій темі взагалі не важливо який саме банк спитає у 16-річного оболтуса звідки той взяв гроші. В Україні власний банківський рахунок можна відкривати з 14 років тож навіть у 14-річного підлітка банк може запитати про джерело його доходів.
Я реагую на написану тобою маячню що ти не спроможний надати документи про свої доходи бо нібито неповнолітні не можуть їх мати апріорі.
Це не я тобі маю щось дати, це ти маєш надати банку документи про свої доходи.
И если ты так защищаешь моно,
Ну дай мне документы в 16 лет о доходах.
До слова тут зранку послухав останній подкаст Притули і Тимошенко, там як раз Притула згадує що його син, якому як раз виповнилося 16 років, шукає собі якусь роботу.
І ще, я вперше влаштувався на роботу взагалі в 15. Мої однокласники вміли заробляти, правда нелегально, і в 13-14. Якби в ті роки нам можна було відкривати банківськи рахунки — я би зміг довести джерело своїх доходів, а мої однокласники звісно ні.
- 7 октября 2024, 8:31
Подробнее как составить иск на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге, родители должны составить иск в суд так как за несовершеннолетнего ребёнка по гражданскому кодексу несут ответственность родители.
У батьків мабуть вистачить розуму не витрачати гроші надаремно.
- 7 октября 2024, 20:16
Деньги там особо не нужно тратить ведь всё уже составлено осталось только скопировать и вставить) судебный сбор разве что оплатить
- fotograf chunt
- 7 октября 2024, 9:51
Потому что оператор поддержки работает строго по скрипту, вам ксения будет 100 раз одно и тоже отвечать, то что писать другое запрещено, а за отступление от скрипта огромные штрафы 500−1000 грн от копеечной зарплаты оператора. За хамство клиенту, самодеятельность или превышение количества накопленных штрафных баллов увольнение
Монохейтери схоже не розуміють що казками про штрафи вони доводять як сильно монобанк піклуєтся про якість роботи служби підтримки
- Java Vetal
- 7 октября 2024, 15:45
Раджу забити на банківських дуполизів та обслуговуватися у надійних банках, где цінують клієнтів та дотримуються законів, а не згадують до них коли надійде судовий позов
Криптобізнесменів щімять у всіх українських банках
В Моно кріптобізнесмени лізуть саме тому що тут є те чого немає у класичних банків: повністю бесплатний рахунок, зручний застосунок.
Java Vetal
та Моно нормальний банк, чого ви вчепилися хваткою пітбуля в ці ліцензії, навіть на сайті вказано про ліцензію Універсал банку)
Універсал один з системних банків в Україні, тому почитайте відгуки в інших надійних банках і зрозумійте, що блокують рахунку в будь-якому банку)
А Монобанк привабливий просто своїм функціоналом і меншою кількістю бюрократії, саме тому молоде покоління, переважно, але не виключно, полюбляє відкривати рахунок в Моно, бо це швидко і без черг з бабусями/дідусями.
- olexey designer
- 9 октября 2024, 15:33
Які черги з бабусями?? Ви що в ощаді з приватом обслуговуєтесь?
Зараз купа банків хоч дома сидячи на унітазі можна відкрити рахунок з доставкою картки в поштомат свого дома. За ці ігри з банк — небанк — ліва ліцензія цей проєкт випхали з Польщі тощо там дуже серйозно ставляться до нових банків, а не всілякі сумнівні проєкті з темним минулим випускають на ринок
Я уже неделю пытаюсь забрать мои деньги, которые мне вернул магазин, когда я купил компьютер и он мне не подошел, но все безуспешно.
Со мной общалась Ксения с табельным номером 8484. Это абсолютно некомпетентный работник. Она даже не попыталась помочь мне, каждый ее ответ был скрипт.
«Я розумію, що це важлива тема для вас, але ми з вами вже розібрали це питання і я надав вам відповідь.» Ответила мне Ксения, и трижды попыталась закончить диалог, хотя я еще не договорил, и мы не решили проблему.
«надав вам вiдповiдь» Ксения даже не читает что она копирует, либо же Ксения вовсе не Ксения, этого я уже не знаю.
Прошу помочь мне в данной ситуации и просто разорвать контракт. Я не хочу больше пользоваться этим банком.
Згідно з чинним законодавством України, банк зобов'язаний проводити перевірку транзакцій клієнта
Оскільки банк перевіряє всі операції за рахунком клієнта, вам було надіслано запит з метою отримання документів, що підтверджують вашу діяльність, та для розуміння суті операцій
Якщо переказ, що було зараховано — помилковий, то ми можемо повернути його компанії, яка його відправила. Для повернення переказу, рекомендуємо звернутися до підтримки, для написання заяви на повернення
Обов'язково перевіримо діалоги з колегами та вживемо заходів
Приносимо вибачення за негативний досвід при зверненні до нас