банк
Навіть термінали для оплати після вибора вашого банку відмовляються більше 5к на добу приймати.
це працює для будь-якого банку, на тобі звісно ніхто не заважає думати що це кслюзів для моно
😛
😛
Ну з іншими банками такого не траплялось, нешановний співробітник моно
- Недорого Отзывы
- 15 сентября 2024, 15:09
Верификацию у терминала пройди твою мать. ibox имеет верификацию через подтверждение через приложение банка, EasyPay верификация через дию. Это постановление уже довольно давно
А які інші банки ти поповнював на суму більше 5000 готівкою без використання карти цього банку?
Ану, ану, давай цікаві деталі.
І не забудь назвати мережу терміналів
Кажеш що я відповідаю по скрипту — а сам не знаєш що обмеження на 5000 гривень існує з травня 2020 року.
Ану, ану, давай цікаві деталі.
І не забудь назвати мережу терміналів
Ну у тебя ж рабочий день в ветке моно, с 9 до 18. И я ж не сотрудник банка знать эти нюансы)) а анукать своему мужу будешь
Індуси в підтримці не допоможуть, там працють студенти з дому за їжу з нічними змінами. За кожну невірну відповідь клієнту штраф 500−1000 грн. Більшість працює 2−3 місяця та звільняється
За кожну невірну відповідь клієнту штраф 500–1000 грн. Більшість працює 2−3 місяця та звільняється
А ти скільки протримався, хоч тиждень без невірних відповідей пропрацював?
А ти скільки протримався, хоч тиждень без невірних відповідей пропрацював?
Я у рабстві ніколи не працював, якщо б мене й надумали оштрафувати на гроші — я б одразу звільнився. Манобанк дуже економить наймаючи працівників підтримки та моноботів за їжу, тому що це витратник, який повинен лизати дупу клієнтам за копійки
- 15 сентября 2024, 9:13
Сгидно 1075 цку банк не має права требовать разорвать договор в одностороннем порядке только если вы нарушили договор или закон ПВК\ФТ где это докажут.
Можно подать в суд и суд 100% присудит восстановить ваш аккаунт если банк не даст конкретных обьяснений сгидно закону по какому пункту с вами прекращены отношения:)
Как составить иск на банк расписал у себя в блоге:)
Как составить иск на банк расписал у себя в блоге:)
Знов Валерчик бреше обманюючи відвідувачів сайту
2. Банк має право вимагати розірвання договору банківського рахунка:
…
3) у випадках, передбачених законодавством, що регулює відносини у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення;
також в цій статті
4. Банк може відмовитися від договору банківського рахунка та закрити рахунок клієнта у разі:
…
наявності підстав, передбачених Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення». Залишок грошових коштів на рахунку клієнта повертається клієнту;
Тож в статті 1075 аж два рази прописано що банк має право розірвати договір та закрити рахунок якщо на то є причини що йдуть від фінмониторингу.
В суд подати можна, бажано ще адвокатів найняти щоб урок марного витрачання грошей запамʼятався краще.
2. Банк має право вимагати розірвання договору банківського рахунка:
також в цій статті
- 15 сентября 2024, 10:44
Головне сказати адвокату магічну фразу «гроші не проблема!» =)
А ти ж мабуть по скрипту шквариш і не зміг дочитита до причини? Ваші співробітники телефонували і вибачались до речі
- 15 сентября 2024, 14:52
Самое интересное что вы оба три литра и Лёшка на столько тупы или играете роль тупых, что не понимаете фразу в законе о причине *що регулює відносини у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом*
Этот закон регулируется криминальным кодексом и чтобы банк смог обвинить клиента в нарушении этого закона он должен доказать вину клиента, а эти два придурка думают если написать клиенту сгидно легализации отмывания то всё клиент нарушил и можно рвать отношения :D ох вы и валянки)
- 15 сентября 2024, 18:27
Валєра, покинь звичку читати окремі слова в законах.
Я розумію, твой мозок не пристосований для роботи з інформацією, максимум позиції на бінансі закривати навічився.
Але те що ти пишеш, це такая маячня, що вже немає сил сміятись.
Ти головне хоч раз в суд сходи, щоб суддя з тебе теж посміявся. А потім ще за час банківських адвокатів заплатиш з власної кишені — буде тобі урок.
Але те що ти пишеш, це такая маячня, що вже немає сил сміятись.
- 16 сентября 2024, 10:50
Вообще это ж ваша фишка прочитать может право блокуваты и тыкать его везде) зачем ты свою фишку приписал ко мне? я то как раз и читаю все статьи закона и все слова)
А вы оба пишите что если банк сказал легализация и отмывание то всё без доказов и фактов чушпана в тюрягу и деньги отобрать :D вы смешные с вашей лапшой ешьте её сами) люди разумнее)
Номер судебного дела, по которому ты выиграл?
- 17 сентября 2024, 8:35
Ох уж эти сотрудники всё хотят дело получить
- 17 сентября 2024, 9:47
Валєра, судові справи з закритими персональними даними то публічна інформація. А ти просто брехунець та графоман-ПТУшник. Сотий раз кажу тобі, піди хоч на бакалавра будь якої маячні вивчись, там хоча б навчать розуміти зміст тексту, а не окремих слів
- 17 сентября 2024, 13:36
Ну пока что вы пустословы, а я законом подтверждаю свои слова:)
Единственный кто пиз.ит это ты.
Номер судебного дела в студию. Подтверди свои слова пизд…ол
Если номер судебного дела нету, я тоже могу утверджать что хочу умными словами…
Номер судебного дела в студию. Подтверди свои слова пизд…ол
Если номер судебного дела нету, я тоже могу утверджать что хочу умными словами…
- 18 сентября 2024, 8:44
Ну тогда подпишись на меня и ты увидишь пост первым как только я его выложу:) не переживай) ато такое чувство что банковские ждут команду отбой блокировок после выигранного суда
- 18 сентября 2024, 21:35
Бідний думкою багатіє!
Виграє Валєра суд, отримає мульйон моральної шкоди, пошиє собі костюм з блиском та золоті зуби вставить =)
А ти ж мабуть по скрипту шквариш
ні, я ж не ти і не Валерчик з його чисткою про суд яка дуже часто взагалі не потрапляє в тему відгуку
не зміг дочитита до причини?
Валерчік хіба щось писав про причину? Ні. От і я не коментував причин у.
Ваші співробітники телефонували і вибачались до речі
Наші? А що ти замовив у нашої компанії щоб наші співробітники тобі телефонували?
не зміг дочитита до причини?
Валерчік хіба щось писав про причину? Ні. От і я не коментував причин у.
Ваші співробітники телефонували і вибачались до речі
- 15 сентября 2024, 10:45
В бЛОХе =)
- 15 сентября 2024, 10:45
Цікаво, що там було насправді, а не «щось з ІНН»
Але хто ж визнає, що мутки мутив.
Але хто ж визнає, що мутки мутив.
- Недорого Отзывы
- 15 сентября 2024, 10:52
Достаточно таких
Загубив, отримав дублікат. Ті ж цифри, але мабуть в базі якась помітка що заміна, хз. З цієї ж причини не можу зареєструватися в дії.
Для вас в першому реченні відповідь, що ви можете видихати і іти своєю дорогою далі нешановний монораб
- 15 сентября 2024, 14:55
smmih та это боты бансковские они тут всем лапшу вешают) иногда даже смешно читать:)
Когда тебе чел пишет что если банк написал сгидно легализации и отмыванию то всё ты виновен и можно разорвать договор, а доказы, кто вёл расследование на каких основаниях банк пришёл к такому выводу, зачем это надо верно? А ну да он ещё щас напишет что это банкивська тайна, но даже не прочитал закон про банковскую тайну которая относится лишь к передаче инфы 3 м лицам или же какие либо комерческие предложения, но ни как не в отказе в обслуживании при блокировке счёта :D
ти коли у нашої компанії замовиш собі вебсайт і будеш на ньому писати відгуки — тоді і будеш мати право посилати відвідувачів
а тут поважай загальні правила
а тут поважай загальні правила
Правила поважаю, тебе особисто ні. Коли ви встигаете сайти робити, якщо цілими днями тут зашкварютесь?)
Поки що тут зашкварився лише ти байками про те що обмеження закону про поповнення на 5000₴ працює виключно при поповненні рахунку в Монобанку. Всі знають про це обмеження з травня 2020 і лише один ти не знаєш.
Так я налом не користуюсь. З тобою за сайти наліком розраховуються?) Точно сайти пишеш?) Чуеш, скільки платять за те що накудуешься на всіх тут?
- 18 сентября 2024, 21:35
Сайти писали в 2004 році. Зараз їх розробляють.
- 15 сентября 2024, 18:29
Волога історія, чесно кажучі.
Нащо отримувати дублікат, якщо зараз він є в Дії та можна просто поділитись.
В мене вже багато років немає того зашарпаного папірця і жодних проблем.
Нащо отримувати дублікат, якщо зараз він є в Дії та можна просто поділитись.
В мене вже багато років немає того зашарпаного папірця і жодних проблем.
Ще один. В мене не працює дія, бо не можу пройти банк айді із за інн. І паспорт старого зразка. Не всім тут 23 роки
- 16 сентября 2024, 7:08
То ти кругом невдаха, співчуваю. Догрався.
P. S.: В мене теж паспорт старого зразка, не вимахуйся
P. S.: В мене теж паспорт старого зразка, не вимахуйся
- SergeyNina
- 17 сентября 2024, 0:21
Не обращай внимание на моноботов. Скорее всего все просто. Нужно было сделать хорошее фото нового инн и добавить новый Инн куда нужно банку. У меня было тоже самое. Инн выданный налоговой в 2004 выцвел от времени, получил новый. Сделал актуализацию данных с новым дубликатом.Проси банк пересмотреть решение если это возможно.
По поводу 5000. Если пополняешь свою карту прислоняя свою карту к терминалу то до 29 999 если нет до до 5000 это по моему с 2020 года.
- 17 сентября 2024, 9:55
Так, так. Автора відгуку вигнали на мороз з банку, бо ІНН нероздивились. Волога історія…
- olexey designer
- 18 сентября 2024, 9:46
Не знайшов ніякого офіційно зареєстрованого банку «монобанк» тобто автор намагається щось доказати аферистам які вкрали або почепили ліцензію лівого банку за гроші та дурять усім клієнтам голову що вони обслуговуються у «банку», я б на місці автора 100ю дорогою обминав такі шахрайські анонімні контори
- 18 сентября 2024, 21:36
Тобі все що тече зверху — божа роса.
- olexey designer
- 25 сентября 2024, 8:01
З порівнянням із роботою водолаза для підтримки чистоти повітря це ніщо
- 25 сентября 2024, 10:23
Ти хоч чатГПТ підруби, щоб змістовніше писати. Бо такі кволі накати пішли, що навіть трошки шкода. Вигоряєш на посту…
Як відповідальна людина, у якої ніколи не було прострочок я випросив доступ до застосунку на 5 хвилин і зробив скрін розстрочок.
Ситуація неприємна, але хрін би з ним.
Закриваю потрохи чорну картку, приходить дата розстрочки, кидаю з запасом грошей. І чомусь от думаю, це ж моно. Треба написати їм.
І виявляється, що вже немае розстрочок, а є одна сумма боргу. Бо в один день розстрочки відмінили. ОК — це їх право згідно договору. Але ж повинні були повідомити. Саппорт пише що у застосунку повідомили. Який в мене місяць як заблокований. На пошту не вважають за потрібне мабуть.
Тільки до цього ми прийшли майже через годину спілкування. До цього це чудо затирало якісь історіі що всьо у мене ок, кидало виписки по іншій картці.
Як розумію ситуцію я. Після моєї відмови продовжувати відносини з банком, ці мишки вирішили знищити мою кредитну історію і ще накласти якихось санкцій. Бо так як ніхто не повідомив, що банк злив розстрочки у одну сумму яка одразу повинна бути погашена — я про це не знав і кидав би собі в дати виплат ті суми. А про те що щось не так я б узнав десь після нового року від коллекторів.
Монобанк — у вас не вийшло. І ваша служба підтримки — та найміть вже краще індусів.
Будь які пруфи, окрім телефонних розмов — та будь ласка. Навіть з задоволенням ту частину де 40 хвилин саппорт вдає з себе ідіота щоб не відповісти на пряме питання по розстрочці (про що вони повинні були самі попередити)
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі