Банк відмовився реєструвати і видавати картку

Проблема решена
Eva678 11 сентября 2024, 12:54
Банк відмовився реєструвати і видавати картку без пояснень причини. У додатку при намаганні ввійти за номером після його підтвердження додаток блокується і направляє у техпідтримку. У підтримці сказали що банк відмовляється надавати свої послуги без пояснення причини. Пробували дзвонити у монобанк, я та мої батьки щоб якось перевірити ситуацію, але на автоматі одні і ті ж відповіді про те, що банк має право відмовити і не бажають розглянути скаргу і перевірити ситуацію. У приватбанку картку маю, відкрили і видали без проблем. Хотіла відкрити поточний рахунок у монобанку.
monobankua 11 сентября 2024, 17:34
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації.
Передали запит колегам, та розглянувши ситуацію детальніше, в індивідуальному порядку, рішення банку було переглянуте та ви можете продовжити реєстрацію.
Намагатимемося робити все, щоб і надалі вам все подобалося при користуванні нашими послугами.
Дякуємо за вашу довіру та розуміння!

11 сентября 2024, 16:21
І що? Має банк право відмовити.

Ви краще розкажіть про свою бездоганну репутацію яка мабуть і стала причиною відмови
11 сентября 2024, 21:10
К счастью не мае банк такого права :) иди учи законы)
11 сентября 2024, 22:15
Банк має таке право.

Якби ти читав закони — ти б про це знав
12 сентября 2024, 8:27
Мне порой кажется что ты не являешься человеческим существом, потому что так *** людям, не вставляя нормы закона как это делаю я, это явно чёто не человеческое.
11 сентября 2024, 21:10
Це порушення прав споживача, можете написать в личку я дам пдф файл для составления иск через электронный суд по правам споживача, банк не мае права видмовити клиенту у видкритти рахунку только законная причина нарушение закона клиентом.
А по правам споживача и нарушении там огромные штрафы в государство:)
12 сентября 2024, 6:53
Це порушення прав споживача

Вчергове ти палишся на тому що не читав закон на який ти посилаєшся.
Знайди в переліку прав споживачів право на відкриття банківського рахунку. Не існує такого право в цьому законі, бо відкриття банківських рахунків регулюєтся зовсім іншим документом.

банк не мае права видмовити клиенту у видкритти рахунку только законная причина нарушение закона клиентом.

банк має право на відмову у відкритті, а пояснювати причину відмови не забов’язаний

12 сентября 2024, 8:28
Там право про услуги которые предоставляет банк или любая система, которая подпадает под господарювання, но с тобой нет смысла спорить
Абсолютно все услуги которые он предоставляет всем, любой обьект господарювання обязан предоставлять гражданину почитай закон про права споживача.
12 сентября 2024, 8:49
Там право про услуги которые предоставляет банк или любая система, которая подпадает под господарювання, но с тобой нет смысла спорить

звісно немає — бо я читав закон, а ти ні

Абсолютно все услуги которые он предоставляет всем, любой обьект господарювання обязан предоставлять гражданину почитай закон про права споживача.

так я читав, на відміну від тебе
12 сентября 2024, 12:24
Ти марнуєш час. Валєра — дерево.
12 сентября 2024, 16:25
Наоборот) твой кент дерево:) а когда он доказать не может тупо сливается и молчит:(
Но так как вы два сапога пара с вами нет смысла спорить :)
ch777
ch777
11 сентября 2024, 21:44
Нащо вам це болото? Повно ж нормальних банків, де поціновують клієнтів, потім вам вночі прилетить відмова в обслуговуванні та чекати на виведення коштів 3−6 місяців
12 сентября 2024, 12:24
Відмова в обслуговуванні в основному тільки мутилам прилітає та додікам, що потім не можуть роками це банку пробачіти, та лишають свій послід в коментарях =)
SergeyNina
SergeyNina
11 сентября 2024, 22:59
Номер телефона может быть в чёрном списке. Просте чтобы посмотрели

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / Банк відмовився реєструвати і видавати картку