Дуже дивоно. але факт
Кредитний ліміт дають не за красиві очі, і не за камуфляж.
Підтримка банку не навʼязує послугу. Якщо ти хочеш перевести сюди зарплату то переводи. Незрозуміло нащо тобі прохання підтримки.
- Недорого Отзывы
- 7 сентября 2024, 8:36
Давать кредит тому, кого могут убить или может сбежать? Ну такое
- Валерка Котовский
- 7 сентября 2024, 14:48
Какие на ухо вийськовые) для банкиров главное прибыль и на бую они крутили вийськовый ты или нет) в нашей стране патриотов унижают в двойне, а всё почему? Потому что у патриотизма нет разумности.
Сейчас кредиты для банка выгодные в том случае если ты платишь огромный % по нему :)
- olexey designer
- 7 сентября 2024, 22:30
У манобанку жоден військовий не отримає кредитний ліміт тощо насамперед ви для нього високоризиковий клієнт який у будь-який момент не поверне борг. Жадібних ненажерливих банкірів цікавлять лише гроші а мораль — ні
Але більше мене вразив той факт, що підтримка навіть не пропонує ЗП до них в банк завести, «щоб підвищити шанси на позивний розгляд черз місяць». Ну а-ля. Розумію коли безвідсоткові кредити давати не хочется тим, кого забаранити можуть завтра. Але при цьому, навить не пробувати повернути клієнта, ще з нормальним потоком на місяц. Дивина. Короче розходимось, турбботою тут і не пахне.
Не треба тільки тут оцього про те, що мені ніхто нічого не винен. Якщо з’вилась така думка — перечитайте коментар. Я не про т. е.
На встановлення та можливість користування кредитним лімітом впливає багато чинників. Наприклад не тільки обсяг операцій та отримання зарплати по поточній карті, а і наявність інших кредитів і наявність заборгованості по кредитах в інших банках або фінансових установах, прострочення по них.
Рекомендуємо використовувати власні кошти на картках для повсякденних витрат: покупок в магазинах, оплати комуналки, отримування зарплати або виплат ФОП, та інше. Слідкувати, щоб не виникала заборгованість в других кредитних установах, та згодом рішення банку може бути переглянуто.
Додатково ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.