Минфин - Курсы валют Украины

Заблокували кошти

Працював офіційно ФОП протягом 3 років, працював з іншими банками і все нормально. Заманили хорошими відсотками і по результату воно того не варте. Ваші кошти заблокують, ви отримаєте нервовий зрив і не факт що отримаєте власні заощадження які збирали роками. Не рекомендую Монобанк, це останнє місце де варто реєструватись.
monobankua 31 августа 2024, 9:47
Згідно з чинним законодавством України, банки зобов'язані перевіряти операції клієнтів.
Ми не можемо повідомити за якими саме критеріями ми аналізуємо та перевіряємо незаконні чи непрозорі операції, оскільки це внутрішні процедури банку, отже є банківською таємницею.
На основі цього аналізу та інформації із різних перевірених джерел банк приймає зважене рішення щодо подальшого обслуговування.
Питання з виведенням коштів в роботі.
Зв'яжемось коли буде нова інформація

30 августа 2024, 22:47
Нічого не зрозуміло.

Маю рахунок в Моно з 2019 року, з 2020 перевів сюди ФОП. Більш того навіть користувався п2п для операцій з криптою, але в розумних межах.

жодних проблем, жодних блокувань.
1 сентября 2024, 10:09
Так тыж банковский сотрудник тебя не буду косить ты он как лижешь под каждым постом
1 сентября 2024, 12:50
Ні, я не банківський працівник. А ти дитина з хворобливою фантазією.
1 сентября 2024, 16:30
У него категория «зарплатный фоп», которых не трогают потому что они получают 1−2 перевода в месяц, а ЄДРПОУ всех галер давно внесены в белый список. Как только фоп начинает получать платежи от физлиц его сразу ставят на активный финмон и скорей всего отках в обслуживании потому что нет столько людей проверять платежи и договора с физлицами
1 сентября 2024, 10:07
Згідно з чинним законодавством України, банки зобов’язані перевіряти операції клієнтів.

Так проверяйте при чём тут блокировка денег клиента? Где написано что чтобы проверить ваши деньги должны быть в блоке? В блоке деньги могут быть только по решению суда или нарушению закона ПВКФТ
Ст. 17 закону пвкфт про группи первичного финмониторинга где вы обязаны обмениватся информацией и подавать запросы в другие первичные мониторинги и получать ответы.

Автору поста, у себя в блоге расписал как составить иск на банк через электронный суд пользуйся, сейчас банки оборзели если они не имеют с тебя прибыль значит тебя 100% будут пытаться скосить так что либо делай депозиты либо через суды качели качай, моральну шкоду, потерянная выгода, пеня за невыполнение умов договору про надання послуг.
Виталий Царук
Виталий Царук
2 сентября 2024, 15:51
Мені було обіцяно за 3 дні заява і 3 дні вивід коштів, сьогоді пішов 9 день і нічого не зроблено, як можна бути на стільки безвідповідальним банком
3 сентября 2024, 10:47
Сразу пришите в https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals , что эта шарашкина контора не возвращает деньги при разрыве договора банковского счета
3 сентября 2024, 15:48
Когда я разрывал с моно договор по их хотелке, мне вернули деньги на след день, а щас они выкупили что народ лохи:) можно их на бую крутить и они только квакать будут в чате по этому я и написал статьи про иска в суд на банк чтобы в итоге он ещё компенсацию клиенту заплатил чтобы тот забрал иск :)
oleksdesigner
oleksdesigner
3 сентября 2024, 18:08
Там завжди вважали клієнтів за розхідник та сміття, саппорт працює з дому за копійки, купа обдурених людей вважають що вони обслуговуються в «банку» який насправді лише є нікчемним «продуктом» у гарною обгортці, створений гороха на вкрадені гроші з Привата. Тут є ще один пасажир з принципом «все працює» роками який тягає шєстизнаки у моно які потім дурникам роздають у карткові кредити під 46% річних