Моно-дно

Проблема решена
Наталія Полікарчик 8 августа 2024, 2:04
Обмежили картки бо «Ви перевищили один з лімітів, але це не проблема. Це сталося через те, що Ви користуєтеся карткою активніше за 98% користувачів. Зверніться, будь ласка, в підтримку — вони допоможуть»
Користуюсь картками моно однаково стабільно та активно вже 5+ років, ніяких незаконних операцій не проводжу, про суть операцій які проводяться по картці написала, скинула документи, скріншоти, але все марно. Бо бачите людина яка не працевлаштована офіційно не може витрачати кілька десятків тисяч на місяць, хоча я пояснила звідки кошти, мене забезпечує чоловік з яким ми офіційно не одружені. Це протизаконно?
А ще бонус! У мене на кешбек-рахунку є немаленька сума, яку я не встигла перевести собі на картку і тепер моно відмовляється мені віддавати мої ж кошти! Клас, користуйтесь люди кешбеком, а потім вам його не віддадуть!
8 августа 2024, 10:28
Інформація, що описана у відгуку, не повною мірою описує ситуацію
На жаль, повідомити дані можливості немає, щоб сформувати повне розуміння того, що сталося. У такій ситуації ми порушимо банківську таємницю, що є неприпустимим
Розуміємо, що перевірка була для вас неочікуваною
На вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам
Колеги написали вам в месенджері, для уточнення інформації

8 августа 2024, 9:09
Заключай с мужем договор гпх на уборку и готовку дома
8 августа 2024, 9:56
Це зайве. Достатньо щоб гроші від чоловіка приходили банківським переказом з зрозумілим призначенням платежу.

Але ж наші люди не шукають простих шляхів, треба спочатку зробити купу незрозумілих банку операцій, а потім скиглити що банк запустив фінмониторинг.
8 августа 2024, 9:24
Бо бачите людина яка не працевлаштована офіційно не може витрачати кілька десятків тисяч на місяць

Це так і є. Тебе це дивує?

Це протизаконно?

А до тебе прийшов слідчий і проводить допит?

тепер моно відмовляється мені віддавати мої ж кошти!

має право на це
до слова кешбек це кошти банка, а не твої
Fantomas2020
Fantomas2020
8 августа 2024, 10:26
«мене забезпечує чоловік з яким ми офіційно не одружені. Це протизаконно?» Если не заключен брак, то выходит, что деньги приходят как дар от постороннего человека. В этом случае по итогам года нужно подавать декларацию в налоговую и платить 18,5% налога на доходы физических лиц и 1,5% военного сбора с полученных доходов в виде материальной помощи. Банки при проведении финмониторинга блокируют счета, если деньги на значительные суммы приходят от посторонних лиц и скриншоты, которые подтверждают фактические брачные отношения их не устроят. Что же касается кэш-бэка, то его нужно выводить сразу, когда накопилось 100 и более грн. Если карта заблокирована, то о кэш-бэке можно забыть, как о подарке от банка, который не был своевременно получен.
8 августа 2024, 11:46
Хоч хтось крім мене згадує про податки
8 августа 2024, 12:29
А толку про спонсирование войны говорить?
olexey designer
olexey designer
8 августа 2024, 12:02
Тому що в цьому псевдобанку потрібно витрачати виключно кредитні гроші, і не мати ніяких депозитів або мати позитивний баланс на картках, кешбек одразу виводіть коли більше 100грн. Кешбек вже у вас вкрали можете забути про нього.
Валерка Котовский
Валерка Котовский
8 августа 2024, 22:03
Вы вообще не должны ничего обьяснять банку, шлите их на хутор, это банк обязан вам доказать что вы нарушаете договор или закон и только сгидно 1075 ст цку он может требовать закрыть вам счёт а там только нарушение закона с доказами фактами и тд и тп, с эффектом вахтёра, как я уже сказал посылайте на хутор и подавайте в суд.
Какие именно лимиты? Нет такого в законе если вы на 98% лучше пользуетесь картой мы заблокаем вам счёт.
А так же нет в законе про перевищення лимитов блокировки сгидно постановы №;110 нбу пункт 52.
А так же банк не мае права встановлюваты будь яки обмеження без ришення суду або порушення закону сгидно 1066 1074 цку.
Как составить иск через электронный суд расписал у себя в блоге) чем больше исков и судовых сборов банки заплатят тем быстрее прекратят нарушать закон)