разочаровался в моно банке

Проблема решена
stanislavtyt 31 июля 2024, 12:45
Сперва ограничели карту после вовсе отказали в обслуживание по какой причине не понятно лимиты не привысил. Деньги на счету лежали так как жена в роддоме в итоге сейчас они мне срочно нужны, а у меня не копейки денег изза них. Обратился в тех подержку чтоб получить деньги говорят ожидайте в течение трех жней та они *** уже не нужны мне через три дня мне сейчас они срочно нужны жена в роддоме
monobank
monobankua 1 августа 2024, 14:47
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи багато параметрів та інформацію із різних перевірених джерел.
На основі цього аналізу, банк ухвалив рішення про відмову у подальшому користуванні нашою карткою.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Якщо банк змінить рішення – ми вам обов'язково повідомимо.
Бачимо, що на поточний момент питання з виводом залишку коштів вирішене.
Вибачте, будь ласка, що це зайняло більше часу ніж ви планували

31 июля 2024, 14:44
Хто вам сказав що є ліміти?
Це розповсюджена помилка.
Ліміт в 400к означає згідно до закону лише те, що при його перетині на балансі вас ОБОВʼЯЗКОВО мають перевірити.
А в іншому випадку, перевірка проводиться на підставі підозри, яка тригериться нетиповою або ризиковою діяльністю. І тут немає жодних лімітів. Навіть якщо 5 тисяч прийде від неафільованої фізособи на ваш рахунок, по якому роками не було рухів
31 июля 2024, 15:51
Читай закон) е лимиты) 400к или банк обязан иметь обгрунтовану пидозру:)
31 июля 2024, 18:53
Підозра не має бути обґрунтованою, достатньо щоб у банка підозра виникла
31 июля 2024, 15:24
Гроші лежали, але рахунок обмежили, а потім взагалі відмовили у обслуговуванні.

Вірю, я повірив ©
31 июля 2024, 17:16
Обсолютно пофиг на твое мнение как и на то поверил ли ты или нет ложил большой и толстый на твое мнение…
31 июля 2024, 18:33
Сказав як відрізав. Зараз точно прийде Гороховський особисто вибачатися, та відкривати тобі діамантово-платиновий рахунок =)
31 июля 2024, 18:53
На твою думку теж абсолютно пофіг🤷‍♂️
31 июля 2024, 15:52
У себя в блоге я расписал как подать иск на банк через электронный суд, они даже не имеют право разорвать договор сгидно ст 1075 цку вы должны нарушить закон, а это нужно доказать.
31 июля 2024, 17:16
А где можно почитать Ваш блог? Дайте пжлст ссылку
upp888
upp888
31 июля 2024, 17:44
Https://minfin.com.ua/ua/blogs/valeriicrypto/246968/
31 июля 2024, 18:32
В законі «про протидію» чорним по білому написаний цілий розділ:

Розділ III
ФІНАНСОВІ ОПЕРАЦІЇ, ЩО ПІДЛЯГАЮТЬ ФІНАНСОВОМУ МОНІТОРИНГУ
Стаття 20. Порогові фінансові операції
Стаття 21. Підозрілі фінансові операції (діяльність)

В 20й статті дійсно є згадка про 400к, але перелік операцій не обмежується цим.
Воно працює як «або 400к, а бо інша підстава»
Наприклад в тій же 20й статті, яку недочитав Валєра, є згадка про «фінансові операції з готівкою (внесення, переказ, отримання коштів);» і навіть тут вже не йдеться про 400к.

Нажаль деякі люди (це Валєра) школу прокурили за гаражами, ПТУ закінчили випрошуючи в викладачів «задовільно», а потім купили вскладчину курс по крипті і тепер експерти з фінансового законодавства =)
31 июля 2024, 17:19
Та моно банк как и абанк им  *** на своих вкладчиков они давно уже забили *** на закон и действуют как им удобно и всем пофиг не кто почему-то не реагирует на это. Вот банальный пример после отзыва представитель банка даже не удосужился не как прокоментировать мой отзыв либо связаться
31 июля 2024, 18:26
Так це не офіційний канал комунікації =)
Danilich
Danilich
31 июля 2024, 19:35
Если через 3 дня не получите платеж, то пишите сразу жалобу в нбу про нарушение сроков https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals# иначе будет дожидаться несколько месяцев пока они вам отправят ваши деньги
Если будут называть какие-то сроки (2 дня, неделя, чуть-чуть подождать) на это не обращайте внимание, это лишь бы тянуть время
SergeyNina
SergeyNina
31 июля 2024, 22:03
Просите банк перевести ваши деньги в другой банк. Если морозятся пишите в нбу жалобу. Главное чтобы они при переводе денег не сделали это так чтобы другой банк вас заблокировал тоже.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝 / разочаровался в моно банке