Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Виталий Зварич 3 ноября 2024, 23:32
Відключили всі мої картки від ApplePay. Фахівець служби підтримки конкретну причину повідомити не зміг, пославшись на те, що рішення прийнято на підставі скориговоі моделі з понад 100 факторів. На мою пропозицію завітати до банку і відповісти на питання, якщо вони є, отримав відмову: «Ми інноваційний банк, який працює без відділень. Рішення прийнято компʼютерною системою, і Ваші картки не будуть розблоковані».
З одного боку, бачимо зневажливе ставлення до клієнта. З іншого — зворотній бік інформатизації, коли компʼютер за хибним алгоритмом може Вас «скасувати».
monobankua 4 ноября 2024, 10:31
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід і ми прагнемо розібратися в ситуації.
Ми передали запит колегам, щоб детально проаналізувати цю ситуацію.
Зв'яжемось з вами коли буде нова інформація.
Полезный комментарий
Виталий Зварич 4 ноября 2024, 14:58
Після публікацію коментаря представники банку звʼязалися і владнали проблему — картка знову працює з Apple Pay. Дякую Мінфіну за такий дієвий сервіс комунікації з банком!
Я є клієнтом монобанку.
29.10.2024 я потрапила в складну ситуацію з інтернет шахрайством. На мою
карту шахраї підняли кредитний ліміт
70 000грн., відкрили розстрочку та вивели всі гроші. Згідно умов договору я змушена повернути гроші з процентами незалежно від того, коли їх буде повернуто. Наступного дня я зранку звернулась до банку. Мені порадили звернутись в кіберполіцію і в поліцію.
В той же день 30.10.2024 року відкрили кримінальне провадження в ЄРДР за номером 12024121070000776.
Я є ВПО з Красногорівки Донецької обл.
З війною я втратила все: і житло, і роботу.
Вже два роки я працюю в Кременчуці в пологовому відділенні акушеркою.
Я звернулась до знайомих за допомогою,
щоб віддати гроші одразу.Але там великі відсоткі (16000). Я звернулась на гарячу лінію монобанку з проханням оплатити кредит одразу всю суму без відсотків. Мені відмовили. Я звертаюсь керівництва з надією про допомогу.
monobankua 4 ноября 2024, 14:17
Наявність заборгованості після шахрайства — дуже неприємна ситуація, нам прикро, що ви опинилися в ній.
Тому ми готові переглянути нараховані проценти, якщо заборгованість буде погашено протягом трьох місяців.
Якщо немає можливості погасити за 3 місяці надайте нам, будь ласка, фото заяви до поліції про внесення справи до ЄРДР.
Після цього банк розгляне можливість реструктуризації заборгованості до 12 місяців.
Надати документи або повідомити про погашення боргу можна через зручний для вас месенджер (у застосунку — Служба підтримки).
Додатково ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.
Kostian4ikkkk 3 ноября 2024, 21:08
Замовив 6 банок живчика але забули покласти наклейки. Одразу написав у підтримку і мені дуже швидко відповіли і відправили стікери за їх рахунок. Найліпший банк🙃
monobankua 4 ноября 2024, 9:35
Вдячні за ваш відгук!
paska6996 3 ноября 2024, 21:00
Був завжди вражений від роботи монобанку ніяких скритих комісій, процентів, але з розрочкою на карту моє враження змінилось, спочатку ненароком хотів погасити дві розрочкі із трьох раніше времені но вибрав одну не ту що нада її нада пізніше було закрити, написав у службу підтримки моно і сказали нічого зробити не можемо передали моє прохання керівництву, ну понятно що ніхто так і не відповів, далі ще краще сьогодні хотів оформити розрочку на місяць але умови змінилися тільки починаючи с 3 місяців, в моно мені сказали так лучше для клієнтів банку, питання краще щоб більше процентів платить?
monobankua 4 ноября 2024, 9:25
Ми помітили, що більшість наших клієнтів обирають саме триваліші терміни, тому вирішили врахувати цей вибір.
Зараз розстрочку можна оформити на термін від 3-х до 24-х місяців.
З довшим терміном розстрочки сума платежу стає меншою та зручнішою для клієнтів.
Також можна користуватись пільговим періодом по карті: ви зможете користуватися коштами банку безкоштовно майже 2 місяці. Пільговий період діє до 62-х днів, достатньо внести суму заборгованості одного місяця до останнього дня наступного місяця.
Додатково ми передали ваші звернення до служби підтримки стосовно розстрочки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.
Rauven9 3 ноября 2024, 11:46
Дуже сподобалися консультації Ульяни. Усе було зрозуміло та швидко. Завжди все позитивно та ввічливо!
monobankua 3 ноября 2024, 13:14
Дуже дякуємо за високу оцінку і відгук
DmitroItsko 2 ноября 2024, 16:29
В вересні 2023 року банк розірвав договір зі мною. Причину не пояснили. Читав, що буває, коли іде великий оборот грошей, або р2р, або поповнення з криптогаманців. Нічого такого я не робив. Гроші з картки перевів без проблем, але осадок до сих пір. Не розумію причину.
monobankua 2 ноября 2024, 17:53
Розуміємо, що ви мали інші очікування.
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи різні параметри та інформацію.
Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку.
Передали запит колегам на розгляд, на жаль, на сьогодні, рішення банку не змінилось.
some5npdef 2 ноября 2024, 14:49
11.08.23 мою карту заблокували, коли я перебував в іншому місті. Перед цим мене вилогінило з додатку і не давало зайти, хоча свій пристрій я не змінював і з інших не заходив. Після верификації і надання інформації про джерело походження коштів (мій батько продав нерухомість), у мене запитали, чи був у мене колись офіційний дохід, на що я відповів ні (думав, що продажу нерухомості вистачить), я отримав наступне повідомлення

Доброго дня!
На жаль, ми не можемо продовжити ваше подальше обслуговування в нашому банку. На основі накопиченої інформації з різних джерел банк прийняв рішення про закриття вашого карткового рахунку та відмову в подальшому обслуговуванні.
З повагою, команда monobank

Я не міг користуватися заблокованими коштами на рахунку, до того ж думаю, що блокування було незаконним. Тепер через розголос ситуації з рішенням Петриківського районного суду щодо клієнтки Приватбанку, у якої теж було заблоковано рахунок, планую аналогічно звернутися до суду і надати усю інформацію ситуації, що виникла у мене.
monobankua 2 ноября 2024, 18:48
Розуміємо, що ситуація неприємна.
Банк може у зв'язку з накопиченою інформацією з різних джерел ухвали рішення про відмову у подальшому обслуговані.
Банк діє відповідно до Умов та правил, з якими клієнт ознайомлюється та погоджується під час відкриття картки.
10. Заключні положення
10.4.1. Договір може бути розірвано за ініціативою однієї із Сторін.
На поточний момент, рішення банку не змінилось.
Peachymari 2 ноября 2024, 14:26
Дуже вдячний за компетентну та доступну допомогу співробітниці точки видачі Монобанку Олені у «Каравані» в м.Дніпро.
monobankua 2 ноября 2024, 15:57
Oleksandr Balashov 1 ноября 2024, 17:47
Зникла кнопка для продажу облігацій. Зміг домовитись в підтримці про продаж облігацій. Пообіцяли що кошти надійдуть протягом 14 днів (але казали що скоріше за все це буде раніше). Сьогодні 15 день…
monobankua 2 ноября 2024, 18:50
Нам дуже шкода, що ви отримали негативний досвід.
Ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу, вживемо відповідних заходів та надамо вам зворотний зв'язок стосовно термінів з продажу облігацій.
Дякуємо за розуміння.
Heimdaller 1 ноября 2024, 12:29
Сьогодні зранку я виявив що не можу зайти в мобільний застосунок монобанку, стикаюсь з таким вперше. При відкритті перекидає на заповнення номеру телефону та підтвердження коду з смс, після чого нічого не відбувається. Я звернувся до підтримки монобанку, де мені повідомили що банк розриває угоду та відмовляється в обслуговуванні. Для мене це було шоком, особисті кошти були заблоковані на карті і переведуть мені їх на карту іншого банку протягом 3-х днів. В багатьох джерелах пишуть що відмова від співпраці може бути через підозрілі транзакції великими сумами, анонімні транзакції та користування криптогаманцями. Звісно що нічого з переліченого я не використовую, більш того середньомісячні витрати та поповнення на карті не перевищували 3000 грн, вдуматись тільки в це. Техпідтримка не дає ніяких визначень чому відбулась відмова від обслуговування, дуже шкода що так сталось адже монобанк для мене був зручним і максимально простим у використанні, але ця ситуація показує некомпетентність і небезпеку користування цим банком.
1 ноября 2024, 18:32
Просимо вибачення, що вам довелося пережити такі емоції при роботі з нашим банком. Ми розглянули цю ситуацію більш детально та вдалося відновити обслуговування. Дякуємо за ваш сигнал, що обираєте нас своїм банком
Максим Хоменко 1 ноября 2024, 11:23
добрый день. пишу отзыв от чистого сердца и ясного ума. монобанк — мой любимый банк в Украине. не буду долго перечислять все его достоинства, скажу коротко — все функции банка работают как часики. очень простой интерфейс, реально удобно пользоваться. и отдельная благодарность моно — за его сотрудников. сколько раз обращался в тех.поддержку — всегда получал помощь, быстро и качественно. всегда оставался доволен после своих обращений. поэтому оставлю под конец свой девиз «моно — лучший банк и лучшие люди». спасибо))
1 ноября 2024, 12:55
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день!😊
Минфин
Ответ администратора
1 ноября 2024, 12:40
Відгук зарахований (на 01.11.2024).
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Lososuk 31 октября 2024, 20:07
Ділюсь своїми позитивними враженнями від спілкування та вирішення мого питання з підтримкою monobank, зокрема з менеджером Владислав Іванов.
У вересні 2024 р. у мене закінчувався термін дії моєї чорної картки MasterCard. В кінці місяця я звернувся до підтримки банку з проханням перевипустити картку зі збереженням номеру (в монобанку є така послуга, яка коштує 100 грн). Картку мені замовили, я її отримав та активував. До речі, я замовив іменну. І от, на початку жовтня виходить новина, що невдовзі картки від платіжної системи MasterCard не будуть підтримуватись монобанком. Я давно підписаний на групу в Facebook «monobank community». Звернувшись особисто в соц. мережі до спеціаліста Владислав Іванов я отримав чітку відповідь та послідовну інструкцію як перезамовити іменну картку на Visa абсолютно безкоштовно. Відповідь була миттєвою та зрозумілою. Я сам працюю в банківській сфері, тому мене дійсно здивував такий підхід до клієнта та оперативне вирішення питання. З впевненістю заявляю, що в монобанку одна за найкращих та клієнтоорієнтованих підтримок на українському ринку.
31 октября 2024, 20:36
Елена Мороз 31 октября 2024, 18:55
Хотіла б залишити велику подяку монобанку за те що в нього найкращий додаток, найкращі умови та служба турботи. Завжди допомагають і ставляться з цінністю як до людини так і до клієнта. Всі ці нововведення і простота у використанні викликає неймовірну повагу і задоволення від того що я є частинкою цього.

Але можливо я незначний маленький клієнт та було б неймовірно ще для повного щастя поновлення моєї кредитної лінії. Кожен місяць звертаюсь до підтримки та отримую відмову. Розумію що це обумовлено тим, що коли була зовсім молода-зелена, то витворила те про що пожаліла вже 1000 разів. Та я всім своїм серденьком вірю що можливо зробити виключення, щоб мати впевненість в тому, щоб не сталося в житті монобанк мене підтримає.
31 октября 2024, 20:32
Дякуємо за відгук!
Дійсно, на жаль, наразі відсутня можливість встановити кредитний ліміт
Це не остаточне рішення і в майбутньому воно може змінитися
Truff 31 октября 2024, 16:32
Воспользовался их кредитным лимитом. Дорого. Навязчиво. Невыгодно. Конские проценты. Ненужные напоминания. Бегут впереди всех. Только начался месяц из кредитного лимита списывают проценты за пользование кредитом. Закрыл кредит. Выдохнул. Обнулил в приложении кредитный лимит. Просто фу. Никому не рекомендую. Есть более вменяемые банки. С нормальным льготным периодом и без паталогической жадности
31 октября 2024, 17:38
Нам дуже шкода, що у вас склалася така думка
Ми пропонуємо одні з найвигідніших умов по кредитному ліміту на ринку і стараємося за допомогою сповіщень зробити так, щоб ви не переплачували відсотки за вихід з пільгового періоду
Для уточнення інформації, написали вам в особистому повідомленні
Минфин
Ответ администратора
1 ноября 2024, 8:05
Відгук зарахований (на 01.11.2024).
AkiroIm 31 октября 2024, 12:12
Знімаючи кошти з банки збору на потреби нашого батальйону через втому переплутав картки і зняв кредитні кошти замість коштів збору попавши на суттєву коміссію. Описав ситуацію службі підтримки. І знаєте чим завершилось? Банк повернув кошти хоча і юридично не мав причин це робити. Як кажуть мої знайомі данці: «Бізнес з людським обличчям» 🔥

Дякую вам. Дякую за банки і сбори, за відповідальну позицію, за те що задаєте рівень на який тепер мають орієнтуватися інші банки
31 октября 2024, 13:22
Дуже дякуємо за ваш відгук!
Pimax 31 октября 2024, 6:11
За усі місяці користування послугами Монобанку не було жодних причин засумніватися в його функціоналі й взагалі надійності… А було вже по-різному за ці десятки та сотні вже місяців та днів…
Єдина вада: навіщо свого часу «прибили» картки у польських злотих?! все одно ось довелося їх знову вводити в обіг, але на нових принципах, а моя давно деактивована й лежить в гаманці німим укором банку… ;)
31 октября 2024, 13:21
S1neD 28 октября 2024, 17:57
Цілий рік звертаюсь в Монобанк стосовно проблеми з випискою. Не відображаються транзакції у виписці, що призводить до щотижневих фінансових втрат.
Звертався в банк приблизно 20−25 разів протягом року, результат нульовий до сьогоднішнього дня.
Зате вони запустили мономаркет. а те, що є фінансові втрати через базову проблему, їм схоже начхати.
І це, при преміальному обслуговуванні!
monobankua 29 октября 2024, 12:17
Нам шкода, що ви отримали негативний досвід.
Вибачте, будь ласка, що вирішення питання займає тривалий час.
Зараз задача з відображення операцій в виписці знаходиться в роботі у розробників.
Ми передали запит по можливості прискорити цей процес.
Сподіваємось, що надалі наша співпраця приноситиме лише позитивні емоції.
Вдячні вам за терпіння та розуміння.
Татьяна Лучко 28 октября 2024, 17:49
Мне понравился специалист Елена, своим профессионализмом, умением работать с клиентом!
monobankua 29 октября 2024, 11:47
Дуже дякуємо за високу оцінку і відгук
Сергей Бирюков 28 октября 2024, 2:46
Очень качественно предоставили ответы на все мои вопросы.
Очень доступно и легко было понять.
Очень доволен.
28 октября 2024, 9:19
wince 27 октября 2024, 15:30
Вельми вдячна менеджеру Олені з острівцю Монобанк у Т Ц Караван у Дніпрі за професійну консультацію. Виникли проблеми з карткою, надали точну інформацію, ввічливо та зрозуміло. Дуже задоволена.
27 октября 2024, 15:58

USD 42 42.3693