Монобанк нарушает собственную политику и морозит деньги на 60 дней
- Андрій Клементьєв
- 11 июня 2024, 2:14
Ваш градус азарта обязательно спадёт.
а если пункты у их же не дописаны или не прописаны то они нарушают мои права
ні, не порушують — бо в тебе немає нія4из прав, лише обовʼязки надавати банку інформацію що ти і зробила
Попрошу обратить внимание на эту ситуацию потому что я буду её разглашать во всех социальных сетях, пусть знают как работает Монобанк
моно тільки радий буде безплатній рекламі
моно тільки радий буде безплатній рекламі
- Недорого Отзывы
- 11 июня 2024, 9:40
Права есть, но конституционные, всё остальное запреты и обязательства
Доброе утро,хочу добавить уточнение что они написали вот это «У разі ненадання клієнтом необхідних документів чи відомостей, або умисного подання неправдивих відомостей про себе Банк відмовляє клієнтові в його обслуговуванні.» ,а я документы никакие не давала и не собираюсь и также я даю умышленно неправильные показание и Монобанк не знает как на это ответить он игнорирует уже 10 часов «Я умышленно даю неверные данные о себе ,я отмывала деньги на карте ,вела азартные игры» Я всё нарушила так что прошу отказать в обслуживание
- Mykhailo Stepanov
- 11 июня 2024, 14:34
Після мого двотижневого «бодання», що я виклав в відгуку вище, я теж просив пояснити як я можу ЗАКРИТИ картки, зважаючи на специфіку банку. Як тільки не викручувались, як не петляли, а відповідь мені не надали. Звісно, я може «обнулити» картки, але питання полягало саме в тому як їх ЗАКРИТИ
- oleksdesigner
- 12 июня 2024, 10:18
Пишіть скаргу в НБУ https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals за самовправство та порушення строків фінмоніторингу, так як ви надали вчасно всі документи
Але на вимогу НБУ банки перевіряють всі платежі, які зараховуються на рахунки клієнтам. Наразі питання в роботі, колеги аналізують інформацію
Обов'язково зв'яжемось з вами за результатами перевірки