Проблема при поповненні картки через термінал
- 5 августа 2022, 9:40
Попробуйте добавить одну карту монобанка в Google pay. Должно помочь следующее:
Перезагрузка, чистка кеша, данных сосвязанных с действием оплаты приложений
Дело в вашем смартфоне или версия приложения/ связанные с действием приложения нужно поставить другие версии или ждать обновлений или удалить поставить заново.
Скорее всего проблема в софте вашего смартфона, ждите обновлений
- Василь Lion
- 5 августа 2022, 15:55
Чому тоді такі проблеми не виникають з віртуальною карткою Абанку і також таких проблем немає при зчитуванні через телефон іншої картки Моно?
- 5 августа 2022, 21:57
Если проблема с конкретной картой, а другая карта монобанка работает нормально в том же смартфоне то вам удалённо помочь не смогут — нужно отлаживать непосредственно со смартфоном и считывателем в руках
Ну так если это проблема ibox то почему отзыв о Монобанке?
Когда терминал считывает номер карты через NFC модуль телефона — Монобанк вообще никак не участвует в этой операции. За ту часть которую выполняет телефон иммитирующий карту — отвечает корпорация Alphabet, за корректную работу считывателя отвечает ibox. К банку могли бы быть претензии только если бы к считывателю прикладывалась реальная физическая карта.
- Василь Lion
- 5 августа 2022, 15:51
Відгук про монобанк тому що я спочатку звернувся в ibox, вони мене вислухали сказали з’ясують в чому проблема і повідомлять, через день мені повідомили що це проблема в монобанку, я звернувся в моно сказали що знають по цю проблему і її вирішують спільними зусиллями. Через три тижні мені знову сказали що проблему вирішують і т.д., через тиждень мені сказали проблема в Гугл пей звертайтесь до них, це не наша проблема.
- 5 августа 2022, 21:59
Тому що гугл пей все ще іноді глючить з певними картами, чекайте оновлення поки вийдуть на нових смартфонах це нормально
Зіткнувся з тією ж проблемою.
Минулого місяця теж купив смартфон із NFC (Poco F4).
Додав картку Монобанку до Гугл Пей.
Покупки робить на касі без проблем.
А ось авторизуватися в Ibox через NFC ніяк не виходить й досі.
Пробував на 3 терміналах Ibox.
Писав в телеграм Ibox, там записали адресу терміналу і сказали, що мастер вже їде фіксити.
Пробував потім ще через пару тижнів — без змін.
Є ще картка АльфаБанку, не здогадався таке ж перевірити з нею.
В Ibox є така можливість?
Минулого місяця теж купив смартфон із NFC (Poco F4).
Додав картку Монобанку до Гугл Пей.
Покупки робить на касі без проблем.
А ось авторизуватися в Ibox через NFC ніяк не виходить й досі.
Пробував на 3 терміналах Ibox.
Пробував потім ще через пару тижнів — без змін.
Є ще картка АльфаБанку, не здогадався таке ж перевірити з нею.
В Ibox є така можливість?
Тоді я додав до гуглпей віртуальну картку Абанку і провів експеримент з Іbox і номер картки зчитало вірно. Повідомив про це в службу підтримки моно і від них з’явилась нова відповідь що це проблема Ibox її зараз вирішують скільки це займе часу невідомо.
Пройшло приблизно два тижні я знову спробував поповнити віртуальну картку і проблема не зникла, написав в службу підтримки мені відповіли що проблема вирішується Ibox і найближчим часом вирішиться.
Вчора я знову спробував поповнити картку ситуація та сама, знову звернувся в сліжбу підтримки і почув нову відповідь від банку це проблема в Гуглпей звертайтесь туди.
Зараз пропонуємо вводити номер вручну для вірності або звіряти номер якщо зчитували з телефона.
Також ми передали ваші звернення до служби підтримки на перевірку якості проведення діалогу та вживемо відповідних заходів.