| USD | 42 | 42.3693 |
Перевод польских злотых на карту Монобанка
Замовлення картки
Сміття а не банк
Банк не работает в интересах клиента
Хочется сказать, что вы всегда можете отключить «Aвтопродление» вашего депозита, для этого нужно в блоке «Продлевать автоматически» перевести переключатель в положение «Выключено». Возможность отказа от продления депозита на новый срок доступна на всем сроке депозита до 21:00 последнего дня срока действия депозита.
Если по окончанию срока депозита у вас включен тумблер «Автопродления», то по истечении 3-х календарных дней со дня перевода средств на счет «до востребования» (и вы не инициировали расторжение депозита), депозит продляется автоматически на аналогичный срок и по ставке, которая актуальна в банке на момент продления.
Какой-то мутный банк для набивания клиентской базы
Лімит 100К гривень на картку - брехня
у мене підключений статус контроль, я переглядала повний звіт про свою ки з УБКІ — *** це все — немає у мене ніяких прострочень в апріорі… потім прийшла пропозиція отримати їх карту, щоб користуватися нею як платіжкою — навіть морочитися з отриманням не стану… єдино, що мені тепер не подобається — то, що у них дані мої залишилися і фото доків — не дуже приємно… як би так щоб вони в своїй основі не зберігали мене — не боляче треба їх спам отримувати…
Яким чином звернутися з вимогою прибрати мене з мх бази даних? Прогу відразу і знесла з телефону, навіщо засмічуватись не потрібним… Не раджу, хлопці. Як показав мій досвід і попередні відгуки — це не серйозне заклад… і даними користується не перевіреними якими то… краще звернутися в поважають себе шановні банки країни, де є стабільність і логіка дій
Додатково написати вам в особисті повідомлення, щоб детально все перевірити.
Біла карта: перші враження
Як на мене, така можливість є корисною — розділити кредитні і власні кошти і дати клієнту змогу використовувати їх незалежно одні від інших. Звичайно, можна практично у будь-якому банку відкрити дебетну і кредитну карти і користуватись ними як завгодно.Але є один нюанс — там це будуть два окремих продукти, кожен зі своїми умовами, тарифами і т.д. Тут же ми маємо дві карти різного призначення в рамках одного продукту. Образно кажучи, це як два відділення одного гаманця. Тому вдячний Моно за корисне нововведення, бажаю проекту подальшого динамічного розвитку.
Грустный опыт пополнения / открытия депозита
Получить кол для пополнения депозита, можно следующим способом: Главная страница приложения — Вкладка «Депозит» — Нажимаем «Открыть депозит» — «Оформить депозит» — «Внести средства на депозит» — «Наличными без комиссии в банках партнёрах» — далее переходит на страницу с кодом пополнения депозита.
Самый быстрый банк
Никакая информативность
Банк супер
аферисты
Космические проценты по кредитной карте
Відсутні терміни обробки запиту
30.12.2019 року я дізнався що в зв'язку с тим що, на момент списання було недостатньо грошей. Була нарахована пеня.
Ситуація яка: до списання плати по кредиту, було автоматичне списання по оплаті послуг. Загвостка в тому, що списання за послуги було здійснено 30.12.2019 в 00:47 а списання по кредиту 30.12.2019 в 02:34.
Тобто станом на 29.12.2019 до 00:00 кошти яких було достатньо для плати кредиту.
Я звернувся до підтримки банка, с питанням чому з їх боку було вжито такі заходи? Бо станом на термін який вказаний в договору, достатня сума була. І що саме це їх провина що вони вчасно не списали гроші.
У відповідь отримав що мій запит зареєстровано, та чекайте відповідь.
На питання, скільки чекати на відповідь?
Отримав відповідь, регламент обробки 24 години.
Уточнив, правильно я зрозумів що відповідь буде не пізніше встановленого часу за яким я зареєстрував?
Відповідь: ні, це регламент моєї обробки. А ваше питання на НЕ встановлений термін.
Станом на 02.01.2020 рік, немає не відповіді, ні чітких термінів обробки мого запиту. Кажуть що чекайте, як буде відповідь одразу зв'яжемось.
Фіксації переписки в чат-боті та телефонної розмови маю (але останнє не може відноситься до доказів, тому що наше законодавство не ставе за мету всебічного розгляду справ де є записи розмов без відома співрозмовника ).
Нажаль дана поведінка і відносини до клієнтів, розчаровують. Сподіваюся що моє питання вирішиться.
Проблеми з кредитним лімітом
(monobank, [13.12.19 11:32]
Наразі уточнюємо по вашому питанню
monobank, [13.12.19 11:32]
як отримаємо інформацію, я вам напишу) — останні слова
Що саме смішне, при встановленні ліміту враховують купу факторів, однак коли я запропонував довідку про доходи — їм не потрібно, коли відкрив депозит на 7000 грн — теж не допомогло, хоч би глянули декларацію у відкритих джерелах…
Хоча знайомі розказують що студентам в 5000 ліміт зразу дають…
І заради справедливості, кредитна історія нульова в мене (жодного разу не брав кредит)
В приват банку 50000 ліміт по кредиту, але це нікому не цікаво…
отказ в снятии денег
В чому проблема,обіжені)))!?
кидають на кредитн ый
Не дивлячись на те, що ви не отримали, очікувану суму ліміту, ми будемо дуже раді бачити вас нашим клієнтом! Наш додаток допомагає економити ваші особисті кошти і примножувати їх за рахунок відсутності комісій за платежі на картку іншого банку, поповнення мобільного, оплату комуналки і платежів за реквізитами, а за рахунок кешбеку, який діє по всьому світу, ви можете заощадити до 20% на покупках, ці кошти можна вивести на картку і навіть перевести в готівку!
Таким чином ми познайомимося з вами ближче, ми постійно аналізуємо активність по картці клієнта, і в майбутньому можливо переглянемо ваш кредитний ліміт на підставі отриманої інформації.
А наш додаток вас здивує простотою, крутизною і швидкістю!
Дозвольте нам додатково перевірити ситуацію, написали вам в особисті повідомлення.
Банк -развод.
огромные процентные ставки по кредитному лимиту
у меня кредитный лимит по карте 65000 гривен итого я каждый месяц должен платить 2100 грн.
если украина это европа то почему у нас 46.7% как ответили мне в службе поддержки монобанка в вайбере?
итого депозиты они берут по 20% — налог военный и обычный налог
а кредиты под 47 ))))
не нужен мне такой банк) возвращаю деньги, отказываюсь от услуг
спасибо
допобачення
Вы можете пользоваться кредитными средствами банка до 62-х дней бесплатно, в рамках льготного периода. Если вы выходите за рамки льготного периода, то вы платите всего 3,2% в месяц за пользования кредитными средствами банка. Наша низкая процентная ставка на рынке Украине позволит вам пользоваться кредитным лимитом с минимальными затратами.