Зникаючий ліміт
Ви або того ліміту взагалі не давайте, або як даєте, то не забирайте після того як клієнт вчасно його сплатив. Словом неприємний осад залишився
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Благодарность
Вежливое, теплое обслуживание.Прихожу только к ней. Рекомендую!
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Переоформление карты
Дякую за повернення коштів🙏
Дуже дякуємо за відгук!
Реквізити SEPA відсутні для нового користувача
Виявляється в мене нема реквізитів SEPA на євровому рахунку, i питання за допомогою сапорту в телеграмі не було вирішено.
Перевірте, будь ласка, чи доступні наразі реквізити, якщо ні — напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення
Приносимо вибачення за незручності
Завжди швидко допомагають і консультують
Дуже дякую за такий сервіс. Найкращий банк.
Монобанк — супер
Подяка
Спасибо банку
Проблема під'єднання карти monobank до google pay
Подяка
Чудове обслуговування у Телеграм чаті підтримки
Катерина (10546) — неймовірно вдячний)
Заблокували за те що переводив кошти зі свого ж банку
Тобто за те що, я зі свого банку присилав кошти на моно, та батьки відправляли не мільйони гривень, банк просто напросто заблокував, так що цей відгук вам на увагу (я би хотів якось вирішити з банком ситуацію, но вони у мене просили документи яких у мене навіть немає)
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Отзыв
Всегда оплачиваю счета по предпринимательской деятельности через монобанк, все зачисляется без задержек и без комиссии, монобанк молодцы
Відгук
Відгук
Не могла зайти в монобанк
Дійсно, рекомендуємо регулярно оновлювати застосунок оскільки ми завжди працюємо над покращенням безпеки, коректною та стабільною його роботою.
Це не банк. Чому він виділений як окремий банк? Це ж діджитал-продукт «Універсалу» Тігіпка!
Всі клієнти є клієнтами Тігіпка, а не Гороховського. Всі клієнти є клієнтами «Універсалу», а не «Монобанку».
«Монобанк» — це бренд, створений для захоплення більшої аудиторії.
Хто з клієнтів «Моно» став би клієнтом Тігіпко? Він, м’яко кажучи, дуже неоднозначна людина, одна з тих, хто володіє Україною. Адже в його владі і заводи, і страхові компанії, і банки, і агробізнеси, і багато чого. Він мав (чи має) зв’язки з Росією.
Я також не знала, не розуміла, що «Монобанк» не є банком. Для себе я відкрила це, коли почалися проблеми з ними. Я не могла зрозуміти, чого їх фахівці не знають азів банківського законодавства, і проводили деякі операції з порушеннями законодавства.
Коли у відповідь на мою скаргу, написано офіційно в «Монобанк», прийшла відповідь з «Універсалу», і я почала з’ясовувати, то виявилося, що всі ми — клієнти «Універсалу».
Цим пояснюється те, що для вирішення проблем їм треба більше часу, адже фахівці діджитал — продукту звертаються до фахівців справжнього банку.
Після публічних зауважень «Монобанк» почав змінювати риторику. Бо раніше вони скрізь стверджували, що це «діджитал банк», «банк у смартфоні», і т.д. Тобто, це була гра слів для введення в оману споживачів, для залучення клієнтів. І це вдалося!
Насправді «Моно» не є ні фізичним, ні діджитал банком, ні нео банком. ЦЕ НЕ БАНК!
МОШЕННИК НОМЕР КАРТЫ 4441−1144−1945−6486
пишу, вдруг кто-то загуглит номер и не станет отправлять предоплату.
а банку следовало бы провести мониторинг поступлений, которые не имеют под собой оснований.
Для уточнення інформації, написали вам в особистих повідомленнях
Monobank відмова в обслуговуванні
Зв’язавшись із службою турботи банку, я дізнався, що мені відмовлено в обслуговуванні нового рахунку. Користування продуктами банку відбувалося виключно без порушення чинного законодавства та внутрішніх правил вашої компанії. А відмова на мою думку скоріш за все була через недавнє закриття рахунку і те що я бажав врегулювання питання з кредитним лімітом.
Прошу ретельно перевірити мій обліковий запис та переглянути прийняте рішення. Або надайте офіційний документ про відмову у обслуговуванні.
Обов'язково перевіримо дії колег та вживемо заходів
Наразі питання вирішено, складність з відкриттям рахунку було вирішено
Зробимо все, щоб в майбутньому ви отримували лише якісний сервіс