Банк- шахрай
Поздравляю со вступлением во взрослую жизнь. 1000 грн. еще не все прелести, ведь банк захочет поиметь пеню и штрафы за овердрафт. Кроме того мне непонятно, почему Вы так доверчивы, сумма была 1000 грн - только за РКО, а Вы заплатили меньше.
Напоминаю, что до 18 лет банк не мог с Вами заключить договор с кредитными условиями, в том числе овердрафтом.
- ivandanilich
- 26 мая 2020, 9:14
Кредитную историю можно оспорить, гасить долг не надо было. После отказа от обсулуживания все начисления недействительны - т.к. договор считается разорванным никаких дальше обязательств не существует
Дав мені номер карти моєї, щоб я закрив овердраф, назвав суму в 951 грн… Я не довго думаючи пішов закинув цю суму на карту, телефоную хочу це повідомити, у відповідь: У вас є вайбер і паспорт? Так як у них не можна виконувати фін операції без цієї верифікації… Але на даний час у мене вилучено документи у зв'язку зі слідством… І я не можу дізнатися про закриття боргу… В результаті витрачений час, кошти і зіпсована кредитна історія… І то не знаю чим це закінчиться…
П.С. Працівники банку можете не коментувати, що ви щось можете вирішити/допомогти… Це лише показуха з вашого боку… Ви можете лише тоді щось вирішити, коли справа дійде до суду. А на це у мене немає часу і це не та сума, щоб цим займатись. Робіть висновки.