Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
VB30 19 марта 2022, 13:37
Моно банк прокидав своїх клієнтів…в той час, коли воєнний стан в країні, всі банки установили кредитні канікули. Але не моно банк.позор вам. Користувалися кредитними коштами, так було зручно, льготний період завжди продовжували, якщо затримували ЗП, то просто проганяли кошти з чорної на білу карту і назад, таким чином оплачуючи комісію, але продовжуючи льготний період. Тепер же моно банк закрив таку можливість, і це тоді, коли багато людей залишились без роботи, а деколи і без домівки.
19 марта 2022, 18:01
В країні війна, ми всі розуміємо. Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ. На сьогодні ми змогли запропонувати пільги тільки тим клієнтам, які не вийшли з грейс-періоду (до 62 днів) у лютому. Якщо будуть якісь зміни — ми обов'язково повідомимо всіх клієнтів.
Костянтин Перепелиця 19 марта 2022, 13:35
28 лютого банк розіслав повідомлення «Ваш пільговий період буде автоматично продовжено на 1 місяць». Сьогодні ж прийшло роз’яснення, що все трохи не так, а зовсім навпаки. Малось на увазі пільговий період лише за лютий, а не в цілому, хоча написати про це вони не вважали за потрібне. І тепер, 18 числа, мене повідомляють, що якщо не буде внесена сума до 31 березня будуть нараховані відсотки. На секундочку 18 БЕРЕЗНЯ, дружині наприклад ще взагалі дане повідомлення не прийшло. Позиція банку від служби підтримки, щось типу «ми написали як написали, а як ви зрозуміли, то ваші проблеми». Співпрацюю з 5 банками, але така дивна, навіть можна сказати, скотська позиція до людей в умовах війни, лише у керівництва монобанку
19 марта 2022, 17:54
На цей час ми змогли запропонувати пільги клієнтам, у яких закінчувався грейс-період у лютому, тобто в березні не списувалися відсотки.
Якщо будуть якісь зміни, ми обов'язково повідомимо всіх клієнтів.
energy1972 19 марта 2022, 13:10
нова пошта не видає готівкою кошти, у відділені № 12 м.Херсон відмовили у прийомі заяви на перерахування на карту Монобанка, на сайті не можимо фідправити заявку, у відділені відмовили допомогти.
Готівки у місті не має, кошти з карти — єдине на що можна купити їжу.
19 марта 2022, 17:27
У нас ви можете зняти кошти в будь-якому банкоматі, якщо в банкоматі готівки немає можливо у вашому місті є магазини таких торгових мереж як «Сільпо», «Фора», VARUS, ROSHEN, Trash, на АЗС OKKO. У цих магазинах є можливість зняти гроші з картки на касі.
lifescore73 19 марта 2022, 11:25
15.03 занесли деньги через кассу абанка наличку на карту монобанка, две суммы на почти 500 т гривен для абсолютно добрых дел. Собирали большой группой, на покупку лекарств для остановки кровотечений, волонерсво. До этого уже вносили такие суммы и все было отправлено в службу поддержки, где получено полную поддержку. Но до определенного момента пока не внесли крупную сумму. Уже 4 дня деньги в какой то проверке, то поддержка говорила максимум три дня, теперь оказалось 90 дней. Наверное у банка проблемы с наличкой и таким образом начали зарабатывать деньги.
19 марта 2022, 17:09
Поверьте, мы сами не любим бюрократию, при этом по требованию НБУ банки проверяют абсолютно все платежи, которые зачисляются на счета Клиентам.
Написали вам в личные сообщения для дополнительной проверки сложившейся ситуации.
IvaLena 18 марта 2022, 6:51
Я являюсь ФЛП уже 6 лет. Так как давно пользуюсь разными продуктами моно, решила открыть предпринимательские счета в этом же банке. Счёт в гривне открыла без проблем 16.03, счет в валюте не могу, так как система отвечает, что мой ФЛП закрыт. Обратилась в службу поддержки, на что получила стандартный ответ — трудности в работе гос сервисов и ссылку на ЕДР. Логично. Но как тогда вы открыли гривневый счёт при неработающем ЕДР?
Сотрудник порекомендовала мне подождать, пока все снова заработает, даже не попытавшись разобраться в проблеме.
Такой случай был ещё до войны у моей коллеги, но здесь банк совсем упал лицом в грязь. Сначала открыл счета, а через 3 дня закрыл в одностороннем порядке, а деньги от контрагента были уже отправлены…
Благодаря отзыву на Минфине, ситуацию удалось исправить, без фин потерь, только время и нервы.
18 марта 2022, 19:32
Приносим извинения за негативный опыт при обращении в поддержку
На текущий момент вопрос передан ответственным сотрудникам, для детальной проверки
Как только будет информация, сразу с вами свяжемся
LoginV 17 марта 2022, 21:42
Монобанка конвертує гривню в гривню.І залишає собі різницю.
До війни, всі перекази зараховувались без проблем.
Служба підтримки пайсенд надала інформацію, що по їхнім даним Монобанк отримав переказ повністю.
Монобанк каже це конвертація.
18 марта 2022, 13:44
Розуміємо, що ситуація неприємна
У вашому випадку відбулася додаткова конвертація, оскільки закордонний банк не може провести переказ в гривні
Через це, коли ви здійснили переказ, вони конвертували суму в долар/євро й надіслали її нам, а ми в свою чергу вже здійснили конвертацію в гривню
Рекомендуємо при таких переказах вказувати валюту долар або євро, а не гривню
RomanD1988 17 марта 2022, 15:16
Потратил пол дня и кучу нервов, так и не восстановил свой кабинет/аккаунт.То не видно, то не слышно, 3 раза загружал фото.Быстрая регистрация/восстановление это ложь.Не рекомендую!!!
17 марта 2022, 18:27
Приносим извинения за негативный опыт
Обязательно все проверим и проведем работу над ошибками
Zerotul 17 марта 2022, 13:09
Во время войны не дали нормальную отсрочку по кредитам, начисляют проценты, подвергают людей опасности. Поддержка несёт откровенный и шаблонный бред. Перестаю быть клиентом это недобанка.

Никому не советую связываться. Во время войны такое отношение бесчеловечное.
17 марта 2022, 16:30
Мы ориентируемся на рекомендации НБУ. На сейчас мы смогли предложить льготы только тем клиентам, которые не вышли из грейс-периода (до 62 дней). Если будут какие-то изменения — мы обязательно уведомим всех клиентов
2r1st 17 марта 2022, 12:08
Добрый день, уважаемые.подскажите, куда обратится, отец работает продавцом, все налоги за него уплачены, все как в условиях помощи о получении 6500. Все настроено и обновлено в Дии и в монобанке. Живет и прописан в Донецкой области. А заходишь в дию и написано, что он не в категории получить помощь от войны.Не знаю куда обратится за помощью, подскажите, что нужно сделать, чтобы в ДИЯ заработала функция фин.допомоги.спасибо за внимание.Все буде Україна.
Лідія Кондратюк 16 марта 2022, 15:12
Не можу зайти в апку монобанк на iOS, білий екран і не можу нічого зробити, перевстановлювала, перезапускала апку, не допомагає. На сайті монобанку на ПК пише помилка 403, не можу зайти
16 марта 2022, 18:14
Написали вам в особистому повідомленні
Igor04081965 16 марта 2022, 7:27
Все жахливо. Не виконують Постанову КМУ № 198-р від 02.03.2022 р. Людина біженка, з 2 дітьми сидить за кордоном, а вони ганяють по кругу. То довідку, то звноніть. Така ж ситуація у Приватбанку була вирішена за 5 хвилин.
16 марта 2022, 13:39
Для перевірки інформації, написали вам в особистому повідомленні
sshb1985 16 марта 2022, 2:38
Під час війни жоден банк України не нараховує відсотки своїм клієнтам. Всі банки продовжили пільговий період до кінця весни або навіть до літа! Ваш недобанк просто плює на українців. Я неодноразово звертався на вашу гарячу лінію з проханням продовжити пільговий період хоча б до кінця квітня та пояснював свою ситуацію щодо втраченої роботи та обстрілів під якими я живу! Але все що мені відповідають: «банк працює у штатному режимі і заявки про кредитні канікули ми не приймаємо». Раніше ви позиціонували себе як лідери на українському ринку за якістю роботи та відношенням до своїх клієнтів, але насправді ви не чим не відрізняєтесь від тих мародерів, що грабують магазини або оселі під час ВІЙНИ! УКРАЇНА обов’язково переможе і нехай потім вам буде соромно дивитися людям в очі.
16 марта 2022, 13:38
Шкода, що у вас склалася така думка
Ми орієнтуємось на рекомендації НБУ
На сьогоднішній день ми змогли запропонувати пільги тільки тим клієнтам, які не вийшли з грейс-періоду (до 62 днів)
Якщо будуть якісь зміни — ми обов'язково повідомимо всіх клієнтів
NicKing 14 марта 2022, 0:24
Отримав пуш про таку чудову новину. Недовго думаючи побіг одразу закидувати кеш…
Прийшов до відділення Укргазбанку після обіду. Вони були відкриті. Хоча за розкладом вони взагалі не працюють у суботу. Черги не було. Дістав картку. Передав касиру. Гроші. Пані касир перебила вручну на клавіатурі ПК мій номер карти та попросила показати посвідчення особистості (паспорт, Дія теж працює).
Поки звіряла дані паспорта більше хвилини за часом — гроші були в мене.
То є успіх.
Найбільше, як клієнта мене здивувало: а) швидкість транзакції (бо банк державний); б) 0,00% комісії за дану транзакцію.
Враження від досвіду — неймовірні.
Рівень сервісу — задовільний.
Любов до Моно — не має меж…

Приємно (до мурах), що в умовах воєнного стану, банк чесно думає та сто відсотково переймається проблемами кліентів, особливо коли не має змоги поповнити свою карту через iBox чи термінали ПриватБанку…
В той же час (я нагадую, в умовах воєнного стану), коли навіть Ощадбанк не може видати гроші через банкомат через… «Технічні причини» (так на екрані банкомату було написано при спробі отримати СВОЇ ж кошти). О це «підтримка»!
На щастя я є кліентом Монобанку й особисто для мене той рівень кліентоорієнтованості, який пропонує команда пана Олега Гороховського (й за який топить сам Олег Володимирович) — мене абсолютно, цілком та повністю влаштовує…
14 марта 2022, 15:29
Дякуємо за відгук!
Kira2016 13 марта 2022, 22:03
Я просто возмущена, на улицы война. А моему папе пенсионеру не могу сделать вертикальную карту. Теперь я ному ему отправить деньги на продукты. Это просто ужас. Я была лучшего мнение об этом банке.
14 марта 2022, 15:27
Для проверки информации, написали вам в личном сообщении
Полезный комментарий
Qwerty1999 14 марта 2022, 7:38
С 24.02.2022 Монобанк прекратил эмиссию
кредитных карт населению, хоть обычного
пластика хоть виртуальных карт.

Только дебетовые и то зависит от адреса регистрации клиента.

Если ваш папа пенсионер, то он уже получает свою пенсию
через один из украинских банков или через Укрпочту.

Вот на папину банковскую пенсионную карту
и отправляйте свою материальную помощь.

Если же пенсия идет через Укрпочту, то вашему папе
надо самому подсуетиться с банковскими реквизитами
для получения денежного перевода
через Укрпочту…
Эля Кул 13 марта 2022, 15:35
Монобанк обворовывает своих клиентов. Во время войны, сам основатель банка Олег Гороховский написал: «Ми не виносимо заборгованість на прострочення та не нараховуємо жодних штрафів та підвищених відсотків за непогашення заборгованості». Причем это он сказал 27 февраля, но тем не менее подошел срок снимание обязательного платежа, и банк снимает платеж. Обращаешься в службе поддержки, там такое впечатление, что люди находятся на марсе, начинают рассказывать, что им все равно на войну, мол все равно надо обязательства выполнять. Им глубоко плевать на своих клиентов и банк откровенно врет. Другие банки пошли на встречу, вошли в положение страны.
Банк не советую никому, там работают нелюди. Советую выбирать другой банк для сотрудничества.
13 марта 2022, 16:49
Очень жаль, что у вас сложилось такое мнение
Мы продлили льготный период: не начисляем проценты в случаях, если в прошлом месяце не был внесен минимальный платеж или достаточная сумма для продления льготного периода
Если карта уже не была в льготном периоде, то проценты начисляются, но отсутствуют штрафы и двойное начисление процентов за выход на просрочку
Владислав Кучер 13 марта 2022, 10:19
Всем доброго! И вот война и на время военных действий приостановлены все стягнення и остановлены все дела кроме уголовных, есть постановление кму об освобождении суммы до 100 000 грн но…
Ответ монобанк:
Снимаются аресты, которые до 100 000 грн. У вас арест на большую сумму, поэтому снять его возможности нет, к сожалению.
Но большей суммы равно как и 100 000 на счету нет.
Реестры не работают, суды так же так что делать? А не чего, монобанк с моими и других людей деньгами накывае пятами и все…
Я очень сожалею что с ними связался.
13 марта 2022, 14:11
Понимаем, что ситуация неприятная
Действительно, аресты снимаются в случае, если в постановлении указана сумма ареста до 100 000 грн, сумма, которая на балансе, не учитывается, так как снятие идет только по сумме в постановлении
Skirichok 12 марта 2022, 10:10
В Инстаграм продаёт вещи по предоплате и не отправляет
4441 1144 4723 9292
Антонюк Х
12 марта 2022, 13:08
Очень жаль, что произошла такая ситуация
Написали вам в личном сообщении, для уточнения информации
XAPAKTEPHUK 11 марта 2022, 16:43
Пытаясь оформить карту еПідтримка столкнулся с непробиваемостью онлайн менеджеров, отказываются принимать документы на основании своих личных данных, убеждают меня в том что моего паспорта не существует, хотя документы у меня на руках и были предоставлены все фотографии в переписке. Более того после их отказа я обратился в Райфайзен где мне без проблем открыли счет. Внятно обьяснить причину отказа сотрудники не могут, ссылаются на какие-то данные которые проверить нельзя.
11 марта 2022, 18:31
Позвольте нам проверить данную ситуацию, написали вам в личные сообщения.
barab111 11 марта 2022, 14:08
С мая 18-го был клиентом, пользовался по необходимости картой, почти сразу дали кред.лимит и сами довели его до 80к и после этого я уменьшил до 50к. Размещал депо неоднократно, просрочек по кредитам не было и Моно для меня был удобен по функционалу и первенству на рынке.Но…
Сегодня пришло сообщение о том, что кред.лимит снижен до 20(ого!) грн. и после этого исчезла потребность в услугах банка при наличии предложений других банков (хотел привязать название отзыва к русскому кораблю, но Ayron15 9 марта 2022 в 8:56 меня опередил).
Для Ответа банка-я в курсе, что решение о выдаче кредита принимает комплекс Credit Risk Decision Manager с использованием самых современных технологий machine learning и что ограничение в дальнейшем может быть пересмотрено банком. Я пас и мне это неинтересно…А депо я оставлю в другом банке.
11 марта 2022, 14:50
Позвольте нам дополнительно проверить данную ситуацию, написали вам в личные сообщения.
Дмитро Дружинський 11 марта 2022, 13:15
Минулого місяця моно нарахували кредитний ліміт, цього місяця він зник. Дописався в підтримку в телеграмі на що мені відповіли що так вирішила система і для підвищення ліміту потрібно активно використовувати картку. Вибачте мене але я з вашим баком вже більше двох років, зп приходить на ваш банк, я активно використовую картку і вже не знаю як ще активніше її використовувати і кожного місяця ось такі «качелі» вибачте але я вже змучився просити кожного разу вас підвищити ліміт.
Навіть не знаю чи варто вас рекомендувати іншим.
11 марта 2022, 14:09
Дозвольте нам детально розібратися в ситуації, що склалася, написали вам у особисті повідомлення.

Главная / Банки Украины 🏦 / monobank 💰 / Отзывы о monobank 📝