Нове свинство від мегабанку — зверніть увагу

А може і не нове, але досі не стикався. 2 рази за місяць відкривались депозити в долларах в Мегабанку (я, потім дружина). У мене з $7,5 тис касир у банку не взяла 400 купюр по сотні, сказав що вони «не такі». Питаю — що не так? (всі світяться норм) — каже ой, тут крапочка, тут плямочка. Коротше, чіткої відповіді не дала.
За 10 днів у моєї дружини та ж особь не взяла вже 800 долларів. НА питання в чому проблема — шось незрозуміло промекала.
Шкода, що дружина мені не подвзонила, я б попросив не робити вклад.
Увага! В обох випадка гроші забирали з іншого банку, і зразу сюди.
Звертаюсь до менеджменту мегабанку — ви ж маєте бути трохі розумніші, ніж ваш касир, якому мозок по ідеї взагалі не потрібен. Поясніть їм, що українці не друкують долари, і тому вони не можуть бути всі новенькі, з хрустом.
Я для себе чітко визначився — мій останній депозит в цій конторі.
Якщо у вас не новенькі пачки, несіть краще в інший банк, де кваліфікований персонал, більше відділень, і не треба підписувати до депозиту якісь ліві папери.
СИЛЬНО НЕ РАДЖУ ЦЕЙ БАНК
Мегабанк

АТ «МЕГАБАНК» пильно ставиться до всіх зауважень, постійно працює над поліпшенням якості послуг, що надаються з метою забезпечити максимально комфортний, швидкий і зручний сервіс для всіх наших клієнтів.
Звертаємо увагу, що відкриття депозитів пов'язане з обов'язковою перевіркою розміщуваних коштів. Співробітник каси аналізує всі банкноти, виходячи з їхнього стану і керуючись відповідними нормативними документами. Більш детальну інформацію щодо перевірки Ви можете отримати безпосередньо у відділенні банку під час Вашого звернення.
Висловлюємо вдячність за небайдужість до якості роботи наших підрозділів та сподіваємось на порозуміння та подальшу співпрацю.

З повагою, АТ «МЕГАБАНК»

gappy
gappy
24 июня 2021, 13:53
Поправка: не 400 купюр по сотні - а 400 долларів.

Главная / Банки Украины 🏦 / Мегабанк 💰 / Отзывы о Мегабанке 📝 / Нове свинство від мегабанку — зверніть увагу