Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Идея Банка: Запорожье, пр-т Соборный, 46

Адрес:
Запорожье, пр-т Соборный, 46
Телефон:
+38 (061) 764-72-34, +38 (050) 373-21-38
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:15 (касса: 09:00-18:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
13 марта 2022, 13:10
У меня сегодня закончился депозит. Необходимо его закрыть именно сегодня, иначе он лонгируется. Онлайн закрыть система не дает. Пишет Нажаль дія не може бути виконана, на физическом отделении сказали что тоже закрыть не могут, сами не знают из-за чего. Сказали — странно, такого раньше не было. На гарячей линии говорят Ваш вопрос передан в техподдержку. Ожидайте. В общем культурно так сказали, депо щас не выдаем. Виновата мол система. Будем разбираться. Но мне от этого не легче, т.к. депозит продлится автоматически и я его не смогу снять. Осторожно! Не лонгируйте депо, если есть возможность забрать-забирайте.
Комментарии (5)
Ответ банка
Идея Банк
13 марта 2022, 17:47
Доброго дня! Спасибі за відгук. Ми передали інформацію для розгляду та прийняття рішення у профільний структурний підрозділ Банку, який об’єктивно та всебічно, наскільки це можливо, з’ясує викладені обставини та зауваження. За результатами опрацювання цієї скарги Вам буде надано відповідь. З повагою, Ідея Банк
5
7 апреля 2021, 9:33
Приятно приходить в отделение банка, всегда тебе рады, встречаешь качественное обслуживание
Написать комментарий
Ответ банка
Идея Банк
34332781
7 апреля 2021, 11:21
Доброго дня! Дякуємо за цей зворотній зв’язок. Нам приємно чути слова подяки від наших клієнтів. Сподіваємось на тривалу та плідну співпрацю з вами.
1 не засчитана
29 октября 2020, 11:01
Люди не буду вдаваться в подробности.Их слишком много.И это при том что я не должник, а обычный клиент пользующийся текущем счетом! Не дай Бог Вам связаться с этим банком…
Написать комментарий
5
2 сентября 2020, 17:25
Доброго дня. Пишу відгук про роботу Одного центрального відділення Ідея Банк. Фантастична ситуація по курсам валют відбувається наразі (сьогодні 02.09.20р.), а саме в даному банку можна придбати Англійський Фунт Стерлінг по курсу 35,00 грн за 1 фунт. При цьому станом на цю ж дату в Банку Райффайзен банк Аваль приймають Англійську валюту за курсом 36,60 грн. Обидва відділення знаходяться в 1-но хвилинній віддалености один від одного. Я вирішив скористатись. Легкі гроші — купую по 35,00 в одному і здам по 36,60 в іншому. ))) Ви навіть не можете уявити що відбулось далі. Наперед зазначу в Ідея Банк маю знайму яка мені конфіденційно повідомила що наразі в касі є 50 фунтів, отож захожу в відділення))) Ви б бачили очі менеджера що працює з клієнтами коли я сказав що хочу купити 50 фунтів)). Відповідь — наш банк не працює з даною валютою. На що я відповідаю, що мені «телефонували з головного офісу» і я точно знаю що є))) Менеджер розгублено попросив мене зачекати. Після 10 хв. мені повідомили що дійсно Фунти є але з технічних причин не можуть їх продати. На що я відповів що готовий чекати))). Не буду в красках розмальовувати ситуацію. Але мені продали ті 50 фунтів. І я з легкістю через 5 хв. успішно здав їх в Райффайзенгу. Чистий прибуток 80 грн))). Єдине про що мені шкода, мабуть як і кожному на моєму місці це те що в касі було тільки 50 фунтів. От якби хоч 500. То я б заробив 800 грн. Погодьтесь непогано як за 5 хв. часу.))) А чеки я зберіг на пам'ять. Бізнес по Українськи.
Комментарии (1)
2
11 февраля 2020, 11:59
Нельзя выбрать отделение, где хочешь забрать депозит. Очень маленькое отделение в Запорожье по пр.Соборный ост.Анголенко., очередь и много людей теснятся.
Написать комментарий
1 не засчитана
30 октября 2019, 10:15
Вимагали від банку не використовувати наші персональні дані. Отримали «вибачення». І що, запитаєте?! Відповім, — наші персональні дані банк передав іншому банку. Будемо знову подавати заяву до поліції, та скаргу до НБУ.
Написать комментарий
4
11 сентября 2019, 17:11
Кілька місяців тому «клюнула» на рекламовану банком програму депозитних вкладів. Вирішила укласти угоду на 1 рік під ті відсотки, які пропонував банк. Але, здивуванню не було меж, коли перечитала угоду вже вдома. Банк уклав угоду на ДВА РОКИ під ШАХРАЙСЬКІ відсотки. Зателефонувала на «гарячу лінію», де мені «повідомили», що банка навіть немає такої депозитної програми, — лише терміном на 1 рік! Другого дня знову відвідала банк на пр.Соборний 42. Де мені ВІДМОВИЛИ переукласти договір, або змінити термін угоди!!! Я його розірвала.

І до теперішнього часу мені шматають нерви СМС-повідомленнями!!! На мої заяви з вимогами відключити від СМС-банкінгу та видалити з баз даних — не реагують! Сьогодні з подивом почула від нової керуючої банком, що на заяви вони взагалі не відповідають. Завважте, НЕшановні співробітники банку, що ви порушуєте законодавство країни.
Комментарии (10)
Ответ банка
Идея Банк
34332781
13 сентября 2019, 12:25
Шановна пані Наталя!
Нам прикро, що в процесі обслуговування Вас в Ідея Банку виникли описані непорозуміння. Ми врахуємо це в подальшій нашій роботі.
Наші колеги сконстатували із Вами та надали додаткові необхідні роз’яснення щодо запитань, які у Вас виникли.
Будемо раді подальшій співпраці.
З повагою,
Ідея Банк

На странице собрана вся информация про отделение Идея Банка по адресу Запорожье, пр-т Соборный, 46.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Идея Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Идея Банка  расположенном по адресу Запорожье, пр-т Соборный, 46- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.