Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Идея Банка: Мукачево, ул. Мира, 23/1

Адрес:
Закарпатская область, Мукачево, ул. Мира, 23/1
Телефон:
+38 (03131) 4-23-88, +38 (050) 432-28-54
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:15 (касса: 09:00-18:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5 не засчитана
14 декабря 2023, 21:31
Дуже професійне обслуговування, хороші умови і висока якість роботи банку
Написать комментарий
3
17 июня 2020, 22:22
Здраствуйте.
Брал кредит в этом банке. Обслуживание вежлевое, проценты высокие. Замечание к Интернет Банкингу, в нем не корректно отображается информация. Условий договора придерживаються. Моратория на штрафы и пени в условиях карантина также придерживаються. Девушки на отделеннии компетентные и милые. В колл-центре тоже. Погасил кредит досрочно. В условиях кризиса не планирую брать кредит.
С уважением, Алекс
Комментарии (5)
1
16 июня 2020, 14:43
Моя мама в цьому банку вже декілька років, регулярно все сплачує, і користується карткою. Вони постійно навязували збільшення кредиту, навязали картку. В мобільному додатку невідображається нвся сума кредиту, і ти незнаєш за що плати, справжні аферисти, грубіяни, некоректні телефонні дзвінки з погрозами і приниженням, неадекватна дівчина(якшо можна так назвати) оператор, яка телефонує… кредитні канікули під час карантину лише на місяць, а на картки взагалі ніяких вирішень проблем. Справжнісінька шарашкіна кантора. Немаю жодного позитивного відгуку за цей банк. НЕРЕКОМЕНДУЮ… Тікайте звідти… Є багато інших класних банків де ввічливе і професійне ставлення до клієнтів, ми бачимо все в моб. додатку… А це просто нема слів… Одні емоції… Лише нецензура в їх адресу!!!
Написать комментарий
без оценки
13 декабря 2017, 15:05
Я вже писала з приводу того, що надходять СМС повідомлення з погрозами по кредиту, про який я навіть не знаю. Мене завірили, що за моїм номером телефону не верефікується жоден кредит, деякий час була тиша… Зараз друга серія, знову СМС повідомлення з пропозицією знайти людину. пояснити і т.д… Я що працюю в цьому банку, чи мені платять за такі послуги, чи мені немає чим зайнятися і я маю рискати по місту, шукати боржників і переконувати їх повернути кредит?.. Сьогодні подзвонила в банк… Працівник не представився, знайшли що мій номер закріплено за Самойловою Евгенією, яка в них має кредит і кинули слухавку. За другим дзвінком на моє прохання представилась Русланою і сказала що я їм погрожую і знов кинула слухавку… Навіть ім'я позичальника не знайоме, нагрубили і сказали шукати її, хоча в СМС зовсім інше прізвище… Це як? Писати чи дзвонити в НБУ, прокуратуру, може тоді працівники будуть займатися своєю справою, а не шукати хтоб за них її зробив? Хтось знає як достукатись до керівництва цієї компанії?
Р.S. Я не знаю в якому відділенні проблеми з позичальником, відділення вибрала виходячи з свого територіального розташування, оцінки не вибраному відділенню, а якості обслуговування банку в цілому.
Комментарии (5)
Ответ банка
Идея Банк
18 декабря 2017, 15:10
Доброго дня, шановна 0108elena! Просимо вибачення за створені незручності. Для врегулювання даної ситуації, просимо написати звернення на сайті ідея банку https://www.ideabank.ua/uk/about/feedback/ для з’ясування всіх обставин і вирішення в подальшому Вашого питання.
З повагою,
керівництво ПАТ «Ідея Банку»
без оценки
30 мая 2017, 20:22
Оформила карточку- видали скоро. Кожний місяць невелику суму сплачую- 700грн., але докінця договір не розказали в відділені, і потелефону, красиво розказували, якщо буду платити більше, то получаєся депозит і будуть мені проценти начисляти. Коли вибирала суму-з карточки- 13300 грн, получила меншу суму 12800 грн, платила кожний місяць, нею нерозраховувалася в магазинах, пару раз вибирала в банкоматі- банкомат стягує собі проценти, потім невибирала, в місяці зробила 2 оплати, стянули з карточки 900 грн, і я невибирала гроші з карточки, кожний місяць разні суми собі тягнуть, якщо питати за що в них відповіді недочекаєшся, то вони незнають, то невідповідають, то вони необязані мені давати інформацію, лише грублять, і нагло здирають гроші!!! А якщо неоплатила вовремя, то взагалі нагло розмовляють, хамлять, погружують, їх нічого нецікавить, назвонюють кожний день, зранку до ночі, даже в вихідні!!! Хоч в договорі написано якщо просрочено 2 тижні — 50грн маю переплатити!
Написать комментарий
Ответ администратора
Минфин
2 июня 2017, 14:56
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 02.06.2017).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.
1 не засчитана
24 мая 2017, 15:45
Примусово навішують страховки- від якого ніякої допомоги- лише їм плати. Договір перекручують, звінки перекручують- назвонюють кожний день, даже в вихідні дні- здирають великі суми 300-400 гривень, коли в них питаеш за шо, відповіді нема, перекручують шо стянули10 гривень, вони незнають де ділися гроші!!! Якшо людина взяла кредит і залишила мій номер телефона- і неплатить, мені звонять мені угрожають — я їм обязана шукати людину і знею розбиратися або сама оплатити, їх нічого нецікавить. Свій номер телефона я неможу удалити- назвонюють доки неоплатять кредит- зранку 7:30 до ночі 24:00!!! Суму вертай, Проценти великі, страховку плати, якшо неможеш оплатити вовремя пеню плати, на моральну психіку давлять кожний день- та ще й погрожують забрати майно і продати — ЗАБЕЗЦІН, даже якшо просрочка 2-3 дні, ще й перекрутять- шо їм потрібно платити- моральний ущерб!!! Кредитних канікул нема- лише е для тих кого некладуть в чорний список. Безсовісні, наглі, брехливі здиральники!!!
Написать комментарий
Ответ администратора
Минфин
26 мая 2017, 17:48
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 26.05.2017).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.
5
6 июля 2016, 20:41
Бондаренко Ірина найкращий спеціаліст, швидке, якісне обслуговування клієнтів!!!
Написать комментарий
5
10 ноября 2015, 22:54
г.Мукачево отдали депозит без проблем, отзывчивые сотрудницы!!! хочется ещё деньги положить
Комментарии (5)
Ответ банка
Идея Банк
mariyaosidach
11 ноября 2015, 12:11
Доброго дня,Yurgen777!
Дякуємо Вам за звернення і за те, що стали клієнтом нашого банку. Нам важлива думка кожного клієнта.

Якщо у вас виникатимуть запитання, то пишіть нам на нашу скриньку клієнтів Info.povidomlenja@ideabank.ua або телефонуйте на гарячу лінію 0 800 50 20 30.

Гарного Вам дня!

На странице собрана вся информация про отделение Идея Банка по адресу Мукачево, ул. Мира, 23/1.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Идея Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Идея Банка  расположенном по адресу Мукачево, ул. Мира, 23/1- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.