Негативний досвід оформлення автоцивілки

На початку вересня я вирішив оформити автоцивілку саме через застосунок Глобус-банку бо умови мені здались більш привабливими ніж покупка поліса в Монобанку чи через операторів мереж АЗС як це я робив раніше.

Але майже відразу виникла перша проблема яка досі не вирішена. Я завжди до звичайного поліса купляю поліс додаткового страхування. Так я зробив і цього разу. Але банк … Мені додатковий поліс не продав і миттєво поверну гроші які були списані за цю покупку.

Я звернувся до підтримки яка дала мені дуже дивну відповідь: поліс не був проданий бо його оплата відбувалась окремо, а за умовами банку (чи страхової) це має бути одна загальна оплата. Але ж не я обираю як відбувається оплата: все це запрограмовано в самому застосунку і якщо там хтось щось криво запрограмував то по-перше має бути зафіксована проблема і помилка, а потім вже в ручному режимі виконана оплата покупки. Начого з цього не було зроблено.

Але це не все, служба підтримки дуже погано проявила себе ще й в іншому питанні. Я не міняв номер одразу при купівлі полісу і вирішив зробити це вже після того як придбав поліс. Перед цим я цікавився чи можу я оновити дані автомобіля на що отримав схвальну відповідь від страхової компанії. Я замінив техпаспорт, інформація про страхування в Дії зникла. Тоді я звернувся до банку з проханням передати в страхову мою оновлену інформацію. Але оскільки звернувся я на вихідних мені сказали що це питання може вирішити лише співробітник який працює у звичайному графіку, тобто з 9 ранку понеділка. В понеділок ані служба підтримки, ані цей співробітник нічого з моїм зверненням не робили. Тоді наприкінці дня ще в робочій час я знов звернувся до служби підтримки яка нарешті дала відповідь: я маю сам звернутися до страхової щоб вони оновили інформацію про поліс. Тобто я кількість днів чека відповідь яку мені могли дати відразу. Ну і якось дивно виглядає що банк який виступив посередником між мною та страховою не може вирішити таке просте питання як оновлення даних полісу.
Глобус Банк
Вітаємо 👋🏻

Дякуємо за такий розгорнутий відгук. Ваш зворотний зв'язок цінний для нас, адже завдяки відгукам ми маємо змогу покращувати сервіс.

Нам дуже прикро, що процес оформлення автоцивілки залишив у вас негативні враження.

Погоджуємось, що операторам варто було б одразу підказати, що для внесення змін до вже оформленого поліса необхідно звертатися безпосередньо до страхової компанії. Ми обговоримо цей випадок із командою підтримки, щоб уникнути подібних затримок із відповідями в майбутньому.

Щодо ситуації з оформленням додаткового поліса та процесу його оплати — ми вже передали інформацію у відповідний технічний відділ.

Якщо матимете додаткові запитання, ми завжди на зв'язку!

Три літри
Три літри
16 сентября 2026, 1:43
Приємно читати такий швидкий та повний коментар від банку

Курс валют в Глобус Банке

EUR 51 51.95

Курс валют в Глобус Банке

EUR 51 51.95
Главная / Банки Украины 🏦 / Глобус Банк 💰 / Отзывы о Глобус Банке 📝 / Негативний досвід оформлення автоцивілки