Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Неправомірні дії працівників банку.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Lyuda81 2 декабря 2020, 15:43
Доброго дня! Коли розпочався карантин в країні, залишилась без роботи, повідомила банківську установу, по кредитній карті відмовили в наданні кредитних канікул, виникла прострочена заборгованність. І далі розпочався шантаж. Не розумію звідки і чому банківська установа дозволяю собі проводити такі дії. В договорі чітко вказано, що все що укладається клієнтом являється «банківською таємницею», і повідомляти мають право лише особам які вказані в договорі. Натомість співробітник банку Предатченко Владислав Петрович( скоріш за все вигадане ім«я) конт номер 0675546431 дозволяє собі розповсюджувати дану інформацію особам, які жодного відношення не мають ні до мого боргу, ні до мене. Він телефонує та погрожує, що вони мають оплатити замість мене данний кредит. Зі мною зв»язалась особа, яка не являється родичем, далекий знайомий, проживаємо в одній області, особа до якої неодноразаво телефонують та надсилають смс.Оскільки дана особа має відношення до органів влади та погодилась мені допомогти у вирішенні данного питання повідомляю банк, що буду вирішувати питання з приводу розголошення моїх особистих данних третім особам, оскільки мною дані не надавались. Особам, яким було розіслано смс повідомлення та неодноразово надходили теллефонні дзвінки навіть родичами не являться. Звертаюсь до Вас за поясненнями.
Я хочу знати звідки данні у банку які я не надавала, хто надав, їх подальша доля. Банк має сам ініціювати розслідування, щодо дій данного працівника. В інакшому випадку буду змушена самостійно звернутися до відповідальних органів влади. Сподіваюсь, що даний працівник самостійно принесе вибачення даним особам яких він потурбував. Дякую за розуміння.
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
Forward Bank 2 декабря 2020, 17:05
Доброго дня.
АТ «БАНК ФОРВАРД» працює згідно із законодавством України.
Для з'ясування Вашої ситуації нам потрібні додаткові дані. Напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення Ваше ПІБ/ІПН. Ми передамо інформацію колегам для проведення перевірки.
Також зазначимо, що в банку не працює співробітник із зазначеним Вами ПІБ.

Комментарии - 2

+
0
Італій .
Італій .
3 декабря 2020, 12:40
#
Не розумію звідки і чому банківська установа дозволяю собі проводити такі дії.

В соответствии с договором о кредите.
+
0
RosNaz
RosNaz
7 декабря 2020, 22:12
#
Ви дійсно вважаєте , що співробітник банку принесе свої вибачення? Є спеціальні бази даних, якими користуються банки та колекторські контори, для пошуку даних, які не надавали банку
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться