Минфин - Курсы валют Украины

Установить

подумайте перше ніж брати кредит

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Проблема решена
Tanya150512 26 октября 2020, 14:22
Нікому не раджу цей банк. Так склалось що ще з 2012 року я не можу погасити кредит в цьому банку. але старалась завжди проценти гасить. За обставинами які від мене не залежили я прострочила платіж майже на 2 місяці, тепер банк розсилає смс повідомлення людям які відношення не мають до мого боргу. Дзвонять родичам друзям та знайомим та розповідають про борг. Номери телефонів цих людей банку не надавались ні мной ні довіреной особой яку я зазначила в договорі. Питання!!! Звідки банк має інформацію про моїх друзів знайомих та рідних? При цьому співробітник банку на моє питання звідки ви взяли номери телефонів людей до котрих дзвонили, сказав що я сама їх надавала ще у 2012 році. Всі люди які беруть кредити дають 10-15 номерів телефонів? З деякими людьми я знайома рік два!!! Як Можна дати телефон людини з якою ще даже не знайомий був в 2012 році?
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
Forward Bank 26 октября 2020, 15:13
Доброго дня.
Написали Вам в приватних повідомленнях.
Чекаємо на зворотній зв'язок від Вас, щоб з'ясувати ситуацію.

Комментарии - 3

+
0
Італій .
Італій .
28 октября 2020, 18:31
#
За обставинами які від мене не залежили я прострочила платіж майже на 2 місяці, тепер банк розсилає смс повідомлення людям які відношення не мають до мого боргу. Дзвонять родичам друзям та знайомим та розповідають про борг.

Стандартное поведение любого украинского банка последние 15 лет.


подумайте перше ніж брати кредит

Да, подумайте чем вы его будете отдавать. Ибо не выплатить кредит за 7 лет - это точно потому что должник не подумал перед тем как брать кредит.
+
0
3go1st
3go1st
29 октября 2020, 14:47
#
В моєї мами там кредтна картка, я їй оплачую - перевожу з власних рахунків на її
позавчора все вчасно оплатив, перевірили онлайн - гроші до неї прийшли, на рахунку все в порядку
сьогодні дзвонять на мамин телефон (після тисячі смс-ок) я піднімаю слухавку, а там..... - ВЕРНИТЕ ДЕНЬГИ, ВАШ ДОМ АРЕСТОВАН, УВИДИМСЯ В СУДЕ, БЛА-БЛА-БЛА...
я їй кажу - по-перше, хто ви? каже - я Альона....кажу - мені це ні про що не говорить! установа, ваша посада, відділ, ім"я безпосереднього начальника, адреса офісу, зідки дзвоните, будь ласка! - кинула трубку =)
через деякий час (вже спокійнишим голосом ще раз дзвонить - потрібно погасити платіж по кредиту... кажу - два дні тому все було оплачено, це видно по рахуну, перевіряйте....вона мені - тут нічєво нєту, нєаплачєна, ми падайом в суд.....
мене це дістало...кажу їй - давайте свій вайбер, я зараз зроблю скріншот рахунку з усіма транзакціями по рахунку мами і ви тоді, можливо, побачите, там є сума ДО поповнення, дата поповнення, сума поповнення і сума ПІСЛЯ поповнення
кинула мені свій вайбер, поки мама влюила ноутбук свій, поки зайшла в онлайн-банкінг (ну хвилини 3-4 пройшло) - за це час я нарахував 12 смс З ПОГРОЗАМИ (доречі, вони не в курсі законодавства і відовідальності???)
але саме смішне - я їй скидаю це все у вайбер (навіть порахував суму ДО і ПІСЛЯ, мже вона і це не вміє =), бачу, що прочитано....проходить декілька хвилин, думаю, напишу, чи все побачила чи ще щось пояснити...і не можу -  ЗАБЛОКУВАЛА мене =))))
+
0
Forward Bank
Forward Bank
11 ноября 2020, 18:44
#
Доброго дня.
Напишіть, будь ласка, нам в приватні повідомлення ПІБ Вашої матері та номер телефону, на який надходять смс-повідомлення від банку. Ми перевіримо ситуацію та надамо зворотній зв'язок нашій клієнтці.
Завчасно дякуємо.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться