Не діставайте дзвінками та СМС за чужі борги
Чем грозить на форуме проще взять и пройти по пунктам списке воплотив угрозы в жизнь.
Чому статус «проблема вирішена»?
Я такий статус не проставляв, мені ніхто з вибаченнями не телефонував.
Більше того - сьогодні знову прийшла СМС!
Я такий статус не проставляв, мені ніхто з вибаченнями не телефонував.
Більше того - сьогодні знову прийшла СМС!
«Чому статус «проблема вирішена»?» часто люди пишут об этом. Хотелось бы от администрации услышать, разъяснения.
Шановний Форвард, дуже прошу припинити в такому форматі спілкуватися зі мною.
Я, на відміну від більшості кому ви шлете, маю більш дієві засоби впливу на банк та таких «дзвонарів»:
1. Оскільки сам працююв цій сфері я знаю як вірно підготувати листа до НБУ, так як я не давав згоду на обробку персональних даних.
2. По тій же причині у мене є особисті контакти Голови Правління Кисельова АВ 050 — 4....155. Вірно? Так ось, наступний раз буде дзвінок з особистим проханням йому, потім він може стати контактною особою по цим позичальникам, за яких набридаєте мені (він у них теж був керівником).
3. При отриманні кредитів в якихось фін компаніях, контактними особами можуть виявится будь-хто з діючих ТОПів Форварда, навіть Ви Антоніна:) Сподобається це їм та Вам? Гадаю що ні, так само як і мені:)
Ну і щоб ви могли оперативно виправити ситуацію, вказую № угоди, згідно якої мене починають діставати:
КД 118075093