Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Неправильно оформлена заявка на кредит+злиття персональних даних стороннім особам

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
NataMatse 22 ноября 2019, 15:23
раніше була клієнтом цього банку, але розчаруванню немає меж.
хронолгія подій:
липень 2019 року — від банку звонить представник з пропозиціє кредиту 75 тис грн. я попереджаю, що я працюю як фоп, на що відповідь — це не проблема, ви можете предьявити свою декларацію про доходи. домовляємося про візит до банку відділенні в Києві на проспекті Перемоги, я приїжджаю. в банку говорять, що для фопів таких кредитів не видають.
20.11.2019 від банку знову звінок представника з інформацією, що мені попередньо узгоджено кредит на сумму 89 тис грн. нагадую, що я фоп, щоб не витрачати знову час впусту. відповідь — це не проблема, візьміть декларацію, але відсоток буде дещо інший — не 1,9% місячний, а 3,4% місячних. Окей. домовилися про зустріч з кредитним експертом у тому ж відділенні на проспекті Перемоги.

21.11.2019 приїжаю у відділення, оформили заявку на кредит на суму 89000 грн. на строк 36 місяців. через пів години після виходу з банку мені телефонує співробітник і говорить, що я залишала заявку на суму 48 тис грн на строк 24 місяці. Я прошу уточнити ситуацію, бо сума запиту, строк і умови були озвучені абсолютно інші. співробітник по телефону дивується чому мене не влаштовує сумма 48 тис, але обіцяє уточнити, чому саме така заявка потрапила до них.
22.11.2019 нуль новин з банку, але близько обіднього часу починається атака телефону через повідомлення у месенджерах, смс-повідомлення з пропозицією кредитів від інших компаній, не банківських установ. плюс 4 звінка за 5 хв від різних компаній з пропозиціями кредитів.

до Форвард Банку 2 питання:
1) коли ви дасте відповідь по кредиту і пояснення, чому у вас сумму пропонують спочатку одну, потім називають іншу? кредит я у вас точно брати не буду, але цікаве хоча б пояснення вашого балагану.
2) на підставі якого права ви передаєте персональні дані людей, які не підписували дозвіл на передачу даних третім особам?
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
Forward Bank 22 ноября 2019, 15:47
Доброго дня.
АТ «БАНК ФОРВАРД» діє в рамках законодавства України.
Інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відома Банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третім особам при наданні послуг банку, є банківською таємницею і Банк гарантує її захист. Інформація, яка була надана Вами до Банку для оформлення кредиту, не розголошується третім особам, окрім випадків прямо передбачених чинним законодавством України.

Щоб з'ясувати ситуацію щодо кредитного рішення по Вашій заявці, просимо написати Ваш номер телефону/ПІБ повністю на abutenko@forward-bank.com. Ми передамо інформацію колегам зі служби підтримки, які її перевірять та проінформують Вас в телефонному режимі.

Комментарии - 1

+
0
Італій .
Італій .
22 ноября 2019, 15:29
#
2) на підставі якого права ви передаєте персональні дані людей, які не підписували дозвіл на передачу даних третім особам?

Из интервью Гороховского известно что они банки (возможно не все, и не по всем запросам на кредит) имеют возможность видеть такие заявки в момент проверки информации в бюро кредитньіх историй. Именно так Монобанк принимает решение о снижении кредитного лимита тем что ищет кредитьі в других местах.

Потому с большой долей вероятности можно предположить что и в етом случае запрос информации в кредитном бюро стал виден другим банкам которьіе имея контактьі клиента тут же попьітались перехватить его.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Форвард Банк (Forward Bank) 💰 / Отзывы о Форвард Банке 📝 / Неправильно оформлена заявка на кредит+злиття персональних даних стороннім особам