Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Схеми

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
wjw 7 марта 2018, 12:39
Отделение по адресу: Киев, ул. Саксаганского, 105
Вже ой як давно я за місцем свого проживання отримав від банку пакет на невідомого мені клієнта банку (поки не називатиму його прізвище) з вимогою погасити йому борг. У вимозі був вказаний телефон працівника банку, з котрим я (з благим наміром) звязався зі свого мобільног і пояснив, що мені не відоме таке прізвище і, що за вказаною адресою такий ніколи не проживав. В.С. — той працівник якби взяв до відома мою інформацію і сказав, що мене з приводу цієї вимоги більше турбувати не будуть. І це була моя помилка. Через деякий час на мій телефон почали щодня поступати СМС-повідомлення (від 380933641743 та 380443736993) із погрозами про сплату боргу цього кліента.Так триває вже більше року. Я кілька разів пробував звязатися за вказаними телефонами — без результату. Тож чекаю з нетерпінням, згідно із погрозами на мій телефон, що врешті хтось зателефонує, напише чи появиться притомний виконавець на поріг мого житла, щоб банком не витрачалися кошт на дурнуваті СМСи.
Тепер запитання до керівництва бунку по суті:
1. Яким чином банком роздаються кредити без належної верифікації клієнта?
2. Чому СМСи з погрозами адресуютьс на приватний телефон особи, яка не надавала банку своєї на це згоди?
3. Ще раз (саме тут) наголошую що КД200033628 не має до мене ніякого відношення.
4. Прошу в короткий термін вішити проблему, яку ви мені навязали та повідомити мене письмово (поштова адреса вам відома) про заходи, повязані із вказаною проблемою та вибачитись за ваші діяння. Поки що я не звертатимусь в суд за компенсацію мені моральних збитків.
Форвард Банк (Forward Bank)
Ответ банка
7 марта 2018, 14:16
Добрий день, wjw!
Я передала Ваше звернення колегам, щоб вони перевірили адресу клієнта та виправили її в анкетних даних, якщо вона вказана невірно. З приводу дзвінків від банку, будь ласка, вкажіть на av-kudryashova@forward-bank.com Ваші ПІБ та номер телефону. Після отримання від Вас інформації виключимо номер з бази даних та надамо відповідь на Вашу адресу.

Комментарии - 4

+
0
Toxa David
Toxa David
7 марта 2018, 13:48
#
Ну в суд это Вы круто загнули. Похожая ситуация по моему адресу дважды приходили письма на неизвестного мне человека с угрозой конфисковать жилье в счет погашения кредита от коллекторской компании. Дважды я звонил по указанному номеру, что такой человек по указанному адресу не проживает, не проживал и я как хозяин квартиры такого не знаю. Просил проверить адрес в банке где брали кредит. Ну должна же быть копия паспорта с пропиской. Без толку. «А может Вы квартиру сдавали» — ответ. Не сдавал. Никого не прописывал. Даже если бы сдавал (теоретически) то это не делает квартиранта хозяином и не дает возможности заложить квартиру в обеспечение кредита. В конце концов выписку из ЖЕКа возьмите или из БТИ или из реестра у нотариуса. Не доходит. Письма приходят — я их выбрасываю. Перепроверил в реестре, статус квартиры не изменился — числится за мной. Ну и как выдают кредиты? По телефону слава богу пока не звонят.
+
+21
Mish ka
Mish ka
9 марта 2018, 9:56
#
Поясните, чего Вы так реагируете на эти смс-ки? Ну приходят и приходят! Они же кушать не просят!? Банк сам разберется. это его проблемы, а не Ваши. Аргументов для суда не вижу, так что не сотрясайте воздух пустыми угрозами.
+
+11
wjw
wjw
12 марта 2018, 17:42
#
Напсав в банк. Не відповіли. Після доби перерви знову шлють погрози. ОК. Може появитесь нарешті як обіццяєте вже по третьрму колу. Чекаю. Принагідно нагадаю — я не знаю якогось Мігдальського. що є вашим боржником.
+
+10
Forward Bank
Forward Bank
13 марта 2018, 15:15
#
Добрий день!

Відповідь відправлена на Ваш e-mail
Приносимо вибачення.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться