мобильное приложение банка
Интересно, сотрудники банка сами читают свой сайт :"Скануйте та завантажуйте мобільний застосунок FreeBank онлайн!
Цифрову картку банку можна отримати всього за кілька хвилин онлайн. Для цього достатньо пройти короткий онбординг і підтвердити свої дані через застосунок Дія або за допомогою відеозв'язку з агентом підтримки банку. Якщо ви бажаєте отримати пластикову картку, її можна замовити у зручний для вас час." https://creditdnepr.com.ua/freebank/
Я так понимаю это планировалось, а по факту - посетите отделение откройте карту, после этого можно воспользоваться мобильным приложением. Ну так себе мобильность.
Курс валют в Банке Кредит Днепр
Ми передали ваш коментар відповідальним підрозділам для перегляду та уточнення опису продукту на сайті, щоб уникнути подібних непорозумінь у майбутньому.
Хочемо уточнити, що для користування мобільним додатком FreeBank необхідною умовою є наявність активної картки банку.
Для нових клієнтів передбачена можливість дистанційного відкриття картки з подальшим доступом до додатку. Для клієнтів, які раніше обслуговувалися в банку, але закрили картковий рахунок, з технічних причин відкриття нової картки наразі можливе у відділенні, після чого також відкривається доступ до FreeBank.
Наразі ми працюємо над технічним рішенням, яке дозволить відкривати картку дистанційно для всіх клієнтів, незалежно від наявності картки.
Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими.