Курс валют в Банке Кредит Днепр
| EUR | 50 | 50.57 |
| USD | 43 | 43.35 |
Новый слоган для банка Кредит Днепр. «Приходите завтра, почему вы сегодня каждый раз приходите?»
1) Приходишь в четверг с утра — кассира нет с утра и не будет до понедельника! Карл! Не знаю как они работают.
2) Перед новым годом захожу в отделение за депозитом, следом мною два полицейских забегают. На стуле сидит мужик с виду не буйный, сотрудницы наперебой начинают кричать полицейским что он им угрожал, ещё на той неделе и сегодня опять. Пока ждал очередь в кассу выяснилось что мужик тоже никак не может на кассира попасть, ну и начал бузить, видать. Вызвали полицию. До чего людей довели.
3) В пятницу утром собирался пополнить карту на крупную сумму. Кассира нет — приходите в понедельник. Прихожу сегодня утром — та же картина.
Дополняет картину систематическое отсутствие кассира в рабочее время, когда закончилась тревога или с утра кассир опаздывает на пол часа, или отпрашивается раньше.
Идя в отделение осознаешь, что встретить там кассира большая удача
Робота каси у відділенні відновлена — касир працює в штатному режимі.
Напишіть нам, будь ласка, у приватні повідомлення зручний час вашого візиту — ми забезпечимо обслуговування без очікування.
Завчасно дякуємо за зворотній зв'язок.
Обман щодо термінів закриття картки Kasta Plus та введення клієнта в оману
Ситуація наступна: я звернулася до банку з вимогою закрити рахунок. Після відправки всіх необхідних документів/листів, співробітники банку офіційно пообіцяли, що рахунок буде закритий вже НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ. Однак, коли настав цей час, терміни раптово змінилися — тепер мені кажуть чекати 30 днів.
Банк спочатку дає неправдиву інформацію, щоб заспокоїти клієнта, а потім штучно затягує процес. На картці нульовий баланс, заборгованості немає, тому жодних законних підстав тримати рахунок відкритим цілий місяць банк не має.
Так, дійсно, відповідно до законодавства України та внутрішніх процедур Банку, закриття карткового рахунку може тривати до 30 календарних днів.
Щоб пришвидшити процес, напишіть нам в приватному повідомленні ваш номер телефону. Ми найближчим часом з вами зв'яжемося.
Недобросовісна реклама в партнерстві з маркетплейсом Каста
Саме ця реклама наштовхнула на думку, що для чого переплачувати, якщо можна відкрити цю картку буквально в декілька кліків безпосередньо в додатку Каста.
Але після відкриття кредитної картки в Кредит Дніпро всі обіцяні знижки зменшились в 5 раз!
Тобто цей банк спільно з Каста застосовуючи брехливу рекламу стимулює людей відкривати кредитні картки в цьому банку. Крім того, там неможливо повністю відмовитись від кредитного ліміту, тому що банк встановлює мінімальний кредитний ліміт 1500 грн.
Фактично банк робить такі умови, щоб щоб люди брали кредит. І якщо забути і кредит не повернути вчасно, там дуже великі штрафні санкції!
Я розумію, що формально недобросовісна реклама була від Касти, а не від банку, АЛЕ, я також припускаю, що банк погоджував цю маркетингову стратегію. Тобто рекламу, яка порушує З У Про захист прав споживачів, З У Про рекламу.
І ще одне зло в цій ситуації, що немає можливості закрити цю картку так само легко як і відкрити, а потрібно шукати відділення банку, і витрачати свій час на походи в банк.
Щоб швидше розібратися у ситуації, дайте, будь ласка, відповіді на наступні питання:
— як для вас пройшов процес онбордингу?
— чи вдалося скористатися банківською карткою?
— на який товар ви планували отримати знижку та в якому моменті вона не застосувалася?
Також хочемо звернути Вашу увагу, що кредитний ліміт можна легко зменшити або встановити на 0 у мобільному застосунку Kasta. Для цього треба клікнути на картку, далі обрати опцію «Кредитні ліміти» → «Зменшити кредитний ліміт» → Обрати суму.
Будемо вдячні за Вашу відповідь та завжди готові допомогти Вам у будь-якому питанні. Якщо у Вас будуть питання, які хочете обговорити особисто, надішліть Ваш номер нам в особисті повідомлення – ми зателефонуємо у зручний для Вас час.
Найгірший банк
Банк *** нарушающие законодательство
На контакт не идут, на письма не отвечают, горячая линия вообще либо не берет трубку либо говорят обращайтесь к исполнителю.
Исполнитель мне уже отправил всю информацию и законодательство которое в этом случае банк нарушает.
А банку пофигу.
Буду обращаться в суд, так как это даже не моя выплата, а ребенка.
Самый убогий банк
яка дріб'язковість!
Навіщо ця дріб'язковість! Напишіть прямо великими літерами у вкладці «Запросити друга» всі ці умови — і не буде до вас запитань! Дуже нагадує ситуацію із напівзаконними кредитними організаціями, які видають кредит під шалені відсотки, але про які дізнаєшся після того, як цей кредит взято. До речі, така ж опція є в іншому банку з іноземним капіталом (не пишу назву, що б не сказали, що відгук на замовлення), так там отримав гроші буквально того ж дня, як друг відкрив рахунок, причому сума в 3 рази більше, ніж обіцяна тут.
Щось у банках з цього міста є спільне: намагання надурити клієнта, причому по мілкому.
Ужасное обслуживание
Жахливий банк
Відсотки зі стелі в пільговому періоді
Реферальна програма «Запроси друзів та отримай 100 грн»
«Ви почали реєстрацію по реферальній програмі. А потім продовжили через мобільний застосунок»
*Примітка: Реферальне посилання — це і є посилання на мобільний застосунок.
Незадовільна робота застосунку «FreeBank»
Як мені перетелефонували, це окрема історія — секундний дзвінок одразу із скиданням, я навіть дотягнутись до телефона не встиг, хоча він лежав поруч на столі. Більше ніхто навіть не намагався передзвонити.
P. S. Питання вирішив так: знайшов 4 останні цифри цифрової картки в «Гаманці» google, а також в іншому своєму банку, в історії переказів. Відправив смс з останніми 4 цифрами на номер 9955, як і казав оператор. Пін код прийшов дуже «оперативно» … через 13 хвилин.
«Шарашкіна контора»
Затримка переказів
Банк
Як 0,75 грн перетворюється за 5 днів на заборгованість у 3192,35 грн
Відповідно до п. 1.2.3. Договору про встановлення кредитного ліміту процентна ставка за користування кредитом у 38,4% річних нараховується на строкову заборгованість за кредитом, але жодної заборгованості за кредитом у мобільному додатку банка після 23.07.2025 р. у мене не відображалося і не могло відображатися, оскільки кредит було мною повністю погашено. Щодо нарахованих відсотків за користування кредитом у рамках пільгового періоду за процентною ставкою 0,01% річних на суму у розмірі 0,75 грн, то цю суму я сплатив відразу, як тільки побачив її у додатку — 06.08.2025.
Звертаю увагу, що:
— Кредит було повністю погашено мною 23.07.2025 р.
— У мобільному додатку не було вказано про необхідність додаткового платежу після повного погашення кредиту, щоб зберегти умови пільгового періоду, як і не було зазначено, які відсотки можуть бути нараховані у разі несплати навіть 0,01 грн відсотків за користування кредитом у рамках пільгового періоду.
— Копійки не відображаються в додатку через налаштування.
— Подібні незначні нарахування я погашав раніше одразу після їх виявлення до 06-го числа наступного місяця, не прив’язуючись до якихось певних дат через очевидну мікроскопічність сум.
Написав листа на Голові Правління банку з проханням скасувати нарахування таких абсурдних відсотків за копійки, які банк нарахував уже після погашення кредиту. Чекаю на відповідь.
В касі відділення на Жилянській завжди якісь проблеми з наявністю євро
Введення клієнтів банка в оману
Операція пройшла як «Одяг та взуття» MCC 5651.
Згідно програми кешбеку на цей місяць — на категорію «Одяг та взуття» по визначенним категоріям нараховується кешбек 10%. Категорія була обрана, тобто мав нарахуватися кешбек. Кешбек не був нарахований. Звернувся до служби підтримки по телефону. Мені повідомили, що по Касті кешбек не буде нарахований. Але ж це не було ніде вказано. Тобто мене, як я вважаю, ввели в оману і «взули» на 347,5 гривень. Оператор якимось чином вирішити це питання відмовилась.
Дуже сумно, що в банку немає жодної людини, яка б могла написати, що цього місяця кешбек по Касті є винятком.
Недолугий банк
Анонімна дівчина
Після такого боюсь довірити гроші, бо щось наробити можуть.
Некомпетентний банк
Нижче ніж дно