Курс валют в Креди Агриколь Банке
Відмова в кредитному ліміті
Не віддають кошти після звільнення по контракту
подобається банк
Тільки погані враження за 2024 рік.
не прийшли гроші
гроші мені не прийшли і вже четвертий день банк десь сховав мої гроші
не перший раз коли операція проходить як банк казав колись хотів купили валюту і робив це після 18:00 і гроші мої зависли на 3−5 днів через це питання де мої гроші чи мені потрібно в відділення йти
Самый худший банк Украины
Нуль лояльності до клієнтів
Крім цього, умови кредиту в договорі не були повністю прозорими. Перед підписанням стало відомо про завищене КАСКО на 2%, з якого банк, очевидно, отримує вигоду, а також про страхування життя в розмірі 2−3%.
Загалом досвід із банком залишив виключно негативне враження через відсутність гнучкості, прозорості та клієнтоорієнтованості.
Прислали задолженность по карте
Хотя карты все закрывал. Звонил на горячую линию, прождал на линии более 30 минут, оператор сказал что я не прошел идентификацию, и никакой информации мне не предоставил.
подобається банк
Не законные ограничения счета
Шахрайський переказ з картки.
Гроші на депозиті з'їдає обслуговування депозиту
Висновок. Я більше не довіряю цьому банку. БРЕШУТЬ!
Співробітник банку Креді Агриколь банк
Працюю 3 роки в цьому банку, в Головному офісі, і хочу відмітити, що такого усвідомленого роботодавця, який піклується про співробітників, ще треба пошукати.
— перегляди заробітних плат, гарний пакет медичного страхування і страхування життя; курси іноземних мов, навчання та тренінги, соц. допомоги для співробітників та дітей; підтримка ветеранів.
Знаю багато знайомих, які працюють в компаніях, де не просто немає соц пакету, а людей ще скорочують.
Керівники досвідчені, круті фахівці.
На жаль, гарні коментарі люди не пишуть, а щоб написати поганий так не лінь зайти і накатати.
Вдячна Креді Агріколь, і рада працювати в цьому банку. Звісно, завжди є мінуси, але «добре там, де нас немає».
Тому не можу погодитись з цими коментарями.
відношення до клієнтів
Заборгованість по кредитній картці.
постійні проблеми з роботою Корпекс. жахлива підтримка, жахлива робоба
Звернення на підтримку, посилають розбиратися зі своїм моб оператором. але в нас 2 оператори у користувачі :) і Водафон і Київстар, і проблема з обома екаунтами. і до того, це не в нашого підприємста Договір на відправку смс з банку, а у самого банку, тобто це банк має телефонувати своєму постачальникові послуг і розбиратись, щодо неякісно наданих послуг. а підтримка банку, посилає керівника підприємства розбиратися за них. за неотримані вчасно смс для ввода пароля для входу у Корпекс.
Не клієнтоорієнтований банк
Не зрозуміла контора
Дуже негативне ставлення до клієнтів!
блокування без запиту