Минфин - Курсы валют Украины

Отзывы о Креди Агриколь Банке

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Sotrudnik12 8 января 2024, 22:37
Отделение по адресу: Киев, ул. Эспланадная, 20
Багато побачила різних коментарів. Але хочу написати свій. Я вже майже 3 роки працюю в нашому банку. Жодного разу я не пошкодувала про вибір роботодавця.

Гарний офіс. Круті велком паки для новачків. Доброзичлива атмосфера. Нові, сучасні відділення.
Відчувається демократичний підхід керівництва до працівників. Рекрутери були завжди на зв’язку зі мною, по любих питаннях. Стабільний роботодавець, який навіть під час війни переглядав ЗП, виплачував премії та додаткову допомогу. Штат не було скорочено. Навпаки людей намагались з різних регіонів перевести на інші посади. Багато роботодавців це робили? В мене багато колег, які працюють в Креді Агріколь вже 5−10−15 років. Я думаю, що це вже говорить багато про що. Тому я розумію, що звертати увагу на погані коментарі — це невдячна справа. У кожного свій досвід, і шкода, що у когось він негативний. Бажаю усім миру та знайти ту компанію, в якій вам буде на правді комфортно працювати!

Зрозуміло, завжди є мінуси, але всі знайомі, які тут працюють, здебільшого задоволені.
Ilona7 26 декабря 2023, 10:32
Отделение по адресу: Киев, ул. Бассейная, 23
вже не перша неприємна ситуація, але опишу останню.

підприємство виплачує зпл. всі податки (платіжні доручення) сплачено: ПДФО, ЕСВ, ВЗ, але! нажаль із за останніх змін у призначенні платежу, випадково, в платіжному дорученні по ВЗ (військовому збору) зазначено не ВЗ, а ЕСВ. підприємство надає лист-уточнення призначення платежу в банк з підписом та печаткою, що рекзівити зазначено вірно, а ось у призначенні цього платежу, просимо вважати вірним ЕСВ, а не ВЗ. банк провів частину виплати зпл, а частину відмовився! з коментарем, що не сплачено ВЗ! будь-які аргументи, щодо прохання подивитися на реквізити, взяти до уваги лист-уточнення, щодо призначення платежу, не діють. співробітники банку, телефонують і вимагають зробити незаконні речі! наприклад,
1. вони через касу банку поповнять від імені підприємства рахунок ВЗ!
2. пропонують зробити платіжне доручення на 1 гривню, щоб наче сплата була, але при цьому зняти комісію банка 100грн за платіжне доручення на 1грн!

вся ця ситуація продовжується з п*ятниці, по сьогодні. додатково співробітниця банку Юлія, фактично шантажує, що я зараз відбракую вашу платіжку по зпл, якщо ви не перерахуєте 1грн! це що за робота?

це як так для поважного європейського банку таке ставлення?

на моє питання, що, чи нададуть на мій письмовий запит, в якому зазначено, що просимо надати письмову відповідь, отримую відповідь від Юлії, що ні! це як так? що наглість співробітників відповідати від імені банку, що вони не будуть відповідати письмово на отриманий письмовий запит, щодо законних підстав відмови у проведенні частини зпл? при чому, частина проведена :) а ВЗ сплачено на всю суму зпл! це що за свавільство і ставлення до клієнта юр особи?

маю надію, що банк все ж таки не буде порушувати законодавство і надасть письмову обгрунтовану відповідь на отриманий запит у передбачені законодавством терміни.
23 відділення Київ.
niyor8 20 декабря 2023, 20:47
Високі комісії на проведення платежу, і часте зависання ІБ. Вже другий місяць зависає сторінка при оплаті за дит.садок! Писала в підтримку, але ніякого толку!
Amicus 16 ноября 2023, 22:34
Картки не відправляють Новою Поштою по Україні. За кордон за 900 грн замість 10$ у Моно (зараз типу акція за 200 грн). На довірених осіб взагалі ніяк.
SWIFT платіж в 2023 році тільки фізично через касу! 11 років тому були в Приваті.
Долари з валютної картки не відправити — в Приваті і Моно можна.
Комісія за конвертацію в валюті при будь-яких валютних розрахунках і до того ж у виписці не привʼязана, йде окремо — до чого вона відноситься дуже довго встановлювати, якщо це можливо.
Минфин
Ответ администратора
21 ноября 2023, 16:10
Відгук не зарахований (на 21.11.2023).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
Asmund 16 ноября 2023, 11:55
Отделение по адресу: Киев, ул. Саксаганского, 51/87
Привіт всім. Думка суб'єктивна і певною мірою емоційна, але з такою дурнею я тільки тут стикався.
Одразу скажу, що в цілому банк мені подобається, а друзі, які працюють в банківській сфері, кажіть що в плані умов праці Агріколь ТОП. В них навіть перерва на обід є) Власне за це перший мінус, бо мені ну дуже не зручно, відвідувати відділення, якщо в тебе графік з 9 до 18 (як і в банку) і перерва на обід теж тоді коли у банку. За весь мій досвід співпраці з 10 банками в Україні тільки тут така історія. Це не те щоб мінус, але особисто мені дуже не зручно. Хоча у відділенні казали що за гострої потреби можна домовитись.

Кредитку оформлюють тільки тим хто у них зп має, це не мінус, просто факт.
З Револютом банк не працює, теж просто факт.
Зняти з валютної карти кошти можна через гугл пей без оформлення пластику. Завжди є валюта.
Банкомати приймають готівку, не треба каса.

Ключова проблема і незадоволення, це низькі ліміти на зняття валюти. Я впевнений що це прописано у договорі, і я це пропустив, тому вина моя, а не банку, але я знімав депозит 2700 і купив ще 1300 доларів через онлайн купівлю, і заплатив за це щастя 16 доларів, які були зняті з мої картки через 2 дні. Ніхто мою увагу на це не звернув. Відверто дурнувата схема, враховуючи що депозит в місяць можна оформити на еквівалент 200 тис грн і ще на 50 тис купити валюту через картки (тобто десь 6700 доларів). І як їх зняти?)
Зараз банк розширює ліміти, але мої 16 доларів комісії за зняття 1000 доларів поверх місячного ліміту мені ніхто не поверне. На карті тепер -14 доларів (на дебетовій).
Отака от історія. Бажання працювати з банком зникло (
lpsht15 7 ноября 2023, 20:16
Отделение по адресу: Киев, ул. Левка Лукьяненка, 21
Був кредит в банку Агріколь. В карантинні роки виникла заборгованість. На прохання перекредитувати — відмова, подали на мене в суд, вимагаючи закрити всю суму кредиту. В процесі судової тяганини продали мій борг іншій компанії. Змінилась сторона в суді… Тобто у Агріколя зі мною вже ніяких справ нема. Ми домовились в суді з іншою компанією про Мирову угоду в листопаді 2020 року, я виплачую іншій компанії кошти щомісяця (навіть в період війни), борг зменшується. Але в УБКІ Агріколь (який не має до мене жодного стосунку) не прибирає запис про борг і сума там не зменшується. Вже і я подавала запит на УБКІ, і УБКІ подавав запит на Агріколь, але так і висить інформація що я боржник на всю суму боргу. З невідомих причин Агріколь відмовляється прибирати свій запис.
yaroslavbk 1 ноября 2023, 14:39
купил 31.10 в приложении 1200 евро уже 2 ноября, а денег нет на карте, пишет в обработке. я должен ждать 2 дня обмен?
VictorR 6 октября 2023, 23:58
Зробив переказ коштів за реквізитами з картки Агріколь Банку на моно на мій же рахунок.
Гроші списали, а на рахунок в моно вони не зайшли. В моно сказали що в них з 1:30 до 22:30 платежі зараховуються миттєво. Та я і сам це знав бо користуюся і все норм завжди і швидко.

Ситуація клас ще й тому що я в іншому банку маю відсотки щодня сплачувати бо Агріколь не здатен за повний робочий день зробити переказ!

В цілому ряді банків (УніверсалБанк, ПриватБанк, Сенс-Банк, А-Банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк Аваль, UKRSIBBANK, ОТП-Банк) перекази за реквізитами проходять миттєво завдяки новій системі економічних платежів СЕП. Але в Агріколі про таке не чули. І що ще гірше чути не хочуть, на зручність клієнтів їм начхати.
До всього ще в службі підтримки в месенджері щоб достукатися до людини треба пройти декілька разів ідентифікацію у їхнього Алекса. Це капець. Навіть зашквар банківської системи у вигляді Привату зараз клієнтоорієнтується.
ARTEM BOSS 4 октября 2023, 15:30
Отделение по адресу: Сумы, ул. Британская, 25
Который раз прихожк.в отделении в городе суми из двух касс работает одна.Ито не работает.терминал в банке один на весь город и тоже не работает.простотневозмодно положить деньги на счёт. Ужасный банк
tana1962 12 сентября 2023, 20:18
Жахлива програма КОРПЕКС. Три платежі неможливо було відправити за годину. Після всіх мук та катувань, відправлення було, але вони виявились не проведені. Як можна працювати з таким банком!
maderg 6 сентября 2023, 8:49
Как-то звонил оператору поводу чтоя потерял финансовый номер оператор сказал обращайтесь в банк и зарегистрировать новый номер
maderg 4 сентября 2023, 1:01
Я являюсь клиентом банка пользуюсь услугами банка одназчно неплохой банк
Viktor1605 12 августа 2023, 0:04
Банк може прикриваючись «боротьбою з терроризмом та відмиванням грошей» заморозити ваші перекази, не проінформувавши вас та не запитавши документів для спростування. За їхніми правилами, вони можуть тримати ваші гроші від 5 до 30 рабочих днів! Служба підтримки вам буде недоступною, якщо ви не можете отримати СМС! І це в 21му сторіччі…
Взагалі рекомендую тричі обміркувати перед тим як з ними укладати будь-які угоди!
dameki31 31 июля 2023, 8:45
Хотіла закрити рахунок в банку, бо він співпрацює з росією. Це величезний головний біль! Мені вже два тижні не дають закрити рахунок, картка і досі активна.
MarinaDVKH 20 июля 2023, 19:23
Я є клієнтом банку і зі мною трапилася неприємна ситуація:
Я маю кредитну картку і, відповідно, кредит (договір було складено в мирний час в місті, де наразі окуповано)!
Я нещодавно змогла виїхати на підконтрольну територію України. За час в окупації(через неможливість звернутися до банку та виплачувати кредит) утворилася задолженість.
Мені надійшли гроші на основну картку для проживання! І ці кошти були одразу заблоковані для оплати кредиту БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!
Тобто я залишилися без коштів у чужому місті (без житла і їжі, з дитиною на руках)!
Тобто це підтримка банку і розуміння клієнтів з окупованої території?
Я зверталася на гарячу лінію і отримала відповідь, що якщо я заключала договір — то банк мав на це право!
Але я заключала договір у мирний час, а наразі — військовий!!!
1kerrogaz 14 июля 2023, 9:17
Исчезают суммы со счета без сообщений об транзакции. Полгода снимали безо всяких сообщений. Поймал. Вернули средства, но для этого надо было писать заявление что я хочу чтобы мне возвратили исчезнушие денежные средства.На днях опять исчезла сумма без сообщения. Вернули сказали что система сбоит, два раза один и тот же платеж обработала и списала удвоенную сумму
Froloff 21 июня 2023, 10:28
Хотіла закрити рахунок в Креди Агриколь Банку, так як давно послугами не користуюсь. Подзвонила до кол-центру, сказали, що можно онлайн закрити, і чекати треба 30 діб. Наразі пройшло вже більше часу, а рахунок досі не закритий. Пійду в відділення розбиратися!!! Але цене дуже зручно виходить!
Denysazarov 26 мая 2023, 16:20
Отделение по адресу: Киев, ул. Антоновича, 97
Працівники банку вимогають від мене справку ВПО для переоформлення контракту та не надають доступу у рахункам. При цьому не можуть надати інформацію на який підставі
kirpichino 22 мая 2023, 10:51
Вже 2 місяці не можуть виправити баг в мобільному додатку з неможливістю скопіювати номер своєї картки.
Неодноразово писав на тех.підтримку, в результаті оновлення додатку випускають, а проблема так і не вирішується.
werma 20 мая 2023, 19:40
Банк надає зручні онлайн-сервіси, зате деякі процеси такі як відкриття рахунку можуть займати тривалий час (((

Курс валют в Креди Агриколь Банке

PLN 10 10.25

Курс валют в Креди Агриколь Банке

PLN 10 10.25
Главная / Банки Украины 🏦 / Креди Агриколь Банк 💰 / Отзывы о Креди Агриколь Банке 📝