Минфин - Курсы валют Украины

Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Julia Platonenko 31 августа 2023, 16:37
Попала в неприятную ситуацию когда покупала через интернет и деньги списались дважды с кредитки. Конечно сначала позвонила в поддержку, получилось связаться оперативно и получить помощь, они посмотрели свою информацию и сказали что проблема именно на сайте продавца, поэтому подсказали что нужно непосредственно им сказать.

С известным интернет-магазином все было не так гладко: сначала я повисела на линии, потом консультант меня сходу решил отправить обратно на банк даже толком не выслушав, и достучаться удалось до них не сразу. Но все-таки деньги мне вернули, в какой-то мере благодаря помощи со стороны Коминбанка
Коминбанк
5 марта 2024, 1:06
Julia, ми радіємо, що ця історія добре закінчилася! У разі якихось проблем звертайтесь до служби підтримки банку — завжди будемо раді допомогти. Мирного неба та гарного дня!
Людмила Биланова 29 августа 2023, 22:35
хотіла просто залишити кілька слів подяки! всі знають, що людям похилого віку нелегко і вони бува не можуть освоїти що смартфон, що банкомат) ось мій тато такий і тому ходить платити комуналку сам до відділення в касу. добре, що хоч на тій самій вулиці далі, а допомогу нашу категорично не приймає. я собі це пояснюю тим що йому важливо закрити якісь справи самостійно. у банку менеджери адекватні й не футболять пенсіонерів, просто турботливо допомагають розібратися з платіжками, хоча це той ще анахронізм у наш час… дякую
Коминбанк
5 марта 2024, 1:04
Людмило, раді що змогли допомогти вашому татові! Та будемо раді бачити його знову у нашому відділенні – менеджер звичайно знову допоможе йому сплатити комунальні послуги. Як варіант — ви можете оплачувати «комуналку» за тата через додаток нашого банку, якщо знатимете постачальників послуг та необхідні показники. У будь-якому випадку, рішення за вами — визначтеся як вам буде зручно та комфортніше у родинному колі. Мирного неба та гарного дня!
Давид Ломашкин 29 августа 2023, 18:09
Так, а що щодо військового депозиту? у Комінбанку такий є. Мали такий наш досвід з братом. Разом оформили, поки він був тут, але здається родичі й самі можуть прийти з копфями документів (треба про це перепитати!!!). перед цим на сайті орієнтовно порахували, який буде відсоток (там можна погратися з термінами і наочно все побачити). Брат до армії з цим банком вже мав справу, тому не морочилися. Як прийшли до них в офіс (на Еспланадній) виявилося, що військовим гарантовано дається 1% зверху, що вийшло 17,25+1=18,25 (це без відрахувань). Ще можна було б піти шляхом спробувати удачу і «виграти» більші відсотки, але реально подивилися на шанси, що буде десь 17,25 + 0,5 = 17,75 (знову ж таки без відрахувань). Тож надали відповідні документи (саме в нас був військовий квиток, де менеджерка ускипливо дивилася всі відмітки) і оформили вклад. До якості сервісу банку жодних нарікань.
arssamoxin 14 августа 2023, 17:45
третя спроба депозиту, до цього були на погода-рік, а зараз порахував, що і за три місяці може капнути непогано на великій сумі. Знову був прикол зі скретчкартою, 2% не випало але 1 зверху теж приємно
Артем Смирненок 14 августа 2023, 16:00
наш бізнес (хорека) повністю на комінбанку: рахунок, зарплати, еквайринг. Гроші надходять без проблем і швидко, зп працівникам заходить вчасно.
За термінали: вирішив уже брати їх пізніше, зателефонував на саппорт перед відкриттям — приїхав чоловічок з банку зі зручними нам переносними, все попідключав і навчив офіціантів і адміністратора користуватися. З моменту заявки аж два дні. Я підписав додатковий договір на місці ось і все, запустився
Марта Бабич 11 августа 2023, 21:22
До цього жодними послугами не користувалася, але забігла зробити грінкард на авто, бо треба з'їздити відвезти маму в Європу до родичів, а це було близько

Усі документи завчасно підготувала, тож впоралися швидко, оплатила без черги в касу й отримала страховку на пошту. Кажуть що друкувати не потрібно, але я звісно копiю роздрукую разом з іншими паперами — хіба мало що, на кордоні з величезні черги, а кажуть що перевiряють

Відділення затишне, дуже сучасне, все зробили максимально комфортно і з посмішкою. Була єдиним клієнтом о 15−00
Жанна Стеклова 30 июля 2023, 19:59
на прошедшей неделе отнесла сумму на вклад (срок — год), я не сильно в этом разбираюсь поэтому полагалась на мнение более подкованного в финансовых вопросах друга, он сказал что банк стабильный и процент у них один из самых высоких. то что отделение в центре было в 5 мин от дома тоже сыграло какую-то роль:
понравилось:
— как со мной общались и как разъяснили то что было не сильно понятно
— действительно получилось 19,75 с каким-то розыгрышем, это даже вышло больше чем я рассчитывала и оказалось сюрпризом
— работал кондиционер, в такую жару просто спасение
— все заняло с бумагами от силы полчаса, наверное потому что людей было не особо в этот день
— сказали что снимать деньги с карты смогу в любом банкомате без процентов

не понравилось:
— поставила приложение, но пока не все нашла что хотела
Иван Копилкин 28 июля 2023, 14:48
та мабуть годиться для відправки грошей, першого разу висилав саме з Коминбанку матері в Литву, вийшов якийсь абсолютно адекватний %. В цілому дякую за нормальне ставлення
Василь Моунтов 27 июля 2023, 16:15
Для мене як підприємця непогано, є персон менеджер типу акаунт, до якого приходиш без черги, і не потрібно сидіти тупити в телефоні ті самі зайві 15 хвилин. З твоїми платіжними відомостями теж розбирається персонал, прийшов, папери віддав — далі не твої турботи взагалі. Тарифи на обслуговування рахунку прийнятні
43595229 25 июля 2023, 16:25
25.7.23г. Деньги внес по договору, чек дали, а сдачу сказали прийти забрать через день! Странные какие то расчеты.
Ігнат Фролов 4 июля 2023, 15:24
На півроку розміщував депо на 200 000 гривнею, щоб пилом не вкрилася, відсоток з бонусним дали 17,75, це вийшло десь 14,3 чистим, і вийшло, що близько 14 300 заробив. Просто забрати не вийде, потрібно замовити і тіки потім прийти у відділення. Тут якби проблем не було, сьогодні замовив — завтра забрав. За основними моментами роботи все ок. Паралельно розміщував у Моторі, за співставності відсотка там бардак із замовленням суми — потрібно чекати і ще підпирати стінку в банку
predartorus 3 июля 2023, 10:50
Уникальный банк. Вроде бы и проценты по депозиту приличные и все хорошо, но вот деньги (проценты по депозиту) зашли на счет 30.06.23, государство с меня сняли соответствующие бабки в тот же день в виде налогов, а на карту по состоянию на 10−00 03.07.23 так ничего и не капнуло. *** банк вовсю пользуется моими деньгами)
kerius28 2 июля 2023, 20:18
Отделение по адресу: Черкассы, ул. Смелянская, 36
Приват и Моно — кредитки, а тут — хранение. Небольшой уютный банк с хорошими процентами (у меня на годовом депозите 18,25 а сейчас говорят можно и выше). Но с отделениями катастрофа конечно. В Черкасах аж одно, а чтобы без комиссии на мою карту закинуть, это только там. Со снятием легче — любой банкомат без процентов
Леонид Снегов 25 июня 2023, 23:36
По зарплатной и депозитной карте очень удобно что нет процента на снятие вообще в любом банкомате, даже если другого банка. Была история что банкомат Пумба глюкнул и у меня деньги списало, но купюры не выехали. Я не дозвонился по телефону что был указан на банкомате, потупил в ожидании и набрал Коминбанк — там как-то разобрались по своим каналам и баланс мне восстановили через полчаса. По прочему замечаний не имею, все устраивает пока
Marta Andreewa 25 июня 2023, 17:52
Отделение по адресу: Черновцы, ул. Главная, 227-А
Ми поїхали з Херсона буквально за кілька тижнів, як усе почалося, давно збиралися взагалі, просто вважай пощастило з продажем квартири. Переїхали до Чернівців до мами чоловіка. Те, з грощей що виручили, поки вирішили не витрачати, поклали на окремий рахунок, обравши банк просто за цифрами. Через рік вийшло приблизно 730 доларів прибутку, і поки вирішили продовжити ще на 6 місяців точно. За продовження нам нарахували ще 0,3% у вигляді подарунка. З точки зору фінансової мені особисто спокійно і комфортно. Можу ще додати що взагалі самі не дзвонять, маму, наприклад, з ПБ задовбують регулярно
Николай Рогов 22 июня 2023, 21:04
Отделение по адресу: Львов, ул. Игоря Билозира, 4
Долари прийняли, все що приніс і за адекватним для банку курсом — 37,1, дорогою бачив що 36,9−37 в інших відділеннях. взагалі їхав в обмінник поблизу де трохи вище, а там почалася тяганина з кількома купюрами (хотіли розвести і купити дешевше, мабуть), тому розвернувся і під'їхав сюди. відділення нормальне, свіжо прохолодно всередині, було приємно з спеки зайти.
Lika Karpova 21 июня 2023, 20:53
Із застосунком змогла розібратися тільки поговоривши ввечері з менеджером на «гарячій лінії», він уже розповів на пальцях усе, що мені потрібно, і сказав куди ткнути. Ну дуже зрозуміло відразу, якщо на чистоту, особливо якщо в налаштування полізти. Відсотки вважаю досить високі 17,75 на півроку, в самому банку була один раз, коли відкривала депозит — акуратно, співробітниці ввічливі
Златан Максимов 29 мая 2023, 19:03
Респект за шановливе ставлення до людей похилого віку. звернулися бо відділення їхнє поруч з домом тата, перенесли сюди пенсію з Ощаду. Обслуговувала ввічлива менеджер, терпляче і докладно усе розписала для максимального розуміння. Так все і має бути у європейській державі, та все одно здивований приємно
Natali Larkova 20 мая 2023, 22:42
Учора щось пішло не так із нарахуванням кешбеку і бали мастеркарда просто не нарахувалися. Чому звернула увагу, бо давно збирала на хорошу знижку через booking і цифра після значної покупки просто не змінилася (тут треба віддати належне їх сапорту, з’ясували, що є технічна проблема і з чиєго вона саме боку, все розрулили самі, перетелефонували і кешбек закинувся. Пішло хвилин 20 часу.
Вениамин Бойко 19 мая 2023, 18:37
Еще в начале лета прошлого года положил свободные деньги на гривневый депозит под 18,25%, сейчас смотрю что часть банков достойных доверия только только начинает дотягивать до этого уровня процента

Курс валют в Коминбанке

EUR 43 43.7