Курс валют в Коминбанке
EUR | 43 | 43.7 |
PLN | 9.8 | 10.3 |
USD | 41 | 41.6 |
гроші під відсоток
Мирного неба та гарного вам дня!
З повагою, COMINBANK – банк з історією!
Приємний відсоток
Дрібниця здавалося б, але приємно, все ж таки на моїй сумі це буде кілька зайвих сотень які не завадять. Дякую
Відділення 7 київ
Дякуємо за високу оцінку наших послуг. Ми робимо все можливе, щоб клієнти COMINBANK отримували сервіс найвищого рівня. Нашим співробітникам надзвичайно приємно, що Ви приділили час зворотному зв'язку. Будемо раді бачити Вас знову!
подарочный сертификат
отделение в Житомире
Як варіант — ви можете оплачувати «комуналку» за бабусю через додаток нашого банку, якщо знатимете постачальників послуг та необхідні показники. У будь-якому випадку, рішення за вами — визначтеся як вам буде зручно та комфортніше у родинному колі. Мирного неба та гарного дня!
Знову вирішила ризикнути
Зверніть увагу, зараз у нас відбувається депозитна акція «Дохід +» — до 18,25% річних у гривні, детальніше тут: https://www.cib.com.ua/uk/private/products/depoziti/depozitna-akciya- dohid
Вона триватиме якраз до січня 2025 року. Також можна стежити за нашими новинами в Telegram: https://t.me/vcominbank
Упевнені, що буде ще багато цікавих пропозицій! Мирного неба та гарного продовження дня!
проценты с депозита
Снялось и проверил что комиссия не капнула, удобно иногда так сделать если банкомат не под рукой или в нем денег нет, или еще какая-то беда, киевстар лег, не работает и так далее
До речі, про всі умови за нашими банківськими картками можна прочитати тут: https://www.cib.com.ua/uk/private/products/bankivski-kartki
депозит
Зверніть увагу на наші нові депозити в іноземній та національній валюті, це може бути цікаво: https://www.cib.com.ua/uk/private/products/depoziti
Мирного неба та гарного дня!
приємні умови по банківській картці
Подяка Христині Слободян
Обов'язково передамо ваші слова Христині. Чекаємо на вас у наших відділеннях!
Мирного неба та гарного продовження дня!
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
майже миттєва допомога
Тут ви можете ознайомитися з усіма нашими послугами для приватних клієнтів: https://www.cib.com.ua/private
А якщо у вас ще є питання — можете передзвонити на гарячу лінію 0 800 501 200 або забігти в будь-яке відділення: із задоволенням на них відповімо!
Мирного вам неба та гарного дня!
розіграш 1000 гривень
На жаль, якщо ми вам не передзвонили — значить ви не потрапили до переможців розіграшу, але ми чесно віримо й процитуємо вас же, що в новому 2024 році ««в коханні пощастить)»», точно!
Странный отдел кадров.
Для того, щоб розібратися з ситуацією, нам потрібна від вас наступна інформація:
1) Ваші ПІБ;
2) Місто та адресу, куди ви безпосередньо ходили на співбесіду;
3) Дата та час (хоча б приблизно) коли це було;
4) Посаду на яку співбесідувались;
5) Ім'я та посада співробітника HR відділу, який з вами спілкувався.
Будемо вдячні, якщо знайдете час на відповідь – мирного неба та гарного дня!
Нацбанк оштрафовал Коминбанк на 135 миллионов
Для меня Коминбанк всегда был каким то сомнительным банком. И нацбанк подтверждает мои сомнения
Минуло чотири місяці, банк продовжує стабільно працювати, а наш бізнес масштабується.
Так за годину війни мережа банку зросла на 22 відділення (це 87% від кількості, яка була на початку 2022 року). Більше того, загальний обсяг пасивів з 01.01.2022 по 01.01.2024 року справді зріс більш ніж на 3,8 млрд грн.
Загальні активи Комінбанку станом на 1 грудня 2023 року становили 9,1 млрд грн. Ми не лише зберегли вкладників, а й залучили нових.
Мали також численні експертні визнання: за версією Мінфін, увійшли до топ-30 банків за рівнем активів, посіли сьоме місце у топ-19 банків із найнадійнішими депозитами за підсумками «Стандарт-Рейтинг», здобули перемогу в номінації «Найкращий банк з індивідуального підходу до клієнтів», і це лише частина приємних здобутків 2023 року.
Іншими словами – у нас все чудово!
Якщо кожен працюватиме на благо своєї країни, свого бізнесу та сім'ї, нестиме добро й допомагатиме армії у цей важкий час – а не намагатиметься насолити конкурентам, все буде Україна!
Сподіваємося ви нас почули, мирного неба та гарного продовження дня!
обычный отзыв
Мирного неба та гарного дня!
доступ до онлайн-банкінгу через сайт
Можливо, кнопка переходу на нашому сайті зроблена не дуже інтуїтивно – звернемо на це увагу. Послуга онлайн-банкінгу доступна вже понад рік.
Мирного неба та гарного вам продовження дня!
Такой странной ситуации в банках у меня еще не было
Для того, щоб розібратися з ситуацією, нам необхідна від вас наступна інформація:
1) Ваше ПІБ;
2) Номер депозитного рахунку;
3) Коли ви були на Експланадній та з ким безпосередньо спілкувалися;
4) Дати та час дзвінків на службу підтримки;
5) Номер скарги, яку ви подали «менеджеру Яні»;
Обіцяємо дати зворотний зв'язок після того, як виясним деталі того, що сталося.
Ви завжди можете відстежувати актуальні зміни щодо умов вашого депозитного рахунку на нашому сайті:
Мирного неба та гарного продовження дня!
поки внесок не робила,треба ще перевірити.
Також у будь-якому нашому відділенні менеджери із задоволенням розкажуть подробиці або підберуть інший депозит, який підійде саме вам. Забігайте! Мирного неба та гарного дня!
глюки з банкоматом
На жаль, технічні несправності також можливі — як ви правильно помітили, в даному випадку справді мала місце проблема з банкоматом іншого банку. Зі свого боку, ми зробили все можливе, щоб ви швидше отримали свої гроші назад на рахунок. Просимо вибачити за незручності. Гарного продовження дня та мирного неба!
более нормальный подход
Я задолбался конкретно, уже сам покупал что нужно и чинил ездил, поэтому принял решение просто за-ме-нить банк, с теми расторг договор и заключил с киб. Только теперь из опыта понимаю что у небольшого банка как раз бывает более внимательный подход. Четко по звонку когда нужно приезжает мастер, сервис какой-то даже чтоли более человеческий. Скажу честно никогда в жизни б ни подумал про такую альтернативу, даже не слышал про них, если бы не опыт и совет товарища
Продуктивного дня та мирного неба!