Дивний банк

rinvaleri 27 февраля 2025, 22:30
Сьогодні виявилось що на картці -, причому неможливо зрозуміти, куди пішли гроші, операція не відображається зовсім, просто синус на картці і все. Подзвонила на гл де мені розповіли, що то спиралося за користування повідомлення через смс. Ну ок, я ж не проти заплатити, але відобразите це у історії руху коштів. Мені сказали що такої опціі у банку нема, ця інформація є тільки якщо зробити виписку по рахунку. І я оце зрозуміла, що банк так непомітно може списувати гроші, і ти навіть знати не будешь, якщо тільки побачишь у випісці, коли вже буде пізно.
Оновити данні через додаток неможливо, я вже 4−5 разів точно загружала нові документи, але оновлення так і не відбулося. Оновлення взагалі відбувається посеред дня, додаток не робить, карта не працює, ти нічого не модель ні купити, не перерахувати гроші. Надіслали листа, що якщо не оновлю данні, заблокують рахунок. Не потрібно, я закрию його сама. Не розуміти, де ділися гроші, а для того щоб дізнатися треба зробити два притопа, три прихлопа, то мене це не влаштовує.