Банк наплевательски относится к клиентам
Скорее всего, увы, ничего топик стартер не добьется. Сам, добровольно дал код мошенникам (жена дала). Дело тухлое. Уже банки все уши прожужали, что они не спрашивают по телефону про пин коды, СVV, всякие прочие коды и что все непонятные вопросы надо решать через личный приход в банк, но воз и ныне там. И отменить уже прошедшую транзакцию перевода денег банк не может. В данном случае вины банка нет никакой
Курс валют в Восток Банке
Нам дуже шкода, що склалася така ситуація.
Ми просимо клієнтів не передавати PIN-код картки, термін її дії, CVV2 код або коди підтвердження з SMS третім особам.
Дійсно, розслідуванням таких випадків шахрайства займаються правоохоронні органи. Зі своєї сторони, банк завжди сприяє такому розшуку в рамках чинного законодавства.
На жаль, ми не можемо дати більш розгорнуту відповідь на Ваші питання, оскільки не маємо змоги Вас ідентифікувати. Щоб більш детально розібратися в ситуації, що склалася, будь ласка, зв’яжіться з нами через форму зворотного зв’язку https://bankvostok.com.ua/contact#individual та укажіть Ваші Прізвище, Ім’я та По-батькові або номер телефону, до якого прив’язана картка.
Ми зробимо все можливе, щоб виправдати Вашу довіру та допомогти у вирішенні проблеми, що виникла!