Один з тих рядових випадків коли цілком замало виписати штраф від НБУ.
Цю КОЛИСЬ давню та поважну банківську установу слід було давно відправити на помийку історії — я дивуюсь що це каже людина, котра пропрацювала з ще Авалем! майже 30 років!
Но зараз динаміка Райффайзен банк Україна декілька років — це повне дно.
Дайте пацієнту спокійно померти і не мучатися самому і мучати клієнтів.
Декілька років поспіль Банк пропонує банківські продукти і одночасно не надає механізму користування ними Клієнтам.
Ми кредитуємо.
Ми випускаємо/пропонуємо картки кредитки.
Але оформлення їх неможливо.
І відкриття кредитної лінії у Сто гривень неможливо.
Ми запитуємо 115 документів, але цього замало — чому? Ми самі не знаємо!)))
Вам треба чекати.
Чого? Коли? І скільки?
Ми самі не знаємо.
Не те щоб мені вкрай треба 100 грн. овердрафту.
Мені просто цікаво — хто ці люди, котрим Банк відкрив перші кредитки 100 днів 2.0?
Хто ці люди, котрим Банк відкриває 1000−5000 гривень овердрафту?
Це треба народитися разом с Мікеланджело чи бути Ілоном Маском?)))
Без надії сподіваюся що Банк покине простори банківського сектору України.
Певно австрійська «надійність» не до вподоби не тільки мені одному при «супер шаленій» швидкості розвитку подій і історії в Україні.
Так, консерватори та консерви мають певно право бути.
Але ж має бути і баланс.
Інакше, навіщо нести якір так довго, якщо можна його лишити наодинці зі своїм консерватизмом.
Райффайзен Банк
Добрий день. Пане Оресте, дякуємо Вам за відгук та за те, що протягом багатьох років залишаєтесь клієнтом Райфу.
Прикро, що у Вас склалося таке враження про наші кредитні продукти та процес їх оформлення. Розуміємо Ваше розчарування, особливо коли очікування щодо отримання кредитного ліміту не збігаються з результатом.
Рішення щодо можливості кредитування приймається індивідуально на підставі комплексу факторів та внутрішніх критеріїв оцінки, зокрема офіційного доходу, кредитної історії, кредитного навантаження та інших показників.
Райф постійно оновлює кредитні пропозиції для клієнтів. Перевірити їх наявність Ви можете в застосунку «MyRaif» в розділі «Кредити». Якщо для Вас буде доступна пропозиція, вона обов'язково там відобразиться.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою. Ваші зауваження обов'язково врахуємо для подальшого вдосконалення наших процесів та сервісів.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

22 августа 2026, 13:07
Я так розумію що Райффайзен має проблеми з ліквідністю, котрі намагається сховати під бла-бла-бла.)))) Прикро. Моє враження складається з фактажу реалій, котрі транслює Райффайзен — я ж не придумав і мені не здалося — кредитні картки анонсовані Банком — Банк Н Е оформлює ні у відділенні, ні онлайн — змусьте людей думати навпаки, якщо продукт у вас існує тільки на сайті!)))
22 августа 2026, 17:29
Ні, немає жоднних проблем з ліквідністю.
22 августа 2026, 13:10
Прикро що така «поважна» установа плутає поняття кредитної картки і кредитної пропозиції - кредиту як такого. Існує поняття — споживчий кредит. Існує поняття — кредитна лінія. Це геть окремі категорії. Але для Райффайзен — це як рога і копита — це все нігті!)))
22 августа 2026, 17:30
Кредитна картка та споживчий кредит — все це різні кредитні пропозиції. Це ти, хлопе, щось заплутався зовсім.
22 августа 2026, 17:31
Райф не кредитує мешканців прифронтових областей. Взагалі. Хіба що вони отримують зарплату на карту Райфа тоді може банк змінить свою думку.

За що ти зібрався виписувати штраф — одному тобі зрозуміло. Банк не зобов’язаний кредитувати будь кого, він сам віришує кого хоче, а кого ні.

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Найвища кредитоспроможність і нульова можливість отримати кредитну лінію в 100 гривень