Своєрідний клієнтоорієнтований підхід банку

Відкрив рахунок для отримання заробітної плати. Невдовзі купив новий телефон — рахунок одразу заблокували. Після звернення, розблоковували. Ще через тиждень просто так приходить лист про розірвання ділових відносин, хоча за карткою з моменту відкриття рахунку була лише 1 транзакція на суму 200 грн. Надав усі документи, які просили, — ділові відносини оперативно поновили.
​Згодом отримую дзвінок від представника банку з пропозицією допомогти в налаштуванні застосунку та картки, телефонували з номера з кодом 067, мною це було розцінено як дзвінок шахраїв, і в грубій формі я завершив діалог. Але потім зателефонував на гарячу лінію і дізнався, що це дійсно номер банку. Цікаво, чия це була така геніальна задумка і на яку розмову банк розраховує з клієнтом, надзвонюючи в найкращих традиціях шахрайських кол-центрів з номерів Київстару? Але з позитивних сторін, можу сказати про привітність співробітників банку як на гарячій лінії так і в відділені банку.
Райффайзен Банк
Добрий день. Нам прикро, якщо співпраця з банком спричинила для Вас певні незручності. Водночас хочемо запевнити, що такі заходи впроваджуються не для ускладнення користування послугами, а виключно з метою захисту коштів і персональних даних клієнтів, а також для дотримання вимог чинного законодавства.
Дійсно, у разі входу до застосунку з нового пристрою система безпеки банку автоматично переходить у режим підвищеного контролю. У таких випадках можуть тимчасово застосовуватися додаткові обмеження щодо операцій за карткою.
Якщо ж для подальшого обслуговування виникає потреба в отриманні підтверджувальних документів, банк надсилає офіційне повідомлення з роз'ясненням причин запиту та переліком необхідних документів.
Щодо дзвінків із різних номерів — розуміємо Ваше занепокоєння. Контактний центр банку працює на багатоканальній телефонній лінії, тому вихідні дзвінки можуть здійснюватися з різних номерів. Також нагадуємо про важливе правило безпеки: працівники банку ніколи не телефонують із проханням повідомити повні реквізити платіжної картки, коди підтвердження з SMS-повідомлень, CVV-код або здійснити переказ коштів на будь-які інші, зокрема так звані «захищені» рахунки. У разі отримання подібних запитів рекомендуємо негайно припинити розмову та звернутися до банку через офіційні канали зв'язку.
Ми цінуємо відгуки наших клієнтів і постійно працюємо над удосконаленням наших сервісів, щоб користування банківськими послугами було зручним, прозорим і зрозумілим.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Nebanki
Nebanki
23 июля 2026, 15:17
Якби ще раз розірвали відносини та поновили- було б вже 4 зірки, а ні 3 у відгуку, А ще раз- 5 зірок :)

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Своєрідний клієнтоорієнтований підхід банку