Повна відсутність вирішення проблем чи альтернативних варіантів рішень

09.07.2026 р. о 09.00 в Май райф відправляю платіж за реквізитами, кошти списує, квитанцію не дає сформувати. Квитанція потрібна терміново для того, щоб підтвердити оплату контрагенту і отримати своє замовлення скоріше. Пишу в чат — стандартна відповідь «у нас збій, вибачте, чекайте» і закрили діалог. Телефоную на гарячу лінію, там ще втрачаю час, для того, щоб почути «заявку залишили, очікуйте і перевіряйте іноді». Хоча я чітко дала зрозуміти, що мені терміново потрібна квитанція, не запропунвали ніяких альтернативних рішень, відмінити платіж, щоб заплатити з іншого банку, теж не можна.
Платіж при цьому не перевіряється за трекінгом СЕП НБУ, пише, що він відсутній.
10:30 нічого не змінюється. Ще раз телефоную на гарячу лінію — «чекайте, зв’яжемось». Поки вони зв’язувались, завдяки контрагенту це питання було вирішено.
Як результати я мала отримати своє замовлення до 10ої, тепер отримаю о 12ій. Просто через те, що мені ніяк не змогли допомогти і нічого не запропонували, алише все по стандартним скриптам.
Комунікацій, окрім скриптів — немає, швидко вирішувати питання — банк не вміє.
Райффайзен Банк
Добрий день.
На жаль, наразі спостерігається затримка в обробці окремих переказів. Наші фахівці вже працюють над якнайшвидшим усуненням цієї складності.
Розуміємо, наскільки важливо було для Вас оперативно отримати квитанцію для підтвердження оплати. Водночас сформувати її можливо лише після остаточного опрацювання платежу та успішного виконання операції. Поки переказ перебуває в обробці, його статус ще може змінюватися, тому на цьому етапі можливості щодо подальших дій з платежем є обмеженими.
Нам щиро прикро, що ця ситуація вплинула на Ваші плани та спричинила додаткові незручності. Ми цінуємо Вашу довіру до Райфу та розуміємо Ваше розчарування. Для нас також важливо, щоб всі операції виконувалися швидко та безперешкодно, тому ми докладаємо максимум зусиль для якнайшвидшого вирішення цієї проблеми.
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок та сподіваємося на Ваше розуміння.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Курс валют в Райффайзен Банке

Курс валют в Райффайзен Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Отзывы о Райффайзен Банке 📝 / Повна відсутність вирішення проблем чи альтернативних варіантів рішень